• Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Sat 30 Nov 2019 11:48
    411869 visningar
    2871 svar
    -2
    2871
    411869

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (felix) skrev 2019-11-29 18:42:02 följande:

    Hur har du det med status quo egentligen?

    Det verkar som att status quo det sista halvåret eller så, har varit att det fortsatt blir lite hängmöten nån timme då och då av diverse anledningar. Säkert inte mycket jämfört med förra året, men heller inte reducerat till något som liknar noll. Är status quo ok för dig som det är? Eller söker du kanske nytt jobb för att du inser att det är enda sättet att bryta ett status quo som trots allt inte är hållbart i längden? 

    Och har du nämnt ditt intresse för nytt jobb för din man, långt innan du nämnt den för oss på tråden, så att det kan vara en medverkande orsak till din mans passivitet? Att han forväntar att du löser Pelle problemet på det sättet,


    Ja, vi hänger lite då och då. Status quo är ok för mig som det är. Det är inte pga Pelle jag söker nytt.

    Och självklart vet min man att jag kollar efter jobb. Men vad menar du med hans passivitet nu? Vad ska han göra nu som han inte gör menar du?
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Sat 30 Nov 2019 12:19
    -2
    Anonym (felix) skrev 2019-11-30 12:10:05 följande:

    Jag menar hans passivitet tidigare i tråden innan era prata-ut-omkring-Pelle samtal. Han avstod ju helt från att komma med kommentarer till dina Mig&Pelle anekdoter. Om han redan då visste att du ville byta jobb, kunde det ju vara en förklaring till att han inte har önskat markera sitt tveksamhet angående ditt otraditionella umgänge med denne Pelle.


    Nej det är rätt nyligen jag börjat kolla jobb.
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Sat 30 Nov 2019 23:09
    -2
    Anonym (felix) skrev 2019-11-30 16:30:23 följande:

    Är det så fortfarande tu mans hand möten som ni bokar i konferensrum som uppenbart helt saknar jobbrelevans? Eller är det mer normalt fika/hängande?


    Vi kan fortfarande boka ett rum och sitta där och fika/hänga. Men som sagt, mycket mer sällan nu.
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Mon 9 Dec 2019 17:28
    -1
    Anonym (FYI) skrev 2019-12-09 12:09:39 följande:

    Hur går det Ts? Är det fortfarande status que i dessa julfesttider?


    Vi kommer inte vara på nån gemensam julfest så ingen fara på taket. Om vi fortfarande hänger? Ja det gör vi...
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Mon 9 Dec 2019 19:05
    -1
    Pope Joan II skrev 2019-12-09 18:46:34 följande:

    Långt förspel.


    Haha ja, världens längsta om det nu skulle slutat med att vi låg med varandra. Men det kommer inte sluta så.
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Mon 9 Dec 2019 20:41
    -1
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-12-09 20:21:57 följande:

    Du är förunderlig, lynnig och risktagande i mina ögon önskar att du ville svara på följande frågor. (Utveckla gärna svaren)

    Har du vädrat Pelle något mer med din man?

    Har du skrotat att trappa ner kontakten/hängen?

    Har du syskon?

    Är du blond eller brunett

    Hur attraktiv tycker du att du är mellan 1-5

    Är du smal, medel eller kraftig?

    Nytt jobb på G?


    - Inte så mkt prat om Pelle hemma.inte tabu, men har inget särskilt att ta upp.

    - Vi hänger i snitt nån gång i veckan kanske (i kanske 1,5-2 timmar ca). Jag har inte lagt ner det helt nej. Trappat ner kontakt har vi ju dock sen ganska länge. Ökade lite igen då jag började söka jobb. Men mkt mindre än förut.

    - Vad spelar det för roll om jag har syskon?

    - Inte vet jag, 3,5 kanske? Hur jag ser på mig själv beror oftast på hur jag mår i övrigt. Men - Har aldrig haft svårt att få killars uppmärksamhet om det var det du fiskade efter.

    - Hårfärg spelar väl ingen roll?

    - Medel skulle jag säga.

    - Jag har några jobbkrokar ute. Inget nytt än dock.

    Why?
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Mon 9 Dec 2019 21:37
    -1
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-12-09 21:21:48 följande:

    Men din man vet att ni hänger så pass fortfarande eller är det inget att ta upp?

    1,5-2 tim/v är väl inte det du angav som mål med nedtrappningen om jag minns rätt.

    Vad är syftet med att hänga så mycket vad vill du egentligen ha ut av detta? Tur att inte arbgiv eller kommande dito vet, ett antal tusen i bortfall per månad minst, OK för dig?

    Att jag frågar är för att skapa mig en slutlig bild av dig och vad som driver till att riskera ditt som du säger lyckliga familjeliv. Din man lär rinna över tillslut eller hitta en egen bekräftelsekälla där han är nr1.

    Jag tänker att du är van att få/göra det du vill utan att ta hänsyn. Bekräftelsebehovet från en medelmilf som krampaktig håller fast vid firmans hunk

    Hårfärg jag tror brunett.


    Som jag skrev, vi pratar inte så mkt om Pelle hemma. Inte sett nån anledning till det.

    Syftet med att vi hänger? Att vi trivs i varandras sällskap.Jag skrattar och mår bra av att hänga med Pelle. Ang arbgivaren får de precis vad de ska och jag gör allt och lite till av vad som förväntas av mig. Tar ex knappt nån lunchrast, kanske 15 min, om det är tiden du är orolig för? Och få raster. Så jag jobbar in den tiden jag och Pelle hänger med råge. Jobbar även kvällar och helg som jag inte kompat ut i den utsträckning jag borde / kunnat.

    Jag känner inte att jag riskerar mitt äktenskap. Jag och Pelle umgås, men gör inget och säger inget olämpligt. När jag övervägde att kliva över linjen - då var jag på tunnare is.

    Min man är nr 1. Och nu råkar de vara hunkar bägge två, eller se himla bra ut båda två. Så Pelle knäcker inte min man där. De är snygga bägge två.

    Medelmilf? Ja kanske. I fredags var jag en femma, idag känner jag mig som en trea. Jag känner inte att jag krampaktigt håller fast vid Pelle, vi söker oss onekligen till varann bägge två. Men vi vet båda var gränsen går och den kommer ingen av oss passera. Då hade nån av oss försökt för lääääängesen. Hur många timmar har vi inte spenderat med varann? Väldigt många.
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Mon 9 Dec 2019 21:39
    -1
    Anonym (felix) skrev 2019-12-09 21:32:33 följande:

    Hmm. Som vanligt är kontakten reelt mer omfattande och intensiv än det intryck man får av dina lägesrapporter. Du skrev tidigare att om du inte fick nya jobbet så måste hängandet ner på noll. Nu fick du så inte jobbet och vi får nog konstatera att vi är långt från noll här. Men du verkar ju också helt sakna ambition att dra ner på något. Du vill helt enkelt inte leva utan Pelle som skiner som en klar sol på din himmel.


    Jag har gett mig ut i jobbsökardjungeln, så jag ser inte att vi kommer jobba ihop så väldigt länge till. Det är min ursäkt till att jag känner att det är ok att vi hänger då och då fram till dess.
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Mon 9 Dec 2019 22:21
    -1
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-12-09 22:07:17 följande:

    Tack för dina svar.

    Du är notorisk med detta.

    Jag känner att du vill verkligen inte minska ner. Du har inte längre någon ånger över den känslomässiga gyttjan (otroheten) du hamnat i inte heller någon abition att komma ur den.

    Du hittar hela tiden på ny skäl att fortsätta häng och dater. I mina ögon blir du därför en i raden av åldersnåjjor som försöker klamra sig kvar i rampljuset inte den jag fattade "tycke" för och trodde på.

    Lämnar tråden nu och tittar kanske in #3000

    Lycka till dock med nytt jobb och allt annat.


    Det är helt ok om du inte vill veta mer hur det går. Och då blir nog detta det sista vi skriver du och jag. Tråden kommer nämligen aldrig bli så lång som 3000 inlägg. Den dör ut när ni slutar skriva. Jag svarar mest på era frågor. Så då dör den nu. Vilket är ok.

    Nej, jag är inte otrogen. Och jag håller på att söka mig bort helt genom att söka jobb. Jag är inte i närheten av där jag var förra hösten. Jag gillar Pelle, men inte alls som förut. Jag är inte beredd att offra min familj för ett ligg. Det var jag inte då heller, även om känslorna var min fiende då. Så är det inte nu. Det är tråkigt om du tycker illa om mig, men det har du din rätt till. Så då säger vi hejdå iaf, det har ändå varit intressant att du följde med nästan varje vecka ända fram hit, på den resan som är min.
  • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
    Mon 9 Dec 2019 22:27
    -1
    Anonym (felix) skrev 2019-12-09 22:08:00 följande:

    Tror att Pelle trots allt är den egentliga orsaken till att du nu ger dig ut i denna djungel. Innerst inne vet du att din Pelle situation är ohållbar i längden, speciellt efter samtalen omkring Pelle med din man. Och eftersom du visat dig oförmögen att avsluta ert förhållande på annat sätt, måste du ta till drastiska metoder. Egentligen ett bra beslut av dig som ju faktiskt är vad vi efterlyst.

    Men använd inte din flyktväg som en ursäkt för hämningslöst hängande fram till dess. Det kan gå lång tid fram till dess.


    Pelle är inte alls orsaken, men jag ser fördelen i längden av att vi inte kommer ses mer alls då såklart. (Även om det är tudelat eftersom jag ju gillar att hänga m honom.)

    Nejdå. Jag lovar att inte hänga hämningslöst med Pelle. (och nej - Inga låtlistor eller höras på fritiden heller - det är redan borta sen länge.)
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift