• Anonym (FYI)
    Äldre 29 Nov 00:49
    412186 visningar
    2871 svar
    2871
    412186

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-28 18:27:32 följande:
    Jo, jag har berättat för en vän som jag bollat med.
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2018-11-28 16:24:31 följande:

    Vem kom med idén till att göra "julresan" du  eller din man? När börjar ni jobba i ensamma i par med ert projekt?


    Känner vännen din familj ?
    Och vad säger denna vännen ?
  • Anonym (FYI)
    Äldre 29 Nov 09:44

    Undrar om det är din man som skriver tråden,
    "Hjälp! Är frugan tänd på jobbarkompisen?" i Känsliga Rummet ?

    I.s.f. löser det sig kanske snart...

  • Anonym (FYI)
    Äldre 29 Nov 15:18
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-29 14:39:27 följande:
    Läste tråden, och ja förvånansvärt mycket stämmer överens med det jag skriver men inte allt. Och är formulerat på ett annat sätt än min man så nej det är inte han. Och är det det så är det väl bra om han pratar med mig. Jag älskar honom som sagt, och det är honom jag vill leva med. Jag är bara sinnesförvirrad av känslor jag inte varit beredd på.
    Vågar du satsa på att det inte är han ?
    Det är ju inte säkert man uttrycker sig exakt på samma sätt i en tråd som irl
  • Anonym (FYI)
    Äldre 30 Nov 12:24
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-29 17:00:41 följande:
    Anonym (Hmm) skrev 2018-11-29 16:08:24 följande:

    Läste tråden och fan den är kusligt lik denna. Vad är oddsen?


    Jag håller med om att det är kusligt lik! Dock som han skrev själv är det vissa bitar som inte passar in. Ex sitter jag aldrig vid datorn, och stänger inte ner nåt när han kommer. Och ett av våra barn är litet, och är inte iväg och tränar. Men ja - jag kan säga att den tråden iaf var nyttig för mig. En riktig tankeställare. Jag inser ju att det lika gärna skulle kunna vara min man som skrev, och jag får ont i hjärtat av det. Så tack för att ni bad mig kolla den.
    Jag är faktiskt glad att jag såg den tråden och kunde tipsa om att läsa den.
    Det är som du säger inte alls säkert att det är din man trots likheten, men just likheten kanske har fått dig att förstå vilket elände, för alla inblandade, du är nära att sätta igång.
    Jaja..du lär ju få reda på om det är din man eftersom han tydligen skulle tala med sin fru ikväll eller i helgen.

    Jag tipsade ju honom motsvarande om denna tråden, men det kändes inte lika bra eftersom ni står på motsatta sidor av samma dilemma (Du, kär och förväntansfull..Han, orolig och osäker) och han kände väl att hjärtat for upp i halsgropen.
    Men jag får väl se det som att jag möjligtvis hjälpt honom att ta tag i saken och lyfta upp det till samtal med sin fru.

    I vilket fall..hoppas det löser sig på bästa sätt för båda paren.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 30 Nov 17:00
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-30 16:38:07 följande:
    Funderar hela tiden, såklart. Men ja - en wake-up-call. Jag vill inte såra min man. Han är värd bättre. Jag ska hålla mig på mattan.
    Bra tänkt där...Hoppas bara det håller när du träffar kollegan igen..
  • Anonym (FYI)
    Äldre 1 Dec 16:38
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-30 21:44:25 följande:
    Jag tror inte det. Det jag riskerar är inte värt det.
    Ja. du verkar ju vara en tjej som hellre går till anfall än försvar..Modigt av dig att skriva i den andra tråden, men du var väl ganska säker på att det inte var din man?
    Men vad menar du med.."Jag tror inte det"..?
    Efter att du fått ett "Wake up call",,menar du att du ännu inte bestämt dig?
    Herregud ! Ibland är du bara för mycket !
    Du har fått en glimt av den andra sidan och ändå är du osäker ??
  • Anonym (FYI)
    Äldre 1 Dec 18:30
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-01 17:17:47 följande:
    Du verkar verkligen inte gilla mig, ändå fortsätter du att skriva? Faktum kvarstår att jag fortfarande inte gjort något och jag hoppas att jag är stark nog att stå emot helt. Du får tycka vad du vill om mig men om jag bara är för mycket se ge upp hoppet om mig och skriv inte mer då?
    Allvarligt..Jag varken gillar eller ogillar dig..Jag känner dig inte.
    Däremot intresserar det mig hur tankarna går när en kvinna (eller man) som dig sätter sig i en situation som egentligen är emot (i.a.f vad jag förstår) dina tankar och känslor att du älskar din man och dina barn.

    Jag är inte en människa som tar på sidenvantarna när jag diskuterar otrohet, det ser jag ingen anledning till, och eftersom du skriver i ett öppet forum får du faktiskt tåla det...
    Jag tycker det är fel, och eftersom jag själv råkat ut för det vet jag hur det känns att bli bedragen.

    Jag förstår inte heller din aggretion mot mina inlägg när du svarar beskedligt på typ, Anonym (Kör):s inlägg, som uppenbarligen är, i mina ögon sett ett äckel som säkert bara vill höra om du typ blivit påsatt i tvåan...
    Men du kanske har en annan uppfattning.

    By the way...Har du hintat din man som du fick råd om i den andra tråden ?
  • Anonym (FYI)
    Äldre 2 Dec 00:52
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-01 18:44:53 följande:
    Det ÄR fel med otrohet. Det tycker jag också. Att jag ens tänker på det när jag har det bra med min man, ja det är ett jävla mysterium för mig också. Jag hade aldrig drömt om att jag skulle hamna i en situation att jag även fått känslor för en annan. Så jag förstår att du undrar hur det är möjligt, och hur det inte bara är att kamma sig, lägga ner och gå vidare. Jag har inget emot att diskutera med dig, jag startade tråden för att få bolla och få mothugg för att få hjälp att tänka klart (och det har jag fått) -men det blir så kontraproduktivt när varannat inlägg du gör bara är att du är så less på mig - då är det ju bättre att inte skriva mer. Ja, KÖR?s inlägg är mest äckelgubbe över det hela, håller med. Jag beklagar att du varit utsatt för otrohet, det har jag också som yngre och jag vet att det är ett fruktansvärt svek.

    Jag har inte hintat till min man om vad jag menade när jag sa att jag och kollegan hängt. Men vi pratade mkt igår om oss, vad vi båda behöver etc, vilket var ett bra samtal.

    Jag har dock inte lyckats distansera mig från kollegan än så mycket som jag vet att jag behöver för att det ska kunna gå över. Men jag kämpar med att resonera bort känslor och argumenten: vi ju har så kul ihop. Men jag kommer inte ta detta över gränsen, så känns det nu.
    Bra att du känner att inte ta det över gränsen även om jag tycker att du är farligt nära...några skulle tycka du redan gått över i.o.m att du uttalat skulle vilja ligga med kollegan i ts. Alltså inte "bara" en attraktion.

    Sen skall du inte ta mina inlägg som elaka. Jag är inte elak, och det finns absolut ingen anledning för mig att vara elak. Som sagt..vi känner förmodligen inte varandra och då faller nyttan/anledningen att vara elak.
    Däremot ifrågasätter jag dina känslor och tankar, och det beror på att jag tror att du i din situation har nytta av att utmanas, tänka ett varv till.
     
    Jag tror även att du och din man skulle behöva sätta sig ner och ta ett rejält snack om ert förhållande. Inte bara om vad ni behöver av varandra. Det ligger nämligen mycket i det som din motsvarighet i andra tråden sa. Vi män är i regel jävligt korkade när det gäller typ känslor och samförstånd. Tycker vi saker verka funka och som vi tycker känns bra, är allt bra och då lutar vi oss tyvärr tillbaka och funderar inte speciellt mycket mer. Nu talar jag naturligtvis generellt, gäller säkert inte alla.
    Men du svarade inte på frågan vad din väninna/vän svarade när du öppnade dig för hen.

    Tyckte förresten om att du svarade med lite mer text denna gången än vad du brukar.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 3 Dec 16:40
    Anonym (man) skrev 2018-12-03 13:11:13 följande:
    Och om det är deras GEMENSAMMA förhållande och deras GEMENSAMMA barns trygghet som står på spel, hur kan man då påstå att han inte har med saken att göra? 

    Du tror inte att hennes man kommer vara mer orolig och ledsen om TS knullar kollegan?

    Är att bli orolig och ledsen det absolut värsta som kan hända en i livet eller kan man tänka sig att ibland dyker problem upp som gör en orolig och ledsen men att det är bättre ar man får reda på det i tid än när det redan gått åt helvete och det finns ingen återvändå?

    Sköta det själv låter ju jättebra i teorin... tänk va enkelt allt skulle vara om alla kunde tänka klart och göra rätt val bara av sig själva... men så ser tyvärr inte verkligheten ut. Folk verkar rätt ofta göra jävligt korkade val när de "sköter det själva". 

    Att trappa ner kontakten låter ju så enkelt, hur svår kan de vara... men bevisligen vill ju TS inte dra ner på kontakten för hade hon verkligen velat så hade hon kunna göra det när som helst. Men varför skulle hon göra det? Det finns ju inget som helst hinder för att hon ska gå omkring och suga på karameller i åratal om hon vill. Varför ska hon göra sig av med spänningen och pirret hon upplever med kollegan om det inte finns någon som helst hinder för att hon ska fortsätta med det?
    Helt rätt..Håller med.
    Ts, vill du inte svara på hur din kompis reagerade när du delade med dig av ditt dilemma??
  • Anonym (FYI)
    Äldre 3 Dec 23:04
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-03 18:07:11 följande:
    .
    Anonym (FYI) skrev 2018-12-03 16:40:47 följande:

    Helt rätt..Håller med.

    Ts, vill du inte svara på hur din kompis reagerade när du delade med dig av ditt dilemma??


    Hon lyssnade mest. Dock framkom det att hon har det tufft i sin relation, och att de båda varit otrogna mot varann, och att det berodde på att de inte har det bra. De är på väg isär efter 13 år. Så vi pratade inte bara om mig, men konstaterade att våra situationer var annorlunda. Hon var otrogen med one-night-stands, mycket för att hon är missnöjd med sin relation (de går i terapi nu dock), så är inte mitt utgångsläge. Men hon rådde mig till att åka på semestern, få distans och då kanske kunna se saker klarare.
    Jag är inte elak nu... men tycker du verkligen det var rätt person att tala med om dina problem/lust.

    Vad jag förstår visste du inte om deras otrohet. Men allvarligt, man kan ju inte ta råd av någon som löser sina egna relationsproblem med ons. Eller tänker jag helt fel nu ?
    Hon försökte alltså trots sina erfarenheter inte avstyra det du är på väg in i utan bara råder dig att åka till Bali för att tänka och komma bort ett tag ???

    Det är ju bra att dom går på terapi för att lösa sina problem...och det är väl det rådet hon skulle gett dig också om hon tänkt till lite..
    "Sök en bra terapeut och tala med honom om dina tankar. Gå inte över gränsen för risken finns att du får ett helvete om du gör det."
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift