Inlägg från: Anonym (Man med egen erfarenhet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (man) skrev 2019-01-29 17:04:49 följande:
    Here we go again....den enda sanningen. ...undrade just när den skulle komma.

    Så vad är det du vill få fram? Att TS ska vara otrogen för att det enligt dig är totalt harmlöst så länge ingen får reda på det?

    TS har ju redan skrivit att hon inte vill vara otrogen, varför drar du upp en sån fråga öht? Och på vilket sätt menar du att du skulle vara en sån god lyssnare och TS nya bästis som tagit åt dih det hon sagt när du inte ens verkar tagit åt dig att hon inte vill vara otrogen?
    Gällande Trådstarten och dina inlägg:
    Jag kan inte se av dina inlägg i tråden att du ens har brytt dig om att försöka besvara TS frågor och funderingar i trådstarten.
    I stället har du valt att utgå från dig själv, dina egna påhittade scenarior och de allra hemskaste fantasier du förmår, i stället för att beakta TS beskrivning och de svar och förtydligande som hon har kommit med. 
    Du fortsätter bara att gå på om ditt eget och du bemöter TS nästan som om hon skulle ha varit otrogen mot dig.
    Varför har du inte beaktat hennes fakta? Varför har du fokuserat på dina egna fantasier om scenarior i stället för att ens försöka svara på hennes två frågor i trådstarten?
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2019-01-30 15:34:41 följande:
    Yada yada yada, offerkoftan på och snack om allt annat än vad jag faktiskt frågade. Jag ställer frågan igen.....vafan har din "enda sanning" med TS dilemma att göra och varför drar du upp det öht?

    Du säger ju dig vara en sån god lyssnare som tagit åt dig allt TS sagt, men sen drar du upp totalt irrelevanta saker och spinner upp ditt vanliga drev som du kör med i alla trådar.

    Sorry, men jag tror inte för sekund på ditt snack, jag tror att du snarare använder TS som spelpjäs och gör dig själv till hennes bästa kompis för att basunera ut ditt vanliga snack. En taktik du för övrig använt många ggr i andra trådar. Må hända att TS går på ditt snack eftersom det säkert är skönt att få stöttning och medhåll i hennes utsatta situation, men jag tror knappast någon annan i denna tråd tror dig.
    Sakfel av dig, återigen, och återigen...

    Till TS har jag hållit mig till ämnet och till skillnad mot dig så har jag faktiskt svarat utförligt på exakt hennes punkter.

    Det övriga jag har skrivit, t ex om den den enda sanningen, är nästan helt och hållet resonemang, frågor och svar med dig och till andra i tråden (och kanske till dina andra nick?).
    I vissa fall har det i nästa steg också lett vidare till utbyte med TS, men då bara som en direkt följd.

    Försök gärna att hålla dig till ämnet och till sak i stället för person.
    Du och jag tycker olika.
    Du klarar inte att argumentera för eller visa på vilket sätt den enda sanningen inte skulle gälla för dig och i din egen värld.
    Lev med det och gå vidare.
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2019-01-30 15:34:41 följande:
    Yada yada yada, 

    Varför har du inte beaktat hennes fakta? Varför har du fokuserat på dina egna fantasier om scenarior i stället för att ens försöka svara på hennes två frågor i trådstarten?
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2019-01-30 17:04:00 följande:
    Om du bläddrar tillbaka så kommer du kanske märka att jag besvarat hennes frågor låååååååångt innan du kom in i bilden, tråden är trotts allt från oktober 2018. 

    Nu har jag svarat på din fråga, kan du svara på varför du öht drar upp din "enda sanning" och på vilket sätt det är relevant för TS som uttryckligen sagt att hon INTE vill vara otrogen? Om du är en sån god lyssnare och hennes nya bästa vän borde du väl förstått det?
    Jag har ju precist och exakt besvarat din fråga, jag citerar:

    "Till TS har jag hållit mig till ämnet och till skillnad mot dig så har jag faktiskt svarat utförligt på exakt hennes punkter.

    Det övriga jag har skrivit, t ex om den den enda sanningen, är nästan helt och hållet resonemang, frågor och svar med dig och till andra i tråden (och kanske till dina andra nick?)."

     låååååååångt innan du kom in i bilden
    Den 15 oktober började jag besvara hennes frågor. 
    Tråden startade dagen innan, den 14 oktober.
    Då måste det varit i en annan tråd av TS som du lååååångt innan kom in i bilden?

    Eller var detta återigen ett flagrant sakfel av dig?
    I så fall kanske det skulle vara på sin plast att du medger ditt fel?

  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2019-01-31 11:51:52 följande:
    Och på hela den tiden har du inte kommit längre än att repetera ditt mantra?

    Ja men självklart, du repeterar ditt mantra i alla trådar och få samma respons i alla trådar men tycker ändå att det är alla andra som har fel och ska erkänna sina fel.....kanske dags för en reallitycheck?
    Borde du inte i så fall ha gjort en realitycheck innan du skrev att du lååååångt innan..?
    Du klarar inte ens erkänna att där begick du ett mycket tydligt fel.

    Så vitt jag kan se så har väl inte du kommit särskilt mycket längre än jag?
    Jag har klarat att besvara dina frågor och har kunnat bemöta dina påståenden.
    Men du har inte klarat av att besvara mina mycket tydliga frågor.
    Vem har då kommit längst?

    Var skulle jag ha sagt att alla andra har fel?
    Visa gärna det så ska jag korrigera mig.
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2019-02-18 15:16:20 följande:
    Fast det är det här som är så lustigt...

    Jag håller med dig om att det är ganska naivt att tro att vi inte skulle kunna bli attraherade av andra bara för att man är i ett förhållande. Man slutar ju inte känna saker för att man väljer att dela sitt liv med någon. Så frågan om det är rätt eller fel att känna kåthet/kärlek till andra verkar de flesta vara ganska överens om.

    Men sen har vi ju frågan om hur man ska hantera det när en sån situation uppstår? Och där det blir lite lustigt. För då börjar man snacka om att bryta med kristna normer och hur föränderligt livet är och att man borde bejaka sin mänsklighet, tänka liberalt, etc... men så for någon nämner att man kanske borde snacka med sin partner om hur man känner... nä du jävlar är det locket på och allt ska hanteras strikt efter kristna normer... där man absolut inte ska diskutera känsliga frågor med sin partner. Var tog det liberala tänket vägen där?

    Jag undrar om många av dessa som lever i åratal i ett dåligt förhållande gör det pga konflikträdsla? Man går omkring och känner en massa saker men vågar inte ta diskussionen med sin partner av rädsla för vad det kan leda till. Och partner kanske känner på sig att något inte är som det ska men kan inte sätta fingret på det, kanske tom ställer frågor men för bara tillbaka att allt är ok (för inte fan kan man väl diskutera känsliga frågor med varandra) och så rullar det bara på.

    Vore det inte bättre om man redan tidigt (innan det blir ett stor problem) kunde diskutera även känsliga saker med sin partner? Skulle inte det tom kunna tänkas svetsa en samman ännu mer som ett par om man kan lösa problem som ett team istället för var för sig?
    För många är det ofta mycket svårt att diskutera känsliga frågor med varandra.

    Anonym (Man),
    mot bakgrund av allt du skriver, t ex dina ordval och den bild av dina uppfattningar som du förmedlar till mig och andra läsare,
    här kommer ett svindlande tankeexperiment: Om du och jag vore gifta med varandra (oj, oj, oj, gud förbjude...) tror du då själv att det skulle vara lätt för mig att ta upp och diskutera känsliga frågor med dig???

    Jag tror att oavsett vem som skulle vara din partner så är min bedömning att det skulle vara mycket svårt för din partner att ta upp och att diskutera känsliga frågor med dig.

    Om en person har bestämt att dennes vilja är att vara tillsammans med dig, kanske pga kärlek(?), men har läst vad du har skrivit på FL, eller hört dig berätta din syn, men personen inte till sista bokstaven delar din syn på allt, så tror jag att den personen verkligen skulle dra sig för att redan tidigt diskutera de detaljer där personen inte till sista bokstaven delar din syn.

    Så jag vidhåller, sanningen är att för många är det ofta mycket svårt att diskutera känsliga frågor med sin partner.
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2019-02-18 17:03:18 följande:
    Haha, för att svara på den frågan måste du känna mig bättre även i andra sammanhang är just otrohet eller hur? För om du ser att jag tar upp känsliga saker med dig och ger dig en chans att förhålla dig till det, eller att du kan diskutera känsliga saker med mig och vet att jag kan bli arg men ändå vara rättvis, eller att jag kan vara tolerant så länge man är ärlig mot mig så skulle du kanske känna att det var helt ok. Men det förutsätter såklart att du har mod nog att prata om känsliga saker även om det leder till en konflikt.

    Men det beror kanske på vilka förväntningar du har och vilken slags respons du förväntar dig. Om du enbart förväntar dig medhåll, medkänsla, hurrarop och ryggdunkar och ingen som helst kritik och ifrågasättande så tycker jag personligen att du har en väldigt naiv inställning till konflikter. Det krävs mod för att ta upp känsliga ämnen av just den anledningen att den parten kan bli upprörd, arg och ledsen. Men man kan komma fram till lösningar trotts det. Är det kanske inte det som är själva definitionen på konflikträdd? Att man inte vågar ta upp känsliga ämnen för att man är rädd för en konflikt? 

    Jo jag vet att du vidhåller att sanningen är ointressant och att ljuga och mörka är bättre, du och jag har helt olika sätt att förhålla oss till ärlighet.

    PS! Svårt är inte detsamma som omöjligt. Och ibland krävs det lite mod för att kunna lösa problem, men det lär man ju aldrig få om man tycker att alla problem är lösta bara ingen vet om det.... än.....
    Som sagt:
    Jag tror att oavsett vem som skulle vara din partner så är min bedömning att det skulle vara mycket svårt för din partner att ta upp och att diskutera känsliga frågor med dig.
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)

    Jag har fortsatt följa tråden lite sporadiskt. Inget nytt har framkommit och jag har därför valt avstå från att göra något inlägg.

    Men nu känner jag att jag vill ge kred och mitt stöd till dig TS.
    Bra gjort av dig att hantera din situation på ett bra sätt.

    Fantastiskt av dig att du orkar fortsätta svara och kommentera i tråden och att du visar ett så ofantligt stort tålamod trots att det finns domedagsprofeter här som ibland ger intryck av att vara ute efter att försöka sänka dig.

    Jag skulle vilja ge kraftfull känga till vissa här i tråden som försökte döma ut dig redan från första dagen.
    Du har redan visat dem att de hade fel.
    Så jä-la FEL!

    De, domedagsprofeterna, ger uttryck för en fruktansvärt inskränkt syn, dålig människosyn och dessutom försöker de nedvärdera och förminska TS.
    Varför?


    Att bara snacka skit, nedvärdera, anklaga och försöka förminska TS tycker jag är ynkligt och säger mycket mera om den som fäller dessa uttalanden, än vad det säger om TS.

  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Till alla demedagsprofeter här, och särskilt till den allra största domedagsprofeten i tråden och på detta forum:

    Att du och andra tillåter era känslor att skapa en katastrof bara för att TS eller någon annan kanske känner sig dragen till, känner lust eller kanske tom vill vara otrogen, har ju ingenting att göra med vad som faktiskt har hänt!

    Vem är du att fördöma någon för att hon känner sig sugen att vara otrogen? 
    Du uppför dig ju som att hon faktiskt redan skulle ha varit otrogen. 

    Du uttalar dig på så sätt som om det i så fall var du som var drabbad av hennes otrohet.

    Hur f_n tänker du människa?

    Vad är det som rent faktabaserat är så fruktansvärt allvarligt för dig/er att TS vill/har lust att vara otrogen?
    Att du får någon sorts känslomässig kortslutning verkar ju tydligt, men vad beror det på att du tillåter dig känna så?
    Vad menar du att hon faktiskt har gjort för fel och framförallt,
    hur drabbar det dig?

    Svara gärna på dessa frågor och förklara gärna så att jag (och kanske du själv..?) kan förstå.
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)

    TS: Med gott samvete kan du lämna tråden och aldrig mera öppna den igen, om du vill.
    Jag tycker att du har gjort det fantastiskt bra på alla sätt.
    {#emotions_dlg.flower}Skål

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift