• Anonym (FYI)
    Äldre 4 Jan 15:33
    411826 visningar
    2871 svar
    2871
    411826

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-01-03 15:32:30 följande:
    Kommentar till din 5)
    ???
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-01-03 15:42:50 följande:
    V v visa var jag någonsin skulle ha gjort någon lång och filosofisk utläggning om detta extremt enkla faktum? Citera gärna tack!

    Det man inte vet mår man inte ont av.
    Det är en en allmänt vedertagen 100% sanning som aldrig har blivit motbevisad. Det är ingen harang utan det beskriver ett mycket enkelt faktum.
    Du och andra må tycka att det känns svårt men dina personliga känslor kan inte ändra fakta och sanning.

    Kan du kortfattat förklara på vilket sätt du kan ändra denna enkla sanning eller på vilket sätt detta inte är ett faktum?
    Du blir i så fall helt unik som den första människa i världshistorien som kan ändra denna enkla sanning...
    Finns inte plats i detta forumet att visa allt skitsnack du fört i olika trådar.
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-01-03 15:42:50 följande:
    Det man inte vet mår man inte ont av.
    Det är en en allmänt vedertagen 100% sanning som aldrig har blivit motbevisad. Det är ingen harang utan det beskriver ett mycket enkelt faktum.
    Du och andra må tycka att det känns svårt men dina personliga känslor kan inte ändra fakta och sanning.
    Du tror alltså inte det finns exempel på att man i varje fiber i kroppen, och att man även ser på sin partner att något hänt, kanske till och med sett något misstänkt mail eller sms, men kan varken bevisa eller få partnern att erkänna otrohet...Alltså..("det man inte vet"). Man får inget erkännande...
    ("har man inte ont av")...Tror du på det själv ?? I.a.f jag skulle må skit.

  • Anonym (FYI)
    Äldre 4 Jan 23:15
    Anonym (Skild och gift) skrev 2019-01-04 17:12:14 följande:
    Okej om vi skiter i det filosofiska om att inte ha ont av det man inte vet... bla bla...

    Men när mitt ex gick bakom ryggen på mig så "visste" jag ingenting. Men sen började jag misstänka mer och mer. För oss vanliga dödliga människor skulle jag tro det kallas för magkänsla. Kanske något du saknar?

    Så under flera månader "visste" jag inte att min (ex) fru var otrogen mot mig men jävla vad ont jag hade. Jag sov kanske 3-4 timmar per natt, kunde inte få något gjort på jobbet och jag blev ett nervvrak.

    Men sen såg jag emailen och konfronterade henne. Hon fortsatte naturligtvis att ljuga med då visste jag. Och vet du vad, det jag då visste gjorde mindre ont på någotvis. För att gå och misstänka sin fru, partner och bästa vän i flera månader gjorde fruktansvär ont. Att veta sanningen, även ifall det var dåliga nyheter, gjorde mindre ont för mig.

    Att tro att det man inte vet inte gör ont är otroligt naivt. Så om vi skiter i filosofiska komentarer som; om ett träd faller i skogen men ingen hör det, gör det då ett ljud...och återgår till verkligheten så skulle jag tro att andra saker också skulle göra ont även att man inte visste.

    Typ:

    - Ditt hus brinner men du sover vidare
    - Du har allvarlig cancer utan symptom så du tror allt är bra
    - Du har fått en stroke men tror det är vanlig huvudvärk
    - Du köper ett nytt hus för alla dina pengar utan att veta om att det är fullt av mögel och asbest
    - Din fru knullar med din chef och dom har kärat ner sig i varandra

    Svara gärna utan din filosofi-hatt på.  Tomte
    Anonym (kajsa) skrev 2019-01-04 17:48:09 följande:

    Grattis, ditt "problem" är mycket lättlöst. Du är gift - ligg med din man. Så.




  • Anonym (FYI)
    Äldre 14 Jan 16:52

    Jag väntar nog med att ställa in mig i hyllningskören, men hoppas du står emot.

  • Anonym (FYI)
    Äldre 25 Jan 23:54
    Anonym (man) skrev 2019-01-25 19:47:58 följande:
    Vad tycker din man om att du hänger med en snubbe du är både kår och kär i?
    Han har ingen aning, precis som det brukar vara.

    Nu är jag ju inte någon siare...men det följer ju det mönster jag förutspådde några sidor tillbaka.En lång semester på 5-6 veckor ändrade ju inget. Varför skulle en Baliresa på 2-3 veckor göra det?Rynkar på näsan
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-01-25 15:26:22 följande:
    Allt väl. Dock hängt och hörts lite mer än jag känner är bra för mig i längden denna vecka...
    Det verkar som du helt tappat konsekvenstänket. Är det så..?

    Ts, vill du verkligen komma bort från dina känslor för kollegan...involvera din man, be honom om hjälp. Detta rör ju honom också i allra högsta grad... Du är ju uppenbarligen oförmögen att lösa detta själv.
    Har du och din man verkligen inte snackat något  om situationen när ni var på Bali?
    Dessutom är väl risken stor att han, på sin kant, redan har känslan att något inte är som det ska, men inte vill anklaga dig för något.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 27 Jan 18:50
    Tecum skrev 2019-01-27 18:27:15 följande:
    Rätt för bägge som läget är nu. Det är hennes ansvar att bestämma hur hon ska ha det, det ska inte hennes man göra åt henne. Och vad menar du att han ska göra? Låsa in henne? Om de har problem i relationen ska de hantera det för sig, det blir inte bättre av att blanda in en tredje part. Hon har faktiskt inte varit fysiskt otrogen än.

    Mannen vill nog veta, men är det bra för honom? För relationen?
    Jo, men precis därför kan det vara rätt också att vara ärlig just nu.
    Som du säger...Inget har hänt ännu...
    Bra mycket lättare för honom att delta i problemet än om något hade hänt.
    Då kan dom båda arbeta för att komma tillbaka till ett normalläge. T.ex söka extern hjälp.
    Visst...Det kan ta hus i helvete, men den risken finns nu också och då kan inte ts säga att hon varit ärlig.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 28 Jan 14:22
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-01-27 19:24:59 följande:

    Jag har inte varit otrogen mot min man. Jag och min man har inget problem i vår relation som jag kommer beskylla honom för, som några här verkar vilja få det till.

    Jag vill inte skiljas, jag vill inte att min kollega ska lämna sin familj. Jag förstår att jag måste minimera kontakten med min kollega eftersom jag känner mer än jag borde för honom. Men - jag tänker inte såra min man med detta när jag faktiskt inte gjort något. Jag har väldigt svårt att se att han skulle må bättre av att veta ALLT jag tänker på och fantiserar om. Jag har bara valt att vara öppen här, för att kunna bolla allt jag tänker på gällande detta.


    Men som jag nämnt innan, är det inte din sak att avgöra om du varit otrogen eller inte. Det är ju din man som vet var hans gräns går.

    Nu tror jag inte (utan att veta) om han kommer att se dina träffar och din attraktion till kollegan som otrohet...Just för att inget har hänt. Om det är som du säger har ni ju knappt rört varandra...
    Däremot tror jag att just i ert fall där det inte ligger några familjeproblem som grund för din attraktion, skulle det hjälpa dig att avsluta smusslet och den hemliga spänningen/pirret. Just för att det inte är hemligt längre. Det ligger en oerhörd spänning i hemlighetsmakeriet...Bara något mellan er...
     
    Det kan ju vara så att din man inte alls blir ledsen och orolig över detta, utan att hans tillit till dig stärks p.g.a att du är ärlig och att ni kan ha ett konstruktivt samtal om detta.

    Det som kan tala emot är väl i.s.f att du haft dessa känslorna så länge (är väl ett år snart...eller mer kanske) utan att säga något.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 28 Jan 23:30
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-01-28 20:22:58 följande:
    Tack! Det tror och hoppas jag också att jag gör.

    Och att det engagerar. Ja, det är nog så att min situation inte är helt ovanlig. Och att man är lika rädd att vara den på andra sidan. Jag förstår det.
    Skulle du ts vara rädd att vara på andra sidan ??
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-01-28 19:56:04 följande:
    Måste ens partner veta ALLT man känner och tänker? Klart han inte skulle må bättre av att läsa denna tråd.

    Jag skulle säkert inte må bättre av att veta ALLT han tänker heller. Men nej, jag har inte varit otrogen. Jag har dock satt mig själv i en sits där jag även fått känslor för en annan. Och detta jobbar jag nu på att reda ut. Men min man behöver inte redovisa alla sina tankar för mig, han har rätt att bolla vissa saker med enbart vänner, eller här om han så skulle vilja. Precis som jag.
    Absolut är det så att man inte behöver vända ut och in på sina innersta tankar för sin partner.
    Dina tankar här är ju dock inte något som man bara kan viftar bort hur som helst. Det rör din man i allra högsta grad, och din familj som den ser ut idag.

    Du har kommit till ett stadium sen trådstarten där du kommit till insikt att det kanske inte är rätt det du och kollegan håller på med, men om du tittar tillbaka på trådstarten så var det ju egentligen aldrig ett förhållande eller utbyte av partner du var ute efter. Det var ju bara ligget, en eller några ggr som du ville ha åsikter om.
    Det är möjligt att det är vanligt med dessa känslor runt om i samhället, men är det rätt?

    Lyckligtvis (eller olyckligtvis?) har det inte funnits så många (Kråkungen). Men dom som poppat upp har du väldigt snabbt anammat, Dom har lyckligtvis inte varit så uthålliga, och kanske är det därför du idag inte har ett äktenskap i spillror.
    Vad jag minns var du ju t.o.m villig att ge din man ett frikort, bara du fick ligga med kollegan??

    Tror du fått frågan tidigare och jag vet inte vad för svar du fick då, men eftersom det har blivit aktuellt nu igen så..."Var drar du själv gränsen för otrohet?" Hade det du håller på med varit ok om det gällt din man?
  • Anonym (FYI)
    Äldre 29 Jan 09:01
    Kråkungen skrev 2019-01-29 08:28:16 följande:
    Oj, vad har jag nu gjort? Det har inte funnits så många som vaddå? Och varför singlar du ut just mig om det nu varit fler än jag som sagt vad det nu är du anser att vi har sagt?
    Helt enkelt att du är den sista i raden av inlägg som haft inställningen att "det är väl inte så farligt med lite göka vid sidan om" i denna 1000 kommentarers tråd.

    Om jag har uppfattat dig fel, har du uttryckt dig på ett sätt som i.a.f. inte jag förstår.
    Kråkungen skrev 2019-01-29 08:28:16 följande:
    Känns lite tradigt att bli beskylld för att ha försökt lägga ts äktenskap i spillror när jag bara försökt stötta, så upplys mig gärna om vad jag sagt som varit fel enligt dig. Tack.
    Inställningen du verkar ha till otrohet...ödelägger äktenskap, på ett eller annat sätt..Bara att inse.
    Sen...diskussionen eller ordväxlingen du har haft med sign(man) i en annan tråd visar var du står i frågan.
    Men om jag har fel ber jag om ursäkt. 
  • Anonym (FYI)
    Äldre 29 Jan 09:43
    Anonym (FYI) skrev 2019-01-28 23:30:12 följande:
    Tror du fått frågan tidigare och jag vet inte vad för svar du fick då, men eftersom det har blivit aktuellt nu igen så..."Var drar du själv gränsen för otrohet?" Hade det du håller på med varit ok om det gällt din man?
    ???
  • Anonym (FYI)
    Äldre 29 Jan 09:56
    Kråkungen skrev 2019-01-29 09:30:52 följande:
    Fast då har du ju blandat ihop mina generella åsikter i frågan om otrohet (som jag har uttryckt i andra trådar), med vad jag har skrivit till ts i den här tråden.

    I den här tråden, var har jag uppmuntrat ts till att vara otrogen, eller sagt att det inte är så farligt om hon är det? Var har jag uttryckt mig på ett sätt som du inte förstår (eller rättare sagt: som du tolkar som en uppmaning till ts att vara otrogen)? Jag har försökt titta på ts omständigheter, och sätta mig in i hennes situation, och vad hon verkar ha för grundsyn, och svarat utifrån det (inte utifrån min egen inställning), och jag ser inte själv var jag har varit otydlig, eller vad jag har uttryckt mig på ett sätt som kan missförstås, så visa mig gärna, så jag i så fall kan lära av mina misstag (och tro mig, jag är den första att erkänna mina misstag när jag väl ser dem :) )
    Men är det någon skillnad...? I.o.m. att man vet dina generella åsikter om otrohet, lyser det ju igenom även i denna tråden. Precis som hen som skriver under olika nic, om att "Det man inte vet har man inte ont av"...Grundinställningen till lite nuppa vid sidan om finns där, och därmed kan det uppfattas/bli en uppmuntran till otrohet som enligt mig är jävligt olycklig.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift