Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Pope Joan II skrev 2020-11-17 12:30:31 följande:

    Men vad menade han med "kör på" då? Ska du köra på med att försöka sluta, eller?


    Nej, han menade kör på, vi kan visst fortsätta prata som vi gör.

    (För att försöka förklara: När jag skrev att vi skulle sluta skriva flirtigt till varann, sa han: Sluta skriv att du/vi ska sluta.

    När jag säger att det inte är bra att vi gör det svarar han att jag ska sluta säga så. Att jag/vi inte alls behöver sluta.) Sluta säg att du/vi ska sluta typ...hänger du med?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Pope Joan II skrev 2020-11-17 13:17:23 följande:

    Ja, nu hänger jag med. Men det var ju inte så det stod i inlägget som jag inte hängde med i. Så på hans uppmaning att ni ska köra på svarade du vad?


    Jag skrev - men varför?

    Han skrev - för att det är roligt?

    - varpå jag svarade - det är säkert roligt att knarka också men inte heller särskilt klokt.

    Han skrev - haha. Sant.

    Sen skrev vi inte mer om det just då.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-17 16:47:25 följande:

    Jag tycker du har en lite tråkig attityd och att du bemöter mig och andra på ett sätt som om du bara önskar och gillar konflikt?

    Om man vill föra en dialog så kan du väl ändå inte mena att det räcker med att enbart utgå från sig själv och att bara beakta sina egna värderingar? 

    Som jag läst ts utgångspunkt är det att ligga men kollegan. Det står t.o.m. i rubriken.

    Ursäkta mig, men är du seriös? Som jag uppfattar dig så har du väl ändå någon förmåga till läsförståelse. 

    Så vitt jag kan läsa av TS rubrik, och av alla inlägg, så uttrycker TS en VILJA.

    "Jag VILL ligga..."

    I min värld är det inte samma som ATT ligga.

    Du framstår som du bara söker konflikt och att du är ute för att djävlas med mig, TS och med alla som inte helt delar din åsikt.

    Och du pratar om att föra dialog..???

    (Ditt uttryck med "dumhuvuden" tänker jag inte kommentera.)

    Frågar du mig vad jag anser och tänker om flirt i mitt eget enskilda fall? Eller räknar du upp något som du anser vara bevis för någonting eller några exempel som du själv har åsikter om vad gäller flirt? Eller vill du att jag och du ska diskutera vad TS och hennes man tycker om flirt? Jag förstår inte vart du vill komma så förtydliga gärna.

    Jag delar inte din uppfattning om vändningar och axplock i tråden. Men jag förstår och accepterar att det är din uppfattning.

    Vem jag tycker synd om och ifall jag har sympatier eller inte för TS man, det har jag inte diskuterat och har inte haft någon åsikt om.

    Att ligga med kollegan för att möjligen få honom ur systemet har jag inte noterat som en vilja eller en åsikt från TS utan jag har mera uppfattat det som en lite desperat frågeställning typ om det skulle kunna vara en möjlig väg? TS har frågat vilka åsikter har ni i tråden om den frågeställningen?

    Men jag har aldrig uppfattat att TS själv i praktiken har bedömt det som en sannolik eller ens möjlig väg för att få honom ur systemet.


    Tack. Du tolkar mig och min frågeställning rätt. Jag såg redan från start det hopplösa i det men ville ändå få bolla det omöjliga högt nånstans. Många andra läser det jag skriver som fan läser bibeln...
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Pope Joan II skrev 2020-11-17 14:00:43 följande:

    Har ni skrivit något mer om det vid senare tillfälle?

    Jag tycker för övrigt att du överlag verkar mer bildad, mer verserad och på alla de sätt på en annan nivå än Pelle. Han känns mer som en kepsen-bak-och-fram-lirare.

    Knarkanalogin var kanske inget lysande exempel på vad jag menar, men - ja, annars tycker jag så.


    Haha, lite rolig beskrivning, men jag förstår vad du menar på ett sätt. Han skriver ibland på ett sätt som gör att jag förstår din tolkning av kepsen-bak-och-fram. Men det är inte så jag upplever honom som helhet.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2020-11-17 13:48:03 följande:

    Tro fasen att man utgår från sig själv och sina egna värderingar. Hur skall man annars kunna föra en dialog om man inte har det som grund. I alla sammanhang blir man i.s.f. en jasägare utan egna åsikter.

    Intressant...Kan du som fattar ts utgångspunkt förklara för oss andra dumhuvuden vart det är ts vill. Som jag läst ts utgångspunkt är det att ligga men kollegan. Det står t.o.m. i rubriken.

    Sen vad det gäller flirt som är så upplyftande.

    Är det att flirta att gärna prata intimt om sex med kollegan,

    Göra spellistor som bara kan uppfattas på ett sätt,

    Timslånga möten på jobbet (som inget har med jobbet att göra), exkluderat alla andra, bara för att träffas och vara nära,

    Frukostträff på tu man hand med efterföljande promenad

    istället för att gå på kallat möte med kund.

    Har säkert glömt många fler vändningar, men ett axplock vad som hänt i denna långa tråd, alltmedan ts har en man hemma som hon med en dåres envishet hävdar att hon älskar och vill leva med.

    Det är honom, t.ex jag tycker synd om. Var är din sympati för honom någonstans? Att suga till sig bekräftelse utifrån är ju så mycket viktigare??

    Visserligen vill/ville hon bara ligga med kollegan för att få ut honom ur systemet, men hur stor är sannolikheten att det skulle fungera


    Väljer att bara kommentera en del: Detta är din tolkning av hur det varit, och en del kan jag tycka stämmer. Det som däremot är helt fel är att vi skulle ha ha pratat intimt om sex med varann - det har vi aldrig, aldrig gjort.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-11-17 17:57:20 följande:

    Analogin omkring det roliga knarkandet var nog inte det mest övertygande argumentetet omkring din önskan att avsluta gråzonflirtandet. 

    Men ni forsatte alltså att diskutera ämnet på ett annat tidspunkt?


    Nej, detta var i den diskussionen.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Rutan) skrev 2020-11-17 18:38:21 följande:

    Du får världens största guldstjärna av mig!

    Sjukt imponerad av att du orkar svara på alla dessa liknande frågor gång på gång.

    Hjärta till dig!


    Haha TACK! Det värmer :). Jag undrar ibland också varför jag gör det..
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Lione81 skrev 2020-11-18 08:07:42 följande:

    Det känns som du skyddar honom och svarar honom för att du vill framhäva honom att han är bra man.

    Hur upplever du honom?


    Skydda honom? Hur menar du? Jag svarade bara på påståendet om hur han kan låta när han skriver.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-11-18 14:05:51 följande:

    Skulle gissa på att Pelle är betydligt yngre än TS, och att det är därför hon tycker att hans busgrabbiga jargong är charmerande. Samt varför hon alls har blivit så betagen av honom. Pelle kan naturligtvis uttrycka sig mer belevat inför andra när han vill.

    Skulle också gissa på att maken är betydligt äldre och att det är därför hon tycker det är naturligt att ignorera hans mer lågmälda budskap.


    Intressant. Kommer inte avslöja om du har rätt eller fel i nåt, eller på allt, men drog lite på smilbanden över gissningen :)
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Vet ni vad? Vi sågs på en promenad idag, jag och Pelle. Den här lilla tillbaka-flashen med flirtande för typ 2 veckor sen fick mig att tumla runt en del inombords igen, och därmed fundera och känna efter ordentligt igen. Och nu har jag landat, helt. Och nog är nog. Jag vill inte längre. Alls. Idag tog det här slut. Inget mer flirtande, på något sätt alls. Jag gjorde det extremt tydligt idag. Inga omskrivningar. Och att all ev kontakt framgent är enbart jobb och inget annat.

    Pelle sa att han förstod, höll med och att allt roligt också har ett slut.

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift