• Äldre 19 Oct 22:02
    92751 visningar
    3835 svar
    3835
    92751

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej alla! Jag hakar på här jag med! Hoppas kunna komma iväg och köra FET i mars på ivfRiga. Efter 3 ivf i Sverige där den första tog sig och resulterade i vår ängladotter som dog i magen i v 24, så bestämde vi oss för äd i Riga där vi nu har 11 st embryos el blastisar i frysen där. Vi hade 13 från början, men 2 stoppades in i sep 2015 blev gravid men fick tidigt missfall. Sen blev jag naturligt gravid dec 2015 som resulterade i min underbara son som nu är 2 år. Nu har jag inga ägg kvar så då kör vi syskonförsök i Riga. Beklagar alla som fått missfall jag hoppas verkligen att vi alla lyckas 2019!

  • Äldre 22 Oct 18:57
    #47

    Suck! Ett steg fram och två tillbaka hela tiden. Var på arbetsintervju idag och det kändes bra hela tiden tills hon sa att hon hade allt hon behövde, då var det så ja vi hör av oss om vi får in nåt jobb typ. Kändes som att ho inte var nöjd. Sen givetvis så får vi veta att den lägenheten som vi verkligen vill ha är vår om vi vill ha den. Men det betyer 3 månaders dubbel hyra! Så min man sa lägenhet eller Riga! Vi kan ju inte bo i en 2a om vi ska ha ett barn till. Det är ju trångt som det är. Antar att vi flyttar fram Riga ytterligare då

  • Äldre 23 Oct 15:08
    #51
    Evylina skrev 2018-10-23 10:35:59 följande:

    Jag vet! Haha, har redan kontaktat en kollega som ska byta helg med mig :) detta är miljoner gånger viktigare än jobb!Ja jag kunde :) så jag kommer iväg i december! Jag vantar inte en månad pga jobb! Tycker redan det kännas som evigheter att vänta två månader... Men värt det, helt klart!!Ja jag förstår! Men det är ett bra val, som du själv skrev: leva i en tvåa med två barn går inte! Hoppas att det lossnar med jobb! Får man fråga vad du jobbar inom?

    HA en fin tisdag tjejer!


    Hej, jag jobbar som koordinator alltså i min värld besöksbokare och eventvärd. Men som sagt nu är det slut i nästa vecka. Söker både administrativa yrken som inom industri där jag har mest erfarenhet.

    Ja får vi nu ett extra rum så finns det ju plats i vårt rum för en liten till. Vi ska kämpa så att vi kommer iväg till Riga snart ändå! JAG SKA HA ETT BARN TILL! Bara så ni vet det

    Beklagar Myran, det är så tungt! Deppa ett tag, sen får du komma igen med nya krafter. Jag körde 3 ivfer, 1 äd, sen fick jag letrozol och östrogenplåster och smack pang boom så var jag gravid på egen hand. Var nog det absolut sista ägget som fanns kvar som var dugligt. Och så jäkla perfekt det blev Hoppas det händer er oxå! Kram
  • Äldre 25 Oct 06:37
    #56
    Myran1979 skrev 2018-10-25 03:28:31 följande:

    [quote=79161305][quote-nick]Frazze skrev 2018-10-23 15:08:13 följande:[/quote-nick

    Beklagar Myran, det är så tungt! Deppa ett tag, sen får du komma igen med nya krafter. Jag körde 3 ivfer, 1 äd, sen fick jag letrozol och östrogenplåster och smack pang boom så var jag gravid på egen hand. Var nog det absolut sista ägget som fanns kvar som var dugligt. Och så jäkla perfekt det blev Hoppas det händer er oxå! Kram


    Ja du det hoppas jag också.... även om vi inte ens börjat med äd så känns det som om det är dömt att misslyckas på förhand. Ingen bra inställning direkt, men jag kan inte rå för det. Vi har hållit på så länge utan resultat så jag har börjat tappa hoppet. Dessutom har jag åldern emot mig tyvärr (39 år). Håller tummarna för oss alla att det går vägen![/quote]

    Ja jag är snart 41 och fick min son naturligt när jag var 38.5 år. Fattar inte då mina äggstockar blev helt utdömda på ivfen. Vågade inte fortsätta med det ens. Vila ett tag, läs på vad du kan göra själv. Har en kompis som käkat Yams el Jams i 1 år. Hon hade inga ägg alls typ och så nu när hon gjorde ivf i Polen så hade hon 11 ägg och 5 av dem blev befruktade. Hon blev gravid men tyvärr mf på första försöket. Nu får vi se hur det går nästa gång. Ge aldrig upp hoppet! Jag är likadan att jag inte tror det kommer lyckas på grund av att jag fick mf första föraöket på äd, men vi testar en gång till innan vi gör någo form av utredning. Nu kämpar vi!
  • Äldre 25 Oct 14:45
    #59
    Havet75 skrev 2018-10-25 14:16:28 följande:

    Hej!

    Jag följer gärna med i denna tråd. Är 43 år och vi har bestämt oss för Äd. Jag träffade stora kärleken för två år sedan , han har inga barn men jag har tre. Vi har ju min ålder emot oss o vi har försökt nästan i två år samt två ivf utan ett plus. I helgen var vi på seminarium för Äd som Ava-Peter hade och det kändes så bra. Nu har vi kontakt med kliniken och väntar på upplägget för Äd i januari. Är det någon mer som funderar på Ava-Peter??


    När jag bestämde mig för Äd så följde jag bara en som hade varit i Riga då på IvfRiga så jag kollade ingen annanstans. Men jag vet en som vart där och hon blev gravid första försöket och har idag en liten dotter. Jag tror att de ska vara riktigt bra Välkommen till gruppen och Lycka till!
  • Äldre 26 Oct 07:21
    #68
    samsam74 skrev 2018-10-25 21:59:38 följande:

    Hej! Planerar för 2019 förhoppningsvis, AVARiga. Var tar jag enklast blodproverna hemma? Är det någon som har tips om klinik i Skaraborg där ultraljuden kan göras?


    I Skövde så har du den absolut bästa gynekologen som heter Urban Claesson. Han hjälper dig med vul och de prover du behöver. Han hjälper även med de recept som behöver översättas (utom Fragmin vilket han är emot) men ett vul kostar säkert 3000kr/gång. Man får säga att man ska göra det för äd annars så har han ingen tid. För eftersom att det är typ 2 el 3 gyn i hela skaraborg så är de rätt så fullbokade. Kan säga att han är den märkligaste människa du någonsin kan träffa på, men bättre gyn hittar du nog inte ändå. Åker man tåg el buss så ligger kliniken mitt emot busstationen/tågstationen på 3dje våning. Samma hus som apoteket och allt vad det nu är. Men som sagt! Han är villig att hjälpa en
  • Äldre 26 Oct 15:13
    #70
    UndrandeSökare skrev 2018-10-26 09:41:18 följande:

    Är det denna klinik du menar? Här är deras prislista:

    www.urbanclaesson.se/Avgifter.aspx


    Kan inte öppna länken, men ja han är det i alla fall tror inte det finns 2 gyn med samma namn i denna regionen. Han är grym men weird!
  • Äldre 27 Oct 08:16
    #73
    UndrandeSökare skrev 2018-10-26 15:25:17 följande:

    Varför säger du att han är weird? på vilket sätt är han konstig?

    Här är infon som står om man klickar på länken:AvgifterMottagningen har samma patientavgifter till läkare som landstingets mottagningar.

    Besök hos läkare: 300 kr.

    Preventivmedelsrådgivning/besök: Gratis.

    Frikort gäller.

    Uteblivet besök debiteras med 300kr + administrationsavgift 50kr om ej avbokat 07,30 samma dag. Kan då göras på telesvar. Gäller även vid frikort.

    Privata behandlingar för barnlöshet:

    Kostnader för besök i samband med privat IVF: Se respektive IVF kliniks hemsida.

    Enstaka ultraljudsundersökningar i samband med annan privat  behandling för barnlöshet: 1500 kr.  

    Betalning med kort. I undantagsfall kontant.    

    www.urbanclaesson.se/Avgifter.aspx

     


    Det går inte förklara på vilket sätt han är weird! Man måste träffa honom själv för att förstå. Min mor var hos han en gång då hon fick svar att det kunde vaea cellförändring i livmodern, men det var inte det. Men hon sa ALDRIG MER att jag sätter min fot där. Jag tänkte samma, men han är fasiken så jäkla bra alltså! Nu är jag van vid han. Jag hade för mig att han tog 2500 vid vul för äd, men det kanske var 1500. Täbkte att förut tog han 200 för besök och nu 300 för besök så tänkte att han säkert höjt taxan för vul då oxå. Sist jag var där så ville de faktiskt helst ha betalt via Swish. De har tagit bort kortapparaten så de tar inte kort längre. Så tänk på det i så fall. Vem det nu än var som undrade om gyn i skaraborg.
  • Äldre 1 Nov 07:53
    #82

    Uteogest kan man även ta oralt och det är en höjdare flr de som inte kan sova *hahahahaha* jag tog 2 på flygplatsen i Riga och vaknade upp i Helsingfors! Fantastiskt! Lite mindre bra på dagarna man gick i skolan.

    Nu är jag i alla fall arbetslös och ska iväg till arbetsförmedlingen till det öppnar kl 10.00. Jobbigt att vara arbetslös, samtidigt som det på ett sätt är skönt nu när vi ska flytta.

    Någon mer som går på Ivf Riga här?

  • Äldre 24 Nov 21:15
    UndrandeSökare skrev 2018-11-24 17:23:39 följande:

    Nej, jag kommer göra nästa insättning i naturlig cykel i januari, så det beror på när mensen kommer efter nyår så kör vi igång efter det. Då slipper jag nedregleringssprutan och östrogentabletterna.


    Slipper man östrogentabletterna om man kör insättning i egen cykel? Jag vill verkligen inte köra östrogentabletter! Kan tänka mig plåster, men inte tabletterna. Men jag vet inte hur min mens kommer vara då!? Om jag kommer ha någon ens
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019