Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Diversifierat skrev 2018-12-04 01:09:46 följande:
    Moralgubben,

    Du får det att låta så enkelt. I själva verket så är det ju inte det, eftersom Man ju VILL vara med den som man är förälskad i. Det är givet att TS njuter av känslorna, samtidigt som hon sliter med lojaliteten.

    Om man säger såhär så kanske det blir tydligare: borde inte TS vara tillsammans med den hon har mest och starkast känslor för?

    Av det Ts berättat så framgår dock att hon helst vill hålla fast vid familjen. Det är möjligt, som du är inne på, att TS inte har hundraprocentiga känslor för sin sambo men det behöver inte vi spekulera i. TS må få ha den relation hon vill, oavsett ?varför?.
    Är inte hela tråden onödig då, och har hon inget ansvar för sin familjs välbefinnande utan det är bara att köra ?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-04 16:26:08 följande:
    Jag visste inte om deras otrohet nej. Och vad är rätt person? Får den någon man rådfrågar inte ha varit i samma sits? Hon har ju t.o.m varit med om det - åt bägge håll - så jag anser inte att hon är fel att prata med. Hon tycker mycket om min man, och mig, och hon har aldrig gett mig rådet att bara köra på. Men hon har lyssnat, utan pekpinnar eller dömande, och påpekat att oavsett är valet mitt och ansvaret för mina handlingar bara mitt. Men hon tycker såklart att jag ska låta bli. Det tycker ju jag själv också.
    Ts..Jag är ledsen att behöva säga detta, men..Du lever i en villfarelse att du skall klara av detta på egen hand utan terapi. Du tar heller inte till dig för fem öre vad folk råder dig till i tråden. 
    Personligen tror jag inte att du kommer att kunna motstå kollegan, utan hela den här sorgliga historien kommer att sluta med katastrof för din familj, och kom ihåg då, att det är ditt fel.
    Säg nu inte att du visst tar till dig råd här. Du har en förmåga att säga "Ja jag vet att ni har rätt, bla bla. men sen gör du precis på det sättet som du blivit varnad att göra. Ser du inte det själv ?

    Ett uppehåll på Bali kommer inte heller att hjälpa dig att komma bort från dina lustar till kollegan. Du har redan redovisat att det inte hjälper. Redan i #5 hoppades du att 5-6 veckors semester skulle göra att du inte hade sådana känslor för kollegan längre...Det sket sig, och dina känslor bara stegrades när du började jobba igen.
    Hur kan du då tro att 3 veckor på Bali skulle kunna ändra det ?

    Ibland funderar jag på om du är ett troll, och att "Moralgubben" har rätt i att du försöker slå "Mickes" rekord.
    Jag kan bara hoppas på att det är så, och att det inte ligger 14 års "lyckligt äktenskap" med två barn i potten.

    Är det inte bara bäst att göra slut med din man, trots att du påstår att du älskar honom...Det är ju inte så.
    Hade du gjort det hade du struntat i kollegan även om du känt attraktion till honom.
    Alternativet som jag ser det är att ta upp med partnern (Inte kollegan..Att prata med honom skulle vara spiken i kistan) att ni har problem..sätta er ner och prata om det..Så som du håller på nu är ohållbart för både dig och din man.
    Du kan vara övertygad om att han känner något är fel. Och att inte tala om vad som gjort att du är annorlunda är nästan...lika stor tortyr som att berätta om hur du känner.
    Du har ju fått berättat för dig av trådmotsvarigheten, hur jävligt det är att stå på andra sidan och inte veta vad som är på gång, bara att något är fel.

    Säg nu inte att jag är elak utan ta till dig och fundera lite på vad jag skriver för en gång skull.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-05 21:47:18 följande:
    Ja, jag blev som sagt kallsvettig när jag först trodde att det var han. Och ont i hjärtat. Jag tror också att Bali iaf kommer hjälpa - annars ses vi ju till o från varje dag. Vi har hörts lite den här veckan men inte lika mkt som förut. Och nu har jag tokmkt på jobbet sista veckorna, och han är borta några dagar och sen åker jag i tre veckor. Att ta mig bort från frestelsen och fokusera på min man och familj några veckor är nog precis det jag behöver.
    Anonym (Gör inget) skrev 2018-12-05 22:39:16 följande:

    Jag råder dig heller inte att ta det med mannen.

    Jag tänker att det gäller att hålla ut och låta känslorna för kollegan dö med tiden.

    Kanske ge dig själv en klapp på axeln varje gång du gör något som motverkar att ni får extra tid tillsammans.

    Leta fel hos kollegan, som du skulle störa dig på.

    3 veckors semester kommer inte att döda känslorna nej, men det är såklart bra att du får kvalitetstid med mannen. Men jobba långsamt, utan att varken prata med kollegan eller mannen. Jag tror att du kan stå på dig, om du börjar att dra ner på social tid med kollegan på jobbet nu.


    Herregud..Ni låter som ni kommunicerar med en viljelös bimbo!!
    Jag lovar er..det är det sista ts är.
    Det är en intelligent kvinna som vet precis vad hon lägger i potten.

    Förresten ts..kul det här. Nästan Göteborgshumor..Känner mig hemmaDrömmer
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-05 08:43:58 följande:
    . Skulle mina känslor för min man ändras eller om jag går över gränsen är det en annan ball-game.



  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-07 16:25:14 följande:

    Jag ser att flera sv er tycker att jag ska prata med min man. Men nej, det känns inte rätt. Ju mer allt sjunker in och när jag fått bolla det här ?högt? med bl.a er så landar jag mer och mer. Jag sa ja till att jobba utanför kontoret för några dagar sen med kollegan som tyckte att vi kunde lämna kontoret istället för att sitta där när han bokade in ett möte. Och jag sa ja, med dubbla känslor (shit vad gör vi?! / spännande! / helvete vad dumt). Så satt på en närliggande restaurang och jobbade för några dagar sen (ville inte skriva det här just då) - men vi pratade mer än jobbade, vilket vi båda visste att det skulle bli.

    Kände dock när jag gick därifrån en ledsamhet. Ville nästan gråta i bilen på väg hem. Inte för att något hänt utan för att jag kände på riktigt att nej, det här går inte. Det är inte ok. Varför ledsam? För att beslutet landade att det här går hit, men inte längre. Nog nu. Det finns inget gott som kan komma ur detta. Känner mig fortfarande tung i sinnet, som lite ledsen för nåt som aldrig blev. Jag vet inte om nån kan förstå den känslan, men så känns det nu. Jag vet inte varför det landade så hårt just när jag gick därifrån där och då, men det gjorde det. Kanske för att jag kände att jag fortsätter att flytta gränserna. Jag tycker om honom väldigt mycket, men det är nog nu.


    Ja, ts..Nu kommer du med säkerhet att få en massa glada tillrop och klappar på axeln.
    Faktum är att jag inte tycker du är förtjänt av det...ÄN...
    Det enda som hänt är att du tog det ett steg längre genom att ta ut det utanför kontoret. Vad du kände när du åkte därifrån ändras från dag till dag.
    Varför tar ni inte in på ett hotell nästa gång så ni får "jobba ostört"

    Men jag som arbetsgivare tycker också ni är arbetstidstjuvar som någon nämnde tidigare. Det är fan inte ok det heller..!!

    Nu kanske jag är lite elak..:)
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-07 17:01:54 följande:
    Det känns tungt. Men det kommer säkert även kännas som en lättnad när tiden fått gå. Jag är tacksam för att insikten landat känslomässigt och inte bara logiskt, det är ju det som gjort att jag fortsatt hänga med honom, känslorna har fått styra. Och jag förstår hur jävla förmätet det låter att känna sig ledsen för att jag kommit fram till att jag inte kommer bete mig som en skit, att det landat. Men jag ÄR ledsen. Right people, wrong timing.
    Snarare "Wrong people, Wrong timing
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-07 18:01:46 följande:

    Ni verkar ju redan ha bestämt er att det kommer att gå åt helvete, trots att jag säger att jag (äntligen) tagit ett beslut. Som känns tungt, men rätt och som jag självklart hoppas ska stå sig.

    Men det spelar ingen roll. Ni har redan bestämt er. Då säger vi väl så. Jag ville bara uppdatera er som ?följt? vad som hänt under dessa månader men jag ser ingen mening att göra det längre. Tack till alla er som gett input under tiden! Några av er har verkligen hjälpt mig. Så tack, och hej.


    Tror ts blev putt...?
    Synd eftersom hon säger att några i tråden hjälpt henne.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (man) skrev 2018-12-08 14:02:56 följande:
    Man kan ju alltid hoppas att hon skärper sig till slut men ska man döma efter vad hon hittils gjort så går det ju inte åt rätt håll direkt. Hon har tagit det ett steg närmare hela tiden. Jag menar nu har hon gått på dejt med snubben utanför jobbet, steget till en otrohet är inte lång borta nu.
    Tyvärr lär vi inte få reda på det eftersom ts tröttnat på kritik.
    Konstigt tycker jag att hon blev så sur på kritiken om att hon gör precis motsatsen till vad hon hela tiden får råd om...Som en trotsig tonåring...Hon måste ju själv varit väldigt medveten om att det är på det viset, men ändå förnekar hon det och säger att hon visst tar till sig ??
    Sen är det kanske modigt att delge oss den informationen trots att hon vet att hon kommer att få kritik.

