Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Moss) skrev 2019-10-25 16:58:29 följande:

    Hoppas din man ser vad du är egentligen. Vi alla hoppas på att du förblir ensam och ledsen :D:D:D


    Trevligt, tack.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-10-25 17:04:05 följande:

    Känner faktiskt inte igen detta alls...???

    Vem är man 2 och 3


    Det är hur jag upplever att ni porträtterar Pelle och min man. Den ena med känslor, den andra utan och enbart beräknande.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-10-25 18:16:16 följande:

    Oengagerat svar som vi kan vara utan. Vi lägger ner denna lägesrapport som du tydligen skiter i. Tanken var att du kunde redovisa dina framsteg men nu är det mera moonwalk.


    Jag orkade inte utveckla det denna vecka. Har mycket att tänka på / mycket som snurrar. Inte meningen att verka obrydd.

    Ska iväg på en barnfri helg med min man nu och inte ägna Pelle en tanke. Önskar dig en trevlig helg!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Tecum skrev 2019-10-25 19:29:17 följande:

    Tja, dels för att det säger en del om honom, hade han blivit förbannad och känt sig utlämnad eller hade har tyckt att det var lite intressant?, Eller något mittemellan? Tror du att han brutit med dig om han vetat eller haft överseende?

    Dels undrar jag hur det känns för dig, det är ju inga vänliga ord som sägs om honom här. Du outar honom, inom total anonymitet visserligen, men han får mycket skit. Männen som kommenterar utgår ju från sig själva och hur de hade agerat i samma situation (även om vissa aldrig kommer att erkänna det... ) och skapar en schablonbild av honom som kan vara hur fel som helst.


    Hmm. Jag vet inte? Jag tror dock inte att någon skulle vilja att den andra gav ut detaljer som jag gör här - om det inte var anonymt. Vi pratar ju inte ens om oss mellan oss så han skulle nog tycka att det var jobbigt gissar jag?

    Ang bilden av Pelle. Jag tror ju inte att han är en stor skithög, vilket vissa uppfattar honom som. Jag tror att det är väldigt lätt att dra den slutsatsen, för att ?killar är såna? , och ni antyder själva att det bara finns det som förklaring. Men om vi vänder på det:

    Fråga: Om han bara ville ligga en snabbis, hur skulle han gå tillväga då? Hur lägger en kille generellt upp det då?

    Jag tror: Han hade lagt upp det som att han har det dåligt hemma, bjudit in till AW?s och gjort andra framstötar som han inte gjort, använt mig som bollplank för hans fru som inte förstår honom blablabla... Hade han enbart varit en douche och BARA velat ligga och sen be mig dra hade han gjort tydligare framstötar, gett komplimanger eller gett upp för längesen. Inte suttit och bara pratat timme ut och timme in vecka efter vecka utan att komma framåt.

    Fråga: Om han faktiskt skulle gilla mig, och tycker om att spendera tid med mig, om han kanske också vill men aldrig kommer gå över gränsen - hur skulle han bete sig då?

    Jag tror: Att det är här vi är nånstans. Vi slungades ihop i ett projekt för 1,5 år sen, jobbade intensivt, skrattade mycket och började hänga, kemi uppstod och han inser att han gillar mig. Han vet själv inte riktigt vad han ska göra av det då han vill lära känna / vara med mig mer men aldrig så att det påverkar hans familjeliv. Att leka lite med elden gör livet mer spännande men han är inte pyroman. Hur skulle detta te sig? Jo, Hänga ofta, behålla flirtigheten men inte gå för seriöst på det - och att aldrig tala klarspråk. Att umgås på ett sätt som hans samvete säger är ok. Inte komplicera saken för mkt, men ändå behålla kakan och smaka på en del av den, den bit som samvetet tillåter, även om det aldrig blir hela biten.

    Nu har ni fått min tolkning av det hela.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Tecum skrev 2019-10-25 21:20:42 följande:

    Jag gillar TS, hon är en skärpt kvinna med självinsikt. Hon inser sina fel och svagheter och klarar att analysera sitt eget beteende. Till skillnad från vissa moraltanter (av bägge kön) i tråden som aaaaldrig skulle kunna göra något sådant... Hon kan också lyssna och ta till sig av råd och andras åsikter. Pelle har god smak...


    Tack, Tecum!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-10-25 18:39:40 följande:

    OK dåså.

    Låter bra hoppas ni får det mycket mysigt tillsammans


    Och jag kan säga att vi haft världens mysigaste helg tillsammans jag och min man. Stängt av telefonerna, tagit hand om varandra, varit nära, gjort mysiga saker, skrattat, ätit god mat, hotellövernattning - bara varit han och jag och njutit den här helgen. Så välbehövligt!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (And now what?) skrev 2019-10-30 12:31:16 följande:

    Först och främst: Roligt TS att du haft en fin helg med din man :)

    Sedan skulle jag vilja problematisera mera: VILL du verkligen ligga med din kollega? Är det inte så bara att du känner dig frestad? Men INTE vill egentligen?

    Sedan för att problematisera några av de senare inläggen: Jo, det är mänskligt att lyssna mer på de personer som framför sin åsikt på ett trevligt och övertygande sätt. MEN det är också ett problem. Även mer klumpigt framförda åsikter kan ha en poäng och vara rätt.


    Ja, det var nog bra uttryckt. Frestad, men vill inte egentligen.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-11-01 09:31:42 följande:

    Läget TS. Vad händer och hur går det?

    Trevlig helg


    Förra veckan var mer intensiv, den här betydligt lugnare. Vi har inte hängt eller ens tagit en kaffe denna vecka, hörts lite. Jag orkade inte säga nåt om förra veckan, och överväger fortfarande hur mkt jag ska dela här mer. Jag vet att det är ett öppet forum och vem som helst kan skriva vad som helst, men jag vet inte om det är nån mening alls för egen del längre om det negativa för mig väger över.

    Trevlig helg!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-11-01 10:44:54 följande:

    Du bestämmer ju.

    Det är väl klart att du får negativa kommentarer från oss som varit med dig ett tag när du gör rejäla återfall i utvecklingen - enligt oss. Frukosten upprörde ju flertalet och kunde ju tolkas som fel vägval men det är ju du och ditt samvete som avgör.

    Hur går det med nya jobben? Har ni haft erat frukostmöte?


    Jag vet det, och jag förstår det. Men jag vet inte om jag känner att det alltid hjälper - och vad är då vitsen att skriva / dela med mig mer?

    Jag har gått vidare i processen på jobbet jag är mest intresserad av, inget klart än. Frukostmötet har inte varit än. Jag har inte bestämt mig ang det än.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-11-01 12:04:37 följande:

    Ja , du gör som du vill, men åtminstånde jag skulle tycka det var tråkigt. Det är så många här som lägger av när dom inte får det gehöret som dom ville.

    Har själv funderat på att sluta svara i din tråd. Du och många andra hade säkert välkomnat det.

    Du skall ha en stor eloge eftersom att du varit annorlunda på så sätt att du svarat på de flesta inläggen även om du inte gillat dom.

    Tror även om du fått mothugg har även du haft nytta av och höra andras tankar om din situation. Frågan är väl hur det sett ut i ditt liv om inte du fått lite motstånd.

    Jag önskar dig i.a.f lycka till i ditt liv och dina beslut. 


    Jag kan ju knappast sällas till dem som slutar svara iaf. Jag har absolut fått hjälp och bra input här. Ang din medverkan så upplever iaf jag att du varit mer saklig och vettig och diskutera med senaste tiden än för några månader sen (har för mig att jag kan ha bett dig fara och flyga nångång?). Motstånd tål jag, och egentligen är det ju det jag sökt ibland - men ibland tar kraften slut att orka svara och försvara (och upprepa i många fall).

    Vi får se hur det känns sen.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift