Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    frökenfia skrev 2019-11-01 10:47:24 följande:

    Vi kan gärna skriva privat till varandra om du vill ha någon att skriva av dig med. Jag är ju i en liknande sits och vill gärna ha någon att bolla mina tankar och funderingar med.


    Hej! Jag bollar gärna med dig, och följer ju din tråd :)

    Men jag vill inte på nåt sätt röja vem jag är, därav skriver jag helst bara under detta anonyma alias. Även om jag skäller på dig ibland så lyssnar jag, och förstår mycket av det du går igenom även om våra situationer är olika.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-11-19 16:55:09 följande:

    TS!

    Det är väl inte du som haffats med att hångla upp en kollega på firmafest i tråden "Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?" Relationsbeskrivningen stämmer ju inte men du har ju lagt dimmridåer förr för att inte kunna identifieras.


    Tror du ärligt att det är jag? Att jag skulle göra det på det viset och hantera det som hon? Intressant om det är så du uppfattat mig.

    Jag är här. Jag läser. Men jag har inte velat svara på ett tag. Har jag gjort nåt med Pelle under tiden? Nej, det har jag inte, oroa er inte.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-11-19 18:51:03 följande:

    Skönt att höra att du lever och har stoltheten intakt. Jag tror mig förstå mig på dig lite och har högre tankar och detta triggade dig som jag trodde och hoppades. 

    Nu kan du väl berätta lite om du inte blev förnärmad.

    Har du fått nytt jobb - varit på frukost - hängt mycket


    Jag blev inte förnärmad - Gissade att du var ute efter att locka fram mig (ni som följt mig vet nog att jag inte skulle gjort så) och tänkte iaf säga hej eftersom jag varit tyst ett tag.

    Inget nytt jobb tyvärr. Ja, det blev en frukost. Som jag berättade om hemma. Hängt väldigt lite sen dess och knappt hörts. Vet egentligen inte varför det blivit så, men så är det just nu - fullt upp med annat i livet.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-11-19 19:30:42 följande:

    Välkommen tillbaka till din tråd Ts. Synd att du inte fick nytt jobb. Men trots allt bra hantering av frukostdate dilemmat. 

    Lite detaljer som du kanske vill svara på?

    Var frukostdaten före eller efter du fått veta att du inte fick nya jobbet?

    Berätta du om frukostdaten till din man före eller efter den inträffat?

    Och var jargongen under mötet helt harmlös eller kom Pelle med några av sina vanliga tvetydiga "skämt" under frukostmötet, som kunde tolkas som inbjudan till något mera?


    Frukosten var dagen efter jag fått veta att det inte blev något med jobbet. Nämnde det för min man kvällen efter (jag vet att ni kommer tycka att jag borde gjort det innan). Jargongen var helt harmlös - ingen inbjudan till något från nån av oss. Faktiskt mindre laddat än nånsin.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-11-19 20:24:54 följande:

    Du hade fått väl godkänt om du berättat om det innan. Nu blir det så bara godkänt.

    Om det är smart i längden, att fortsatt behöva namedroppa Pelle vid kvällsmaten kan man ju diskutera. Det vore nog bättre att Pelle blev historia, som din man slapp höra mer om.


    Jag namedroppar inte Pelle särskilt ofta. Generellt hörs / hänger vi ju inte alls som innan heller. Jag hoppas också kunna säga till er snart att Pelle är historia, helt och hållet. Den dagen kommer att komma. Tills dess, så länge det finns nån mening för mig själv, är jag ärlig och håller er uppdaterade på hur det faktiskt är på riktigt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-11-19 23:55:54 följande:

    Håller med de trogna följarna ovan. Synd du inte fick jobbet, men det kommer fler tillfällen, och det gav ju även kollegan lite respit.

    Sen kan jag tycka att det blir fel ordning på saker och ting.

    Få besked om att inte få jobbet, frukostdate... dagen efter.

    Berätta för mannen om frukostmötet...dagen efter.

    Men hoppas och tror du är på rätt väg...och att din man står ut.

    Men nu när du är på ditt ärliga humör, vad gjorde att du inte ville/orkade dela med dig av den intensiva veckan för några veckor sedan?


    Jag vet att många säkert tycker att det var fel ordning, men nu blev det så.

    Den veckan var intensiv på andra sätt än Pelle. Mycket som hände, både privat (dödsfall bl.a) och jobbmässigt. Inget jag vill prata om här.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-11-20 21:37:25 följande:

    Är du själv nöjd med din hantering av frukostdaten?

    Du skrev ju själv innan att den bara var ok om det var ett sista-hejdå-möte. Nu blev den så inte det.

    Och du tog väl en risk genom att först berätta om den i efterhand? Du kunde ju inte i förväg veta att det vill uppstå ett tillfälle om kvällen där du kunde namedroppa Pelle på ett naturligt sätt.


    Vi tog en frukost innan ett möte, det blev inte ett dugg dramatiskt. Så i efterhand känns det helt ok. Jag känner inte att jag tog en risk, nu blev det så att jag tog upp det utan konstigheter men det kunde lika gärna inte blivit så. Och efter det har jag och Pelle knappt hörts, hängt en gång tror jag. Så det känns ok.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-11-20 23:47:18 följande:

    Ledsen om det var sådana orsaker som gjorde att du inte ville redogöra för

    "orka inte veckan"

    Jag vet inte om jag tolkar eller förstår din text på rätt sätt. Detta är vad du skrev 

    #2307. Jag var tvungen att leta upp det för jag fattade det inte då, och gör det inte nu heller.

    "Ingen aning vad vi skulle gjort istället, bara att han skrev att vi kunde skita i mötet och hitta på nåt annat (dock var det nog en tolkning på en grej jag skrev, att jag inte var dödligt intresserad av att gå på nåt av mötena). Vi utvecklade aldrig det utan bestämde frukost istället."

    Varade frukosten hela förmiddagen och ni anslöt på sista mötet på em?

    Och vad menar du med att det känns ok att skippa ett förbestämt möte med en kund, man uppenbarligen blivit kallad till, för att fika med en kollega.

    Förstår inte heller det understrukna i din senaste text ovan. Är det att du talade om för din man, att du käkat frukost med kollegan? Och att han kunde tagit illa upp, men...Puh...han gjorde inte det...


    1. Svårt att förklara utan att kunna säga vad det är för möten. Det var ett bestämt möte med leverantör kan vi säga. Sen bokades ett spontant ej obligatoriskt möte till in, före det mötet (då vi skulle ta en frukost) med ett gäng andra som skulle på samma möte, typ ett förmöte. Det förmötet skippade vi. Huvudmötet gick vi på.

    2. Det var svar på Felix fråga som undrade vad jag gjort om jag inte fått tillfälle på kvällen att säga nåt om frukosten. Jag menade att nu blev det så, men att det lika gärna inte kunde ha blivit det. Ett tillfälle att nämna det alltså.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-11-21 11:57:08 följande:

    Nyfiken fråga...Har din man liknande jobb som du har?

    Typ tjänsteman, stort/medelstort kontor, blandad könsfördelning?

    Eller är han typ hantverkare med i stort sett manliga kollegor?

    Jag är nyfiken p.g.a. maktbalansen som vi tidigare avhandlat.


    Ang min man - Han jobbar med både män och kvinnor.

    Du är typ tillbaka i förra hösten känns det som. Jag är inte där längre.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-11-29 17:15:34 följande:

    Hej TS

    Var ett tag sedan nu. Har du något du vill dela? Går det åt rätt håll?

    Trevlig helg och 1:a advent - snart jul igen :)


    Hej!

    Jag har fyllt år så vi hängde nån timme här om dagen, Jag fick en glass av honom, men annars har vi nästan inte hörts alls, utom i jobbfrågor. Vi skypear i stort sett inte alls längre (inte gjort på ett bra tag). Jag känner mig klar med den känslomässiga cirkusen, vilket känns skönt. Vi stod i ett källarförråd häromdagen då han hjälpte mig bära ner några grejer. Tanken slog mig att om vi nångång skulle typ kyssas är det nu och lekte med tanken och konstaterade samtidigt att jag inte ens vill det längre. Jag är klar. Jag letar intressanta jobb och hoppas på att nåt dyker upp inom kort.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift