• Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 5 nov 2018 20:42
  117632 visningar
  2871 svar
  Inlägg från Anonym (Villmenfårinte) Visa alla inlägg
  2871
  117632

  Jag vill ligga med min kollega, är gift

  Inga bekymmer skrev 2018-11-05 20:35:19 följande:

  Jo, såklart är det svårt att veta om man är mitt i en sån sak. Men förälskad verkar hon vara iaf på sättet hon beskriver det. Nånting som växt fram över en tid är det ju så det handlar ju inte enbart om ren fysisk attraktion. TS beskriver att de har väldigt roligt ihop tex.

  Ja, den slocknar med tiden om hon slutar kasta in bränsle, men TS verkar ha svårt att bryta det fast hon säger att hon vill det, TS verkar kluven i vad hon vill. Det som började som nåt oskyldigt har resulterat i känslor som TS har svårt att styra över.

  TS skriver ju att de arbetar på olika avdelningar så jag tror inte att de behöver ses så mkt igentligen, men som jag förstår det så har de under lång tid tagit många tillfällen att ses utöver vad arbetet kräver, över en kaffe, lunch och så.

  På frågorna om mannen så är det ju just det som TS inte riktigt vet.. Eldar på gör han väl när han skickar privata meddelanden på instagram efter arbetstid? TS hade ju hållt sig från att kontakta honom under några dagar, sen hörde han av sig igen. Förstöra sin familj kanske han inte vill, men det vill ju inte TS heller. Dock tar de ju risken att göra det om de väljer att fortsätta och gå vidare.


  Väldigt väl sammanfattat. (Vi lunchar inte ihop, jag lunchar med mina kollegor och han med sina) men han kommer förbi mig säkert tre ggr om dagen minst (han måste då gå in på min avdelning, vilket inte är nödvändigt annars, och bara mig han går till), och vi tar en kaffe (lite för länge, oftast) flera ggr i veckan. Och som sagt skriver varje dag. Mkt om jobb, men vi tar gärna ett möte om nåt som vi eg skulle kunna fixat utan ett möte.

  Jag gjorde som du skrev ett försök nu att inte höra av mig alls. Då hörde han av sig istället.

  Jag är ute på hal is. Jag känner ju det.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 5 nov 2018 20:52
  Inga bekymmer skrev 2018-11-05 20:45:57 följande:

  Jag tror inte du är ensam om att känna så. Jag tror många som blir förälskade i nån annan under en långvarig relation samtidigt känner att de fortfarande älskar sin man/kvinna. Annars hade väl inte så många valt den långa relationen i slutändan. Så du är nog en ganska normal människa och ingen enhörning:)


  Tack.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 5 nov 2018 20:57
  Canadasvensk skrev 2018-11-05 20:46:09 följande:

  TS - efter bokstavligt 100 tals svar så funderar du fortfarande på vad du vill göra!?

  Men låt oss vara lite realistiska. Du älskar din man och allt verkar faktiskt rätt bra hemma mellan er. Men spänningen mellan dig och din man har kanske mattats av lite. Inte så konstigt när man måste leva med sin bästa kompis, betala räkningar och tvätta och städa ihop. Allt sånt som är så osexigt.

  Men med din kollega så slipper du fundera på vardagliga saker. Du behöver inte fundera på om han pinkar på toalett ringen. Du behöver inte se honom släppa en brakskit framför TV:n. Du behöver inte komma på honom med att peta i näsan. Du har aldrigt kännt hans dåliga andedräkt eller behövt plocka upp hans skitiga kalsonger från golvet. Du har aldrig behövt fundera på vem av er som hämtar barnen om någon blir sen. Aldrig behövt skälla på honom för att han glömt köpa hem mjölk eller att han glömt din mammas födelsedag.

  Nä du får endast se hans absolut bästa sida. Välklädd, trevligt som fan... Håret är kammat och ansiktet renrakat. Kanske lite manlig parafym på det.

  Men för all del, spola fram bandet 5 år. Du har nu delad vådnad om dina barn. Du har bonus barn. Ditt ex bråkar och din nya mans ex vill inte veta av dig. Hur spännande blir din kollega (man) då? Trånar du lika mycket efter honom om 5 år? Eller är det då kanske dax for en ny relation?

  Mitt ex påminner om dig. Hon var förälskad (trodde hon) i den nya mannen. Han var spännande och ville leka 50 shades of gray. Sen kort efter att vi separerat så hann verkligheten ifatt henne. Hon hade lämnat den "perfekta" mannen, pappan till hennes barn. Hon hade aldrig funderat på hur det skulle kännas att bara vara mamma 50% av tiden.

  Hon hade aldrig funderat på hur det skulle kännas om hennes ex make hittade en snyggare, mer välutbildad ung kvinna än henne själv. Mitt ex hade aldrig funderat på hur det skulle kännas när den hon gav upp tog sig vidare i livet. Och inte nog med det, helt plötsligt upptäcka att den lyckligaste av dom båda var hennes ex (Jag!).

  Idag har hon gått upp ca 30 kilo och bor ihop med en man som inte respektera henne. Vad hände med hennes älskare tror du? Ja inte fan ville han bli bonus pappa. Det var ju bara roligt att få knulla med en gift tjej men så fort hon separerade från mig så försvann också spänningen. Det förbjudna frukten blev ju nu en vanlig snubbe och hon en vanlig tjej.

  Så du behöver nog inte mer information från oss. Vill du spela poker med din familj så gör det. Men kom ihåg att ?huset vinner alltid??

   


  Skillnaden är att jag visst reflekterar över mina handlingar och ev konsekvenser. Annars hade jag ju redan kastat mig handlöst ut. Så nej, jag är nog inte som ditt ex. Och jag har inga som helst illusioner om att denna man är bättre än min man jag är gift med.

  Ja, jag vet att jag fått 100-tals svar. Och jag är väldigt tacksam för det. Och fortsatt väldigt tacksam för de som orkar bolla med mig tills det här fått ett slut, på ett sätt eller annat. Ingen behöver göra det - men tack till er som gör det!
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 5 nov 2018 21:38
  Canadasvensk skrev 2018-11-05 21:27:10 följande:

  Och, skit i om ni är lika eller inte. Men jag skulle nog tycka att otrohet är ganska svart på vitt, med en jävla massa grått i mellan.

  Du TS har redan tagit ett långt step ut i det gråa. Skulle du kunna berätta idag för din man vart du är påväg? Givetvis inte. Alltså är det du sysslar med en slags otrohet.

  Det började lika dant för min ex fru...


  Canadasvensk skrev 2018-11-05 21:34:02 följande:

  Dom som berättar sjävmant är nog ganska få. Och det dom berättar är garanterat inte allt!

  Mitt ex trodde att hon var så smart när hon "jobbade över", fick text från sin "tjej kompis", började träna, vaxa bikini linjer, gå på bio eller spa "själv", fixade ny Hotmail address, sökte resor på datorn (utan att ta bort sin sökhistoria) mm.

  Efter att jag presenterade alla mina bevis så gjorde hon ett tafatt försöka ljuga. Det gick så där för henne.   

  Men för att gå tillbaka till TS, likheten är att jag har fortfarande noll bevis på att det var fysiskt sex mellan dom och hon stog fast vid att dom "bara" var kompisar... 


  Steppet ut i det grå är just nu mina tankar. Eftersom vi inte gjort eller sagt nåt än. Och jag anser mig inte vara otrogen än, bara för att jag tillåter mig att tänka högt här. Men ja, jag förstår ju att jag är på väg mot ett håll dit jag kanske inte borde gå.

  För oss finns det noll bevis på fysiskt sex, eftersom vi inte haft det.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 5 nov 2018 22:11
  Inga bekymmer skrev 2018-11-05 22:02:30 följande:

  Det är ju en process innan du kommer fram till ett beslut.. Så jag kan förstå att du behöver bolla det fram och tillbaka en del. Verkar dock som du har svårt att fatta ett eget beslut utan att veta exakt vart den andra mannen står i frågan?


  Ja, det känns som att jag verkligen vill veta vad han tänker. DOCK - får jag veta att han vill kan det också vara just det som gör att jag backar. Då kanske bubblan försvinner när/om det blir verkligt. Nu är allt bara fantasi och tankar - om verkligheten slår till kanske jag vaknar?
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Mån 5 nov 2018 22:18
  Canadasvensk skrev 2018-11-05 22:07:12 följande:

  TS - okej vi plockar bort "tankar" om otrohet.

  Men nu har du ju ganska mycket "tankar" om honom och du gör väldigt lite för att INTE behöva se honom. Jag skulle nog snarare säga att du gör ganska mycket för att hålla kontakten med honom.

  Talar du om för din man att du précis fick ett roligt instagram text från din kollega på en helg? Kan du ta upp telefonen och texta honom framför din man. Skulle du vara okej om din man ville låna din telephone? Har du sparat alla konversationer mellan din kollega och dig på din telefon? Vet din man om att ni brukar gå på kaffe rast, prata på jobbet osv? Svarar du ärligt på alla frågor din man har om ditt jobb?

  Svarar du "ja" på dom frågorna så håller jag med dig, du är absolut inte otrogen...


  - Nej, jag berättar/visar inte min man så fort jag får ett sms eller att nån skriver till mig, oavsett? Skulle han fråga vem det är ifrån skulle jag kunna säga att det är från honom.

  - Nja, jag skulle nog inte texta honom framför min man. Inte för att jag skriver något hemligt, men för att jag ändå känner mig skyldig pga mina tankar.

  - Ja, våra konversationer finns sparade. Skypekinversationerna skulle jag inte vilja visa, just pga flirtigt skämtsam ton. Resten ok, även om det skulle kännas lite obekvämt.

  - jag brukar inte berätta /rapportera vilka jag fikar med. Men min man vet att jag jobbar mkt m den här mannen, jag har nämnt honom flera ggr.

  - Jag svarar ärligt. Han vet om jag haft möte m den här killen under dagen erc. Han vet att vi jobbar mkt ihop m vårt gemensamma ansvarsområde, och han vet att vi har kul ihop etc.

  Om detta ovan gör mig otrogen, ja, det är väl i betraktarens öga.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 6 nov 2018 13:39

  Jag hör er. Jag ska försöka. Vi har inte hörts än idag iaf. Ett steg i rätt riktning.

 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 6 nov 2018 14:09

  Men herregud. Läs vad jag svarat på det ni skriver. Ni kan INTE påstå att jag BARA lyssnar på nån som säger ja. Ta mina kommentarer och läs dem samlat så ser ni attdet inte alls är så.

 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 6 nov 2018 16:39

  [quote=79194399][quote-nick]Anonym (FYI) skrev 2018-11-06 16:33:05 följande:[/quote-nick][/quote]

  Ja men det är ju så jag känner just nu när jag är mitt uppe i det. Sen är jag fullt medveten om hur oförnuftigt det är.

 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 6 nov 2018 16:48

  Ok. Vi har fortfarande inte sagt nåt om nåt. Men idag skrev han till mig på eftm ?har inte vi ett skitviktigt möte nu i tre timmar?? och så bokade han upp ett konfa-rum. Vi hade inget att ha möte om. Sen har vi suttit där en timme nu på eftm och bara snackat och tagit en kaffe. Bara pratat om väder och vind, men ändå.

  Jag tror inte jag behöver undra mer om han också är ute på hal is. Vem gör så annars??

  Nu måste jag fan ta mig i kragen och undvika honom om inte det här ska gå åt helvete. Oavsett om vi inte sa nåt om nåt så är det för nära. För mkt hal is.

  Fyfan. Stålbad. (Nej det är inte synd om mig.)

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift
Logga in
Bli medlem