Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-07 21:58:53 följande:
    Av den anledning som beskrivs i trådstarten. För att jag tycker om att hänga med honom.
    Anonym (man) skrev 2018-11-07 22:05:10 följande:
    Ja, men du säger ju att du också förstår vad det innebär för din familj och ändå gick du dit? Och ändå vill du går på firmafest och aw?
    Om du är riktigt ärlig med dig själv, berodde det inte också lite på spänningen och vad som SKULLE kunna hända? Och är det inte likadant med firmafesten och aw? Du vet att HAN kommer vara där och guuuud va spännande och pirrigt bara tanken på vad som skulle kunna hända är? Och hade det inte varit för honom så hade det kanske inte alls varit lika viktigt att gå på varken festen eller aw?

  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-07 21:58:53 följande:
    Av den anledning som beskrivs i trådstarten. För att jag tycker om att hänga med honom.
    Anonym (man) skrev 2018-11-07 22:05:10 följande:
    Ja, men du säger ju att du också förstår vad det innebär för din familj och ändå gick du dit? Och ändå vill du går på firmafest och aw?
    Om du är riktigt ärlig med dig själv, berodde det inte också lite på spänningen och vad som SKULLE kunna hända? Och är det inte likadant med firmafesten och aw? Du vet att HAN kommer vara där och guuuud va spännande och pirrigt bara tanken på vad som skulle kunna hända är? Och hade det inte varit för honom så hade det kanske inte alls varit lika viktigt att gå på varken festen eller aw?

  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-07 22:08:48 följande:
    Eeee. Det är liksom det hela den här tråden går ut på? Den började inte med att jag inte har en aning om rätt och fel.
    Japp, och 400 inlägg senare så gör du forfarande precis det du säger dig förstå att du inte skulle göra men ändå så kan du inte förstå att folk kan bli lite frustrerade på dig för att du gör precis det du inte skulle göra och verkar dessutom planera att göra ytterligare saker som medför risker?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-07 22:16:20 följande:
    Ja, självklart? Det har jag inte nekat? Vad som skulle kunna hända upptar jättemkt av mins tankar, såklart.

    Men nej, inte firmafesten egentligen - där ser jag fram emot att hänga med mina kollegor. Men AWn handlar bara om han och mig. Båda avskyr ju till o med det företaget vi ska till isåfall...så det handlar bara om spänningen mellan oss, ja. Därför bör jag undvika den.
    Njae, att gilla att hänga med någon och att vara dökåt på någon är inte riktigt samma sak och det säger också en del om i vilket SYFTE man valde att gå dit.

    Men även firmafesten innebär ju en risk för du VET ju inte i förväg vad som kan hända där men du VET att du inte har någon som helst kontroll över dig själv. Så rent logiskt och om man tänker på vad som står på spel så vore det väl kanke en bättre idé att undvika ALLA risker som kan tänkas dyka upp? 
  • Anonym (man)
    Diversifierat skrev 2018-11-07 23:57:43 följande:

    Samma princip oavsett vilken otrohet jag får reda på. Låt säga att jag vet att två kollegor pippade på jobbfesten och att de båda är gifta. Inte i helvete skulle jag som utomstående då ta kontakt med de bedragna för att informera om den otrohet som inträffat?! Hur orimligt låter inte ett sånt beteende på en skala, vilken sadistisk och respektlös människa skulle göra nåt sånt?!


    Hur menar du sadistisk och respektlös?
    Det är väl inte personens fel att de pippat sönder sitt förhållande?

    Personligen är jag evigt tacksam till den som berättade för mig att mitt ex pippade någon annan så jag slapp gå omkring som en idiot och inte ha en aning om vad som pågick bakom min rygg. Alla fega jävlar som vetat men valt att inte säga något sade jag upp bekantskapen med.
  • Anonym (man)
    Anonym (Claire) skrev 2018-11-07 23:49:05 följande:
    Jag fattar inte riktigt hur du tänker. Vadå "innan firmafesten", som om du tror att något ska hända då och det ens är ett alternativ att du ska agera på dina känslor på något sätt?? Om han tar dig till ett konferensrum och börjar hångla upp dig på bordet, då är du helt med på noterna eller? Och du stoppar honom inte heller när han börjar klä av dig utan går honom till mötes - eller vänta, är det det du egentligen hoppas på ska ske? Skärp dig.
    tror jag med, hon säger ju själv att anledningen till att hon gick med på ett enskilt "möte" var för spänningen. Klart som fan att det är likadant med firmafesten och aw. Att det inte kommer hända nåt för det finns andra på festen är ju en ganska klen ursäkt. Vill man så går det alltid att hitta sätt. Fattar inte hur man kan vara så vårdslös med sin familj. Ingen fest eller aw är värd nåt sånt. Och jag tror knappast det hade varit så himla viktigt att gå på det om det inte varit för att den andra snubben kommer vara där.

    Trotts allt snack om att hon förstår så tar hon i praktiken ett steg åt fel hål gång på gång. Tror det är rätt kört för TS om hon fortsätter såhär.
  • Anonym (man)
    Inga bekymmer skrev 2018-11-08 11:04:15 följande:
    Det är väl lite av en trend i samhället va? Man ska inte lägga sig i nån annans liv. Sköt dig själv och ditt och skit i andra!! Så fungerar inte riktigt jag.. Men jag vill hellre hjälpa än stjälpa!

    Det kan ju aldrig va ett fullt ut lyckligt och harmoniskt förhållande om man väljer att söka nån annanstans om man tydligt deklarerat att otrohet är fel och tagit ställning för det och kommit överens om gränser? Då det väl bättre att sanningen kommer fram så har man valet att bryta det destruktiva flyktbeteendet och börja jobba med sig själv båda två och sin relation, om det är det båda vill? Så tänker jag. Och det är fan inte upp till den otrogna partnern att fatta ett sånt beslut över mitt huvud och utan min vetskap!!!! Det där att man inte ska berätta för att det man inte vet har man inte ont av, det är nånting man säger, generellt sätt, för att man är för feg för att stå för det man har gjort!!! Man intalar sig själv att man gör det av omtanke men det är ren lögn.

    Var det många som VISSTE men inte sa nånting? För man vill ju inte heller spinna iväg och skapa misstankar i onödan liksom. Men vet man och känner paret så är det ju en helt annan sak. Eller om man starkt misstänker så kan man ju ställa lite frågor ev... Jag vet att alla mina nära vänner skulle informera mig om de skulle råka få veta att nånting pågår bakom min rygg iaf!! De känner mig så pass väl att de iaf vet att jag skulle vilja veta!!
    Ja det är rätt lustigt det där, varje gång frågan dyker upp så ser man samma mönster. Så gott som alla som varit otrogna tycker man inte ska berätta medan så gott som alla som inte varit otrogna eller blivit bedragna tycker man bör få veta.

    Ja det fanns flera som visste men valde att inte säga något, iof var det hennes vänner som sen blev gemensamma vänner. Så jag kan absolut förstå att de valde att stå på hennes sida och vara lojala mot henne. Men de gjorde sitt val att vara lojala mot henne och olojala mot mig, så då fick det bli så.

    Ingen av mina vänner visste, de hade garanterat informerat mig. Jag har känt alla mina vänner länge och de vet vad jag tycker och jag vet vilka slags värderingar de har och vad de går för.
  • Anonym (man)
    Inga bekymmer skrev 2018-11-08 12:19:28 följande:
    Man kan förstå dem på ett känslomässigt plan lite beroende på relationen, men beror lite på hur länge det pågick och på vilket sätt de påverkade ditt ex. Om det bara var hennes vänner som visste så blir jag ju lite nyfiken på vem som gav infon till dig? Vet ditt ex om det och är de vänner idag?
    Haha, ja det var en riktigt snaskig historia a la jerry springer Flört

    Det som hände var att min dåvarande fru blev riktigt osams med en av sina "väninnor" (en av dem som visste). Och som hämnd berättade hennes man för mig vad som pågick. Hela historien är så jävla låg som den kan bli, riktig WT stuk på det hela. Är så jäkla glad att jag slipper umgås med alla dessa personer längre för de är fan i en klass för sig. 

    Ja hon vet om att det var de som berättade eftersom han gjorde det framför näsan på henne. Vart ett jäkla liv mellan dem efter det. De är inte längre vänner kan man väl säga :)

    Men för min del så spelar det ingen roll vad han hade för motiv med att berätta, huvudsaken är att jag fick reda på det och jag är honom evigt tacksam för att han berättade. 
  • Anonym (man)
    66Joy skrev 2018-11-08 23:20:10 följande:

    Se till att få det avklarat,lägg upp dig o njut.Tänke efter sen o se om du vill igen.


    Och priset för årets mest korkade råd går till......tadaaaaa...66Joy.....yeeeeyy!!!
  • Anonym (man)
    Inga bekymmer skrev 2018-11-09 11:45:09 följande:
    Ja verkligen!! Gick igång lite grann, det kan jag erkänna:) Men hans kommentar om att få hem lilla älsklingen fick mig faktiskt att skratta till lite.. Och det förstår du säkert varför..:)
    Haha, ja, om din MAN gillar andra mäns sås så kan jag absolut förstå att du skulle bli förvånad :)
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift