Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (felix) skrev 2020-09-19 16:50:28 följande:

    Jag menar inte att du tappat kontrollen över dig själv, säkert inte, utan att du tappat kontrollen över din mans uppfattning av Pelle situationen. Tidigare hade du två trumfkort som gjorde att du kunde fortsätta ett tvivelaktigt umgänge utan större konsekvenser för ditt förhållande till din man. Dels hade du alibiet att Pelle var din kollega ( fast egentligen inte riktigt) som du ju på ett eller annat sätt var tvungen att umgås med. Dels hade du exitmöjligheten att du kunde byta jobb, om din man skulle bli alltför störd över detta umgänge.

    Nu har du spelat ut ditt trumfkort att byta jobb, och säkert fått goodwill hos din man genom det. Men så kommer Pelle och spelar ut en joker, han kommer efter dig nu som konsult. Plötsligt är situationen annorlunda. Din man kan med god anledning fråga sig varför Pelle-konsult följer efter dig? Är min fru verkligen helt utan medverkan till det? Nu är ni ju inte bara "kollegor" som måste samarbeta utan två personer som uppenbart manövrerar sig för att kunna vara omkring varandra. Vilket gör ett status quo som tidigare motvilligt kunde accepteras till en mycket mer upptrappad och giftig situation. 


    Fast..vi kommer ju inte umgås som förr? Hängmöten etc blir det inte längre (och det var längesen vi var där, nu m Corona etc har vi knappt setts alls). Så jag tror att du är mer orolig än du (eller rättare sagt min man) alls behöver vara. Han jobbar heltid på sitt vanliga jobb och kommer köra några konsulttimmar då och då bara. Hans ursprungstjänst finns inte ens på mitt nya jobb, så han ?kan? inte börja hos oss på heltid heller.

    Konsultar Pelle åt mitt nya jobb för att jag är där? Förmodligen. Betyder det att han nånsin skulle gå längre än innan, när vi bara hängt med varann i tre år? Nej, det skulle han inte.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Orolig man) skrev 2020-09-21 09:59:29 följande:

    Oj här har det hänt saker!

    Du har alltså bytt jobb till slut.

    Men Pelle hänger lite grann kvar genom sitt konsult-drag....(skulle allt vara bra intressant att se hur den mannen tänker!) ?.och du verkar gilla att han hänger kvar. Korrekt?

    Då kan man ju inte låta bli att fråga: Vet din man om att Pelle skall konsulta på ditt nya jobb?  


    Nej vi har inte pratat om att Pelle ska konsulta, har inte funnits någon anledning, vet ju inte ens i vilken utsträckning mer än att det ska vara lite.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-09-21 23:54:45 följande:

    Kan se att jag drog förhastade slutsatser i mitt tidigare inlägg. Jag trodde du följde din hittidige politik om att berätta allt omkring alla detaljer men förtiga sanningen om helheten. Nu har vi en rätt så avgörande detalj som saknas. Onekligen ett dramatiskt spänningsmoment i historien. Får se hur manusförfattaren löser det?


    Vad menar du?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-09-22 19:28:24 följande:

    Menar bara att du fram till nu verkar ha varit rätt så bra på att namedroppa Pelle omkring luncher och annat till din man. Man kan inte säga att du direkt förtiger aktiviterna omkring Pelle annat än den känslomässiga delen. Trodde därför att du redan namedroppat Pelle-konsults inträde på nya stället.som en intressant och relevant upplysning till din man och frågade hur du gjort för att förklara detta .

    Det har du så valt att inte göra, och använder det låga timtal som Pelle fakturerar som argument. Det blir en intressant situation att se hur det utvecklar sig. Skall du fortsatt förtiga det för att du själv inser att det är känsligt, eller skall du namedroppa Pelle igen och kommer din man då bara fortsatt vara cool och att säga "Vad kul"


    Jag tror inte att det kommer vara några konstigheter. Jag skulle absolut kunna nämna Pelle igen men det känns så..över.

    Vi får se hösten an.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-10-22 17:38:51 följande:

    Hur går det för dig här på höstkanten TS ? Icke-affären brukar ju trappas upp då.

    Fullbokad hängmöteskalender med den nye konsulten? 

    Några nya Pelle-tricks för att peppa upp historien?

    Fortfarande lyckligt ovetande make? 


    Hej! Nej vi har inte hängt nåt men det går fan inte bra just nu.

    Nu har det blivit lite flirtigt igen. Det har inte varit det på länge, men nu är det det. Så jävla dumt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Njut av livet) skrev 2020-10-23 19:45:14 följande:

    Förlåt men är det verkligen så himla dumt? Jag är väll en moralisk besvikelse men hallå du är ju sugen på han o han verkar va riktigt sugen på dig. Passa på o ha lite kul! Hur ofta i livet får man såna här ?chanser? ? Jag tänker inte sitta som 80+ o ångra allt jag inte gjorde.


    Hade jag inte haft nåt samvete hade jag varit tydlig mot honom för längesen, och nog han också.

    Om vi nånsin går över gränsen byter jag bara en ångest mot en annan. Och det priset är för högt för oss båda.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-10-23 20:28:57 följande:

    Hmm. Onekligen lite dumt.

    Går ut från att du inte outat den nye konsult för din man. Har du någon plan omkring det? Skall du kanske vänta några månader och låtsas som att han först blev konsult då så det blir lite mindre svårt att förklara?


    Jo det har jag. Han vet att han konsultar.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Njut av livet) skrev 2020-10-23 21:17:47 följande:

    Okej impad av att man kan ha sån karaktär! Men förlåt min tröghet men på riktigt varför fortsätter ni då att träffas? Känns lite som att inte äta på 24h och sen sitta och titta på en julbord


    Exakt så är det. Och det finns noll logik bakom det. Det är bara...onödigt. Men kropp och hjärta är i ständig battle med hjärnan helt enkelt. Jag VET att vi borde bryta helt. Herregud. 2,5 år nu, fram och tillbaka, Ibland mer och på senare mindre. Nu slängde nån ett vedträ på elden som nästan brunnit ut, som vi båda lagt en filt på för att släcka. Så. Dumt. Det är ju vansinne. Jag vet det.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-10-23 22:03:49 följande:

    Hur reagerede han? Han kan väl omöjligt vara cool och tycka det är helt naturligt? Eller kan han?


    Han har inte sagt nåt om det. Vi har inte nämnt Pelle i nåt sammanhang nån av oss på länge. Det har ju varit hur lugnt som helst - eller det ÄR lugnt nu med, bara att det plötsligt kom in en flirtig ton igen. Det väckte gammalt. Men det vet ju inte min man. Jag kommer inte agera på nåt nu heller, men vill ändå vara ärlig här med hur det ändå är just nu.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-10-23 22:43:42 följande:

    Ursäkta. Men om denne störande Pelle följer efter dig när du byter jobb, hur kan din man tro annat än att det nog är en flirtig ton mellan er? Din man har kanske inte sagt något om det, men det betyder inte att det är hur lugnt som helst.


    Jag kan inte läsa hans tankar.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift