Inlägg från: Anonym (flicka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (flicka)

    Hur ger man en bra avsugning?

    Hej, jag har sugit av ett par killar i mitt liv och det är något jag verkligen tänder på. Givetvis är det något som många killar verkar uppskatta också, men det slog mig häromdagen att jag har ingen aning om jag är bra eller inte. Så nu vill jag veta; hur kan man suga av någon på skönaste sätt möjligt? Ska man suga hårt eller svagt? Ska man ha mycket "förspel" ex. slicka och retas lite eller ska man ha lite och sen suga i x antal minuter? Några protips?

  • Svar på tråden Hur ger man en bra avsugning?
  • Anonym (flicka)

    jag visste att jag inte var ensam!

  • Anonym (flicka)
    Någon annan skrev 2018-10-15 20:05:15 följande:

    Omväxling förnöjer, så finns väll inget facit på vad som alltid är bäst. Men några enkla tips. Använd gärna mycket saliv, kan sällan bli för kladdigt. Var inte rädd att ta satsen i munnen. Svälja som avslut har nog ingen man nått emot, men inget måste. Vill du inte svälja så låt det rinna tillbaka ner över kuken. Dra inte tillbaka förhuden för hårt. Försök nå kulorna med tungan samtidigt som du har kuken i munnen.


    Alltså typ deepthroata?
  • Anonym (flicka)
    Anonym (Undersökning) skrev 2018-10-18 16:05:49 följande:

    Såg du inte på killarna om dom verkade nöjda.Ingen som har sagt till dig att du är riktigt bra? 


    Jag var för blyg för att titta & jag tror inte att någon sagt till mig att jag är bra. De kanske var för blyga också men vet ej
Svar på tråden Hur ger man en bra avsugning?