    Jag tror inte hon kommer att uppdatera. Hon har varit på väg att avsluta en gång tidigare. Möjligtvis om hon lyckas slita sig från kollegan.
    Skulle det däremot skita sig, och hon gör verklighet av sina drömmar, kommer hon nog inte att uppdatera.
    Man får ju beundra kollegans taktik lite. Precis som "Avdramatisera" säger vet han hur han skall spela sina kort. Han har säkert gjort det förr.

    En sak är jag tyvärr ganska säker på efter hennes sista kommentarer och det är att detta kommer att fortsätta efter det att hon kommer hem från Bali...Nästa år..
    Kollegan har fått vittring, och ts  har visat förr att en semester inte räcker för att lusten skall avta..
    Jaja, den som lever får se...
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Hmm) skrev 2018-12-09 14:33:43 följande:

    Hej ts.

    Jag tycker det är bra att du tagit ett beslut. Försök att stå på dig.tycker inte att du ska lämna tråden dock,om den hjälpt dig tills nu så fortsätt att skriva av dig. Jag håller med den person som skrev att din kollega är en listig jävel aom vet vad han gör. Lämna inte dig själv öppen för honom. Han verkar vara duktig på att linda dig kring fingret och tänk efter lite. Du bestämde dig för att dra ner på det hela innan ni gick på restaurang, men sen fick han dig att helt strunta i det och ta det utanför jobbet. Va på din vakt! Han kan helt plötsligt få dig att göra något mycket värre.


    Problemet är väl bara, att vad vi vet, är det ts som VILL.!
    Vad jag förstår har inte det förändrats...Bara det att ts har börjat ta in andra tankar.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Knullabörman) skrev 2018-12-10 12:12:37 följande:
    Sa ja det? Att du skulle vara moralisk mot mig? Nepp men som påpekande ska man sitta på höga hästar och peka med fingret så 2saker 1 3 pekar mot dig 2 man faller lätt och hårt från höjder
    Är det någon som kan få ut något vettigt från detta inlägg...? Förvirrande..
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-01-02 16:16:39 följande:


    Märkligt att just du tar åt dig. Kanske var det huvudet på spiken (?) när jag skrev:
    i vissa fall på ett pinsamt sätt exponerar de egna personliga problem som vissa här verkar lida av.

    Att delge sin egen uppfattning och sina åsikter om en handling är en sak. 
    Men att som du fördöma en annan människa tycker jag är fruktansvärt svagt av dig. Jag finner det märkligt att du väljer exponerar dig själv så uppenbart.

    Efter att ha läst många av dina inlägg har jag kommit fram till min uppfattning att MINST 99% av alla personer i denna tråden och på detta forum vet mera själva än vad du vet.

    Du går verkligen fram som en elefant i glasbutik.
    TS har verkligen visat förmåga att ta åt sig olika åsikter och att resonera om båda sidor av myntet.
    Dock är det mycket uppenbart att du bara kan ta åt dig av den ena sidan, den enda sida som är rätt enligt din egen personliga uppfattning. Alla andra personer och alla andra uppfattningar kapar du totalt. 
    Men det har jag inte sett TS göra en enda gång!


    Jag har förstått att du verkar ha upplevt saker som du själv anser vara svåra trauman för dig.
    Men var i hela friden får du det ifrån att du kan döma mig och påstå att jag skulle ha genomgått något trauma?
    Bara för att du anser dig ha upplevt detta så måste du väl begripa att inte alla andra människor också måste ha genomgått ett trauma?
    Du ger intryck av att endast ha förmåga att utgå från dig själv på ett extremt smalt och inskränkt sätt.

    Varför deltar du i ett diskussionsforum, varför diskuterar du i denna och olika trådar, när du själv anser dig ha facit och när du själv anser dig ha 100% rätt svar?
    Tror du verkligen att du kan förmå TS, mig och alla andra människor att ändra alla våra åsikter i alla frågor och bara rätta in oss efter just ditt facit?


    Herregud, är du tillbaka igen efter julledigheten med dina långa filosofiska utläggningar om att "det man inte vet har man inte ont av". Att du orkar köra samma harang om och om igen.
    Men kan du kortfattat förklara vad du menar med denna meningen.

    Efter att ha läst många av dina inlägg har jag kommit fram till min uppfattning att MINST 99% av alla personer i denna tråden och på detta forum vet mera själva än vad du vet.

    Finner liksom inget samband med den övriga texten, eller tråden överhuvudtaget.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift