• Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 19 nov 2020 20:06
  117694 visningar
  2871 svar
  Inlägg från Anonym (Villmenfårinte) Visa alla inlägg
  2871
  117694

  Jag vill ligga med min kollega, är gift

  Pope Joan II skrev 2020-11-19 20:01:28 följande:

  Grattis till att ha avslutat världshistoriens längsta förspel. Hur känns det? Var det min kepsen-bak-och-fram kommentar som avdödade hans attraktionskraft?


  Haha nej, men tänk om det hade varit så lätt?

  Det var just det jag skrev ovan, att kastas tillbaka, snurra runt, och sen landa och inse att jag inte vill längre.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 19 nov 2020 21:11
  Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2020-11-19 20:54:08 följande:

  Grattis!! Ett klokt och efterlängtat beslut. Jag skrev ju för länge, länge sen att jag ville läsa just detta. Skönt att detta blev resultatet av en lång historia. Nu vill jag bara hoppas på att inte upptäcka något återfall och trots mitt Nic önska dig och din familj en riktigt god jul och framtid tillsammans.


  Tack, och det önskar jag dig också, jultomten ;)
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 19 nov 2020 21:14
  +1
  Anonym (felix) skrev 2020-11-19 21:04:58 följande:

  Bra, men detta infall av klarsyn måste följas upp av handling för att ha någon effekt i längden. Annars snurrar du bara runt några varv i manegen och landar igen på samma ställe om ett halvår. Pelle har inte tänkt sig bara sluta med cirkusen i alla fall.

  Som tex. att gå in till din chef och säga att du är så trött på ditt arbetsområde XX och vill mycket hellre göra YY. Eller bikta dig till din man. Eller nått annat som du inte bara kan omgöra senare när det lugnat ned sig lite lagom igen.


  Jag kan inte sia något om framtiden, men jag kan säga att jag känner mig säker och och att det känns bra. Det var inte min tanke att jag skulle ta detta när vi sågs, vi skulle bara ta en promenad - men det kändes så tydligt då så jag gjorde det, och den känslan är kvar. Och det känns...befriande.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 19 nov 2020 21:33
  Anonym (felix) skrev 2020-11-19 21:28:36 följande:

  Förstår inte helt händelsesutvecklingen.

  Ni gick på en promenad, som skulle vara lite romantisk, men så fick du ett infall av klarsyn över vad ni höll på med och gjorde slut där? 

  Eller fick du infallet senare, när du insett att promenaden blev lite för romantisk, och gjorde slut per skype efteråt?


  Nej. Den skulle inte vara, och var inte, romantisk. Det var en promenad och inget mer. Men jag kände det så starkt när vi sågs, att nej, jag vill inte ha det här mellan oss. Jag vill inte mer. Jag är så trött på att ens tänka på karlns namn. Det är nog. Och jag tog det på promenaden, inte skype.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 19 nov 2020 21:43
  Anonym (felix) skrev 2020-11-19 21:40:42 följande:

  OK, så blir det lite mera trovärdigt. Som en scen i en fransk film. Men inte nödvändigtvis slutet på filmen.


  Felix - släpp sargen nu och önska mig lycka till istället. :)

  Så lämnar vi alla Pelle åt sitt öde.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tor 19 nov 2020 21:58
  +1

  Och - som avslutande vill jag även säga att hur jävla jobbiga en del än ha varit under åren (!) när ni följt mig här (för det ska gudarna veta är en del efter så många inlägg) så är jag glad för att ni ändå följt med. Till er som gjort det av rätt anledning, och för att ni bollat med mig, fått mig att se saker ur andra perspektiv och varnat och lyssnat. Tack.

 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Fre 20 nov 2020 19:15
  Tecum skrev 2020-11-20 17:31:09 följande:

  Med lite distans till det hela, hur ser du på det nu i efterhand? Skäms du för att du lät dig lockas och inte kunde hålla dig objektiv i början, eller ser du det som en viktig erfarenhet och en varning inför framtiden? Eller är det ett vackert minne som du kommer tänka på med glädje och nostalgi när du blir äldre?


  Fråga mig om typ ett halvår (om du kommer ihåg) så kan jag nog se allt lättare m distans och svara bättre på den frågan :)
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Sön 22 nov 2020 11:16
  Anonym (felix) skrev 2020-11-21 12:16:56 följande:

  Har också en fråga jag vill ställa dig om ett halvår när du fått distans till det hela. Omkring skillnaden på att ha ett förhållande med någon och till någon, som är det som har gjort tråden intressant för mig.

  Men innan dess en annan fråga.

  Hur drastisk är din avslutning med Pelle? Du skrev att du undanbad dig all icke professionell kontakt med Pelle. Menar du det?  Eller är det bara det gränslösa flirtandet du vill av med?

  Tidigare när du trappade ned, hade du ju fortfarande kvar tanken att behålla Pelle som vän. Är det annorlunda nu, så att du nu medvetet vill avstå från alla försök att hålla kontakten på vänskapsnivå?


