Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Orolig man) skrev 2019-12-17 18:35:06 följande:

    Tack!

    Ett råd på vägen då.

    Ni hade ju ett bra snack i somras du och din man. Fortsätt ha djupa samtal.

    Fråga om saker som hände innan ni blev ihop, upptäck saker om varandra ni inte visste.Det blir som att lära känna varandra på nytt...och nytt är ju spännande eller hur!

    Okej, det blev lite  kvasi-psykologi-flummigt, men jag tror du fattar poängen.


    Jag fattar poängen :). Vi har väldigt fin kontakt, och pratar mycket med varann. Båda tycker om att sitta sent i köket bara vi och bara snacka, lyssna på musik ihop etc. Sjukt mysigt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-12-20 11:18:04 följande:

    En lite hypotetisk fråga som du kanske vill svara på?

    Om du skulle komma i en situation där det var möjligt att Pelle och din man kom till att mötas och du hade en naturlig möjlighet för både att ordna att det sker eller undgå det, ville du så göra det? 

    Det är kanske inte realistiskt men om din man tex kom förbi ditt kontor och hintade att det kunde vara kul att träffa denne Pelle som du pratar så mycket om, eller du såg Pelle gå förbi den servering där du och din man satt och drack kaffe. Skulle du så vilja att dina två världar kom till att mötas, kanske för att avdramatisera det hela, eller skulle du helst vilja undgå det för att det kanske trots allt vill vara lite besvärande?


    Jag skulle inte ha problem med att de hälsade på varann, och jag skulle presentera dem om Pelle gick förbi och min man var här.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-12-21 20:44:33 följande:

    Hej

    Skulle ju lämna men... kom att tänka på dig idag. Hoppas allt är bra och vill bara önska god jul och gott nytt år, det är du värd.


    Tack. Den ska jag fira med man, familj och vänner och njuta av att vara med dem. God jul och gott nytt år till dig med!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Lione81 skrev 2019-12-23 01:03:42 följande:

    Har följt hennes tråd från dag 1. Fram tills idag, jag skriver inte lika mycket som 3-4 andra har gjort. Vilka dessa är vet TS.

    Jag läser deras frågor och läser hennes svar.

    Hon har visat upp en jävla psyke som svarat tålmodigt på alla som har skrivit till henne.

    Vissa nättroll svarar hon inte på. Dom hör 4 personer har gått hårt på och varit mjuka. Dom har vänt på alla stenar emot henne.

    Nu har hon inte varit otrogen som det går att låta som du tror. Hennes tankar har varit nästintill det. Rent fysiskt har hon inte det. Vilket är otroligt starkt gjort av henne. Fast hon varit så nära.

    Nu har hon gått till att knappt ha någon kontakt alls med Pelle.

    Nu behöver du inte oroa dig över att hon inte åker dit.

    Hon har valt hela tiden din man före Pelle. Han hon valt Pelle, hade hon blivit över gränsen för länge sedan.


    Tack!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2020-02-13 00:56:19 följande:

    Hej TS Några verkar ha flyttat in här. Tänkte bara höra hur dagsformen är var ju ett tag sedan. Går allt åt rätt håll?


    Hej! Allt går åt rätt håll. Vi hördes inte på en dryg månad då jag var bortrest m familjen över jul och nyår. Avstånd gör alltid gott. Vi tar en kaffe och så ibland, hänger då och då, men läget känns verkligen lugnt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Fy) skrev 2020-02-13 18:10:54 följande:

    Skulle du kunna visa denna tråd för din man utan konsekvenser? 


    Jag har inte varit otrogen, men det skulle vara som att läsa någons dagbok och det skulle säkert göra honom ledsen att veta exakt allt jag tänkt på, oavsett om jag agerat på det eller ej. Och eftersom jag aldrig gjorde nåt skulle det säkert bara såra att läsa. Man behöver inte veta allt som pågår i någons huvud.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Fy) skrev 2020-02-14 11:49:50 följande:

    Han lever i en lögn! Förtjänar han inte bättre än så? Kan du verkligen vara så blind? 


    Nej det gör han inte. Jag väljer honom varje morgon.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2020-02-17 17:20:59 följande:

    Bra ts...Glad att det går åt rätt håll.

    Ser att du följer upp tråden ibland men undrar om du också sneglar på andra trådar?

    I.s.f vad tycker du om det som händer i tråden "Otrogen igen?". Du har ju varit snubblande nära att hamna i den sitsen, förutom att du förmodligen skulle förgås av dåligt samvete om du agerat som hon?


    Jag går in och svarar när någon ställt en fråga, det är den uppföljning denna tråd får. Jag gör inga egna inlägg om uppdatering som du kanske märkt. Jag vet ju själv hur det går ;)

    Har inte läst den tråden faktiskt, men ska kika. Läser inte så många trådar här i ärlighetens namn.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-03-24 20:28:05 följande:

    Hej ts, hoppas du har det bra. Kanske dags för en liten statusuppdatering för Q1 2020? Hur går det med Pelle icke-affären?

    Lever den i bästa välgående med fullbokad hängmöteskalender och nya Pelle tricks för att peppa upp historien, eller blir det kanske coronan som definitivt kommer att lägga den i graven? 


    Hej Felix! Icke-affären går bra. Vi har hängt lite, men inte alls så ofta. Nu sitter vi på varsitt håll hemma sen flera veckor tillbaka, chattar då och då men inte mycket mer än så. Så läget lugnt skulle jag säga.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-03-26 07:48:44 följande:

    Business as usual ser det ud som, om man undantar coronan.

    Några frågor.

    Har den organisationändring med nya inkompatibla roller för er båda slagit igenom ännu? Så att ni reelt inte har någon arbetsrelaterad ursäkt för upprätthålla fortsatt kontakt.

    Är det du kallar chatta samma som det du tidigare kallade skypa? Eller är det nya kommunikationskanaler/tidspunkter som har öppnats.

    Hur ser du mentalt på framtiden inom säg ett år eller två? Är du kvar på samma ställe och kör lugnt vidare med icke-affären i samma utsträckning som nu? Jag ber dig inte om att spå, men frågar mer om du trivs med status quo eller mentalt har en idé om att icke-affären av den ena eller andra anledningen sjunger på sista versen.


    Nej, det har hänt mkt annat inom organisationen så detta har inte varit prioriterat just nu. Vi har kvar våra gemensamma ansvarsområden just nu. Så vi har fortfarande arbete ihop.

    Jag menar samma sak som skypea.

    Nej, jag tror inte jag är kvar på det här jobbet inom 1-2 år. Just nu inte läge att sluta dock m tanke på Corona och osäker omvärld.

    Som det är nu känns helt ok. Lite kontakt, men inte mkt.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift