• Äldre 25 Dec 10:51
    92800 visningar
    3835 svar
    3835
    92800

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Evylina skrev 2018-12-25 09:12:39 följande:

    Så glad för ert skull!! :D Grattis grattis till hjärtslag!!

    Jag går runt nu i förtvivlan, igår hade jag ganska mycket hopp men idag så är det en dålig dag trots att klockan bara är 9! Hade en rosa flytning idag på trosskyddet när jag vaknade och det är så hemsk. Ruvardag 9... Nu nojjar jag och läser allt om tidiga små blödningar och har förstått att det är normalt och vanligt, men det hjälper inte en nojjig ruvare :( 

    Vill inte testa än då det kanske är negativt, har ju inte testdag förrän på fredag, vill inte få falsk positiv som sen försvinner. Usch jäkla ruvande!!! Hatar att ruva :( :( :(

    Minns inte vad kliniken sa om detta? Eller ju de sa att små blödningar var vanliga, men att man skulle höra av sig ifall det blev mer, visst var det så ni som ruvat? tittade nu igen och det har inte kommit mer, men det behöver ju inte betyda att det inte kommer mer senare. :(

    Jaja nu är det bara att vänta och se! kul juldag hehe :/

    Ha det fint alla och hoppas att julfirandet fortsätter bra för er alla!! Kram E


    Jobbigt att ruva, fasiken det värsta jag vet!

    Blödde av och till tom v 11 typ men det var ju ingen fara. MEN man blir ju JÄTTEOROLIG:(

    Jag gick också på st Petersburg där man ökade på både östrogen och progestron rätt ordentligt vid blödningar, plus nån tablett jag köpte med därifrån som jag inte riktigt vet vad det är.

    Och sen vila..

    Hoppas det bara är nån liten skör slemhinna!! Tar du blodförtunnande? Det gjorde jag och det gör väl inte saken bättre.

    Håller alla tummar för plus när du testar!!!
  • Äldre 26 Dec 18:28
    Frazze skrev 2018-12-26 18:06:37 följande:

    Finns det sprutor med progesteron?


    Inte här tror jag:( Vi har köpt med oss från St Petersburg!

    Hur går der för dig?
  • Äldre 28 Dec 12:42
    +1
    Evylina skrev 2018-12-28 12:09:03 följande:

    Hej alla!

    Ville bara uppdatera om egoläget och idag var det testdag och jag gjorde två tester imorse som var positiva och jag är väl gravid. Jag är i chock! Glad, lite orolig, nervös men mest i chock! Kände faktisk igår hela dagen att jag hade mycket molvärk, yr och tyckte saker luktade väldigt stark, men som ni vet när man hållit på med detta länge så är man expert på att känna efter för mycket och alla hormoner kan ju spela en en spratt, så jag försökte hålla huvudet kallt. Men ja det var alltså en graviditet och inte hormonerna, och den lilla rosa blödningen häromdagen var val en sk nidblödning... 

    Så sjuk detta! nu får man hoppas att lilla frön stannar också! ska försöka att inte vara orolig utan tänka positiv och framåt. Försöka ;) vill ju njuta av detta som man längtat efter så länge!

    Kram alla :)


    Härliga nyheter:)

    Stort grattis!!!
  • Äldre 29 Dec 21:48
    +1

    Kul med plus i gruppen!!!

    Vi bestämde idag att vi ska åka till st Petersburg i sommar för syskonförsök:)

    Vi ska bara försöka få till ett giftemål innan dess bara!

    Gott nytt år alla och hoppas på massa bebisar 2019!!

  • Äldre 29 Dec 22:53
    Frazze skrev 2018-12-29 21:54:35 följande:

    Oj! Låter som ett helt fantastiskt år som väntar dig då. Lycka till med giftemål och med syskonförsök. Här blir syskonförsök gifta har vi vart i 8 år nästa sommar vill bara att min lille kille ska få ett syskon. Jag hoppas att det ska fungera. När ska ni gifta er är det tänkt?


    Vet inte, det vart frieri på julafton och jag vill gifta mig innan vi skaffar fler barn så tänker att vi kör på maj-juli beroende på vad vi hittar :)
  • Äldre 1 Jan 23:00
    Shitai skrev 2019-01-01 21:50:45 följande:

    Jag o min man planerar att göra äggdonation med baby garaunte paket hos AVA Clinik i ST. Petersburg men vi är lite svårt att lita på o betala 230 tusen (21900 ?) i förväg till en rysk kampanj.

    Har någon gjort detta förr eller?

    Hur kan lita på att få 80% tillbaka om man inte få barn?

    Snälla om någon kan hjälpa mig ????????


    Hej!

    Vi har varit i st Petersburg. Vi tog inte garantipaketet men betalade ändå in 100 000 kr i förskott. Upplevde det som väldigt seriöst, vi kände oss inte oroliga men det är ju väldigt mkt pengar..Vi funderade också på garantipaketet först men lyckades på första gången så i efterhand gjorde vi ju ett bra val:)

    Tror klinikