• Sandraberg

    Vad ska vi göra med alla ensamma män?

    Aniiee skrev 2018-10-16 22:08:50 följande:

    Vå får väl öra som Jordan Petersom vill och införa tvångsgifte.


    Har du någon källa på detta?
  • Sandraberg
    Postman skrev 2018-10-17 21:06:11 följande:
    I den bästa av alla världar kan man tycka att det borde fungera så men tyvärr gör det inte det. Vi får rätt stora grupper idag med utbildade män som lätt hamnar i extremism eller i andra gängbildningar och de har mest ett hat emot allt och alla. De blir väldigt utåtagerande, att säga till dom att "ryck upp dig och ta dig i kragen" biter inte, då lär du få en kniv eller pistol uppkörd någonstans.

    Här måste det till andra insatser än att bara uppmana till att ta sig i kragen.
    Låter väldigt tveksamt att högutbildade män skulle vara med i gäng.

  • Sandraberg
    elyse skrev 2018-10-17 20:01:43 följande:
    Är du TS?

    Jag vill lyfta fram att detta inte enbart är ett problem bland män, men i kulturer där män kanske förväntas försörja sin familj så blir det extra påtagligt när de inte kan det. Då får man inte gifta sig. Svenska kvinnor väljer inte heller en man utan utbildning och jobb om hon själv har båda delarna.

    Sköra arbetsmöjligheter gör att förändringar i ens livsplan kan rasera allt man trott på. Att jobba i kusinens butik, på fabriken på orten eller liknande utan en Plan B gör att sådana här "kriser" uppstår när världen förändras.

    Ja, vad gör vi med de här männen? ALLA får nog vara beredda på att flytta dit jobben finns. Om man gärna är kvar på orten får man utbilda sig inom ett bristyrke just där. Arbetsförmedlingen brukar ha samarbete med Komvux och liknande. Har man inte ens gymnasiekompetens så får man ta sig i kragen och inse att det är minimum idag.
    Här har vi svaret! Det är utbildning som gör skillnaden.
    Hoppas vi slipper se den här typen av trådar i framtiden.

    Skulle säga att det har blivit som i naturen. Det är kvinnan som väljer partner och och värjer en som har bra jobb och utbildning, hittar hon ingen så är hon hellre singel.
  • Sandraberg
    Micke Q skrev 2018-10-19 20:00:15 följande:

    Bunta ihop dem och slå ihjäl dem/Qvinna


    Kvinna som heter Micke? Kanske transvestit?
Svar på tråden Vad ska vi göra med alla ensamma män?