  Hmm. Det är flirtandet jag helt vill få bort. Jag har sett oss som både kollegor OCH vänner. Men - Som privata vänner för alltid och att vi skulle hänga utanför jobbet har jag inte sett oss, har alltid trott att vår kontakt skulle dö ut när jag eller han bytte jobb. Jag är realistisk. Jag tycker dock fortf om honom som en vän. Men just nu ser jag att vi bara håller det strikt professionellt, jag vill inte ens riskera att trilla dit igen. Då är det ett bättre förhållningssätt just nu för min egen del.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Sön 22 nov 2020 17:14
  Anonym (felix) skrev 2020-11-22 15:36:57 följande:

  Om du "just nu" vill hålla det strikt professionellt gäller det ju att vara iskall när Pelle kommer farande med ett sjukt kul klipp eller vill tröstas för att familjens hamster har fått cancer. Du får väl låtsas att du tagit ett piller som gör dig super professionellt fokuserad och faktiskt inte har tid till Pelle trams. 

  Och du har väl en TODO med spellistan som skal nedläggas. Den är ju fortfarande lackmustest på hur allvarligt menad nedtrappningen är.


  Jag vet, jag ska inte ryckas med. Men jag är säker på att Pelle är med på noterna vad som gäller.

  Spellistan? Gud, den har ju legat dvala i evigheters evighet.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Ons 23 dec 2020 11:48
  +1
  Anonym (FYI) skrev 2020-12-19 12:25:23 följande:

  Hej ts, hur går det? Det var ett tag sedan sista uppdateringen från dig. T.o.m. "Ingen kul Jul igen" verkar ha lagt ner om man skall tolka hens sista inlägg.

  Men nu har ett nytt år gått och vi är tillbaka till Jul igen.

  Hur ser det ut? Har kollegan blivit med på noterna, eller har han lagt om strategi?

  Och har du lyckats hålla dina egna "noter"?


  Hej! Det går fint! Pelle är med på noterna, vi har hörts via jobbgrejer men absolut inget flirtigt. Känslan i mig är lika stark nu att det var dags att helt sluta balansera på nån lina, och det känns skönt att inget nånsin hände. God jul och gott nytt!
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 19 apr 2021 20:48
  +1

  Hej! Inte loggat in här på länge som ni förstått. Men nu när jag ändå gjorde det kan jag meddela att det går hur fint som helst. Vi har väldigt lite kontakt jag och Pelle. Senast sågs vi på en lunch för kanske två månader sen, men knappt hörts innan eller efter det. Som många sagt, slutar man kasta ved på elden så slocknar den. Även om jag gillar honom och saknar att snacka med honom ibland så är det inte värt våndan, eller risken att blåsa liv i en falnad eld.

  Tack till er som jag fått bolla med under den tid jag behövde det. Det hjälpte, även om vissa av er kändes helt hopplösa att diskutera med ibland ;). Men, jag vågar säga - slutet gott, allting gott.

  Ta hand om er!

 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 19 apr 2021 22:04
  +2
  Tecum skrev 2021-04-19 21:02:08 följande:

  Roligt att höra att det gått bra, men det var inte oväntat. Men nu har du gjort Krösa-majorna i tråden besvikna, de som var såååå säkra på att  Pelle skulle fortsätta ragga på dig och ta nya initiativ och att du skulle falla

  Jag ställde en fråga i höstas och du sa, kom tillbaka när det gått ett halvår. Nu har det nästan gjort det (fem mån) så jag upprepar frågan.

  Med lite distans till det hela, hur ser du på det nu i efterhand? Skäms du för att du lät dig lockas och inte kunde hålla dig objektiv i början, eller ser du det som en viktig erfarenhet och en varning inför framtiden? Eller är det ett vackert minne som du kommer tänka på med glädje och nostalgi när du blir äldre?


  Några krösa-major är kvar ser jag (syftar på Hmmm som jag inte ens orkar kommentera). Men din fråga har jag lovat att svara på. :)

  Såhär i efterhand är jag förvånad att det hände mig - jag som var och är i ett lyckligt äktenskap och som aldrig sökt något utanför det. Hur kunde jag plötsligt sitta i den sisten? Lite arg på mig själv, på att jag trodde att jag kunde styra mina känslor. Det kan man inte, jag vet ju det. Men - jag insåg det försent. Det var då jag skrev inlägget här. Dock är jag väldigt glad för att jag redan från början insåg att det aldrig aldrig skulle vara värt det för någon inblandad, inte att verkligen leva ut det jag tänkte på - och att allt fick stanna här och i fantasin. Jag ser allt detta som en viktig erfarenhet. Jag kommer vara mycket mer vaksam på mina känslor för någon annan i fortsättningen. Men samtidigt ser jag inte Pelle som nån jag aldrig hade velat ha mött. På ett sätt förstås, då hade jag sluppit allt detta. Men vi har nog såhär i backspegeln lärt oss en hel del om oss själva. Men jag är också glad att det var just han, och att han inte heller gick över gränsen. Men jag är mest lättad och glad för att jag stod emot, att jag tog mig ur vår kontakt m varann och att jag och min man har vår framtid tillsammans.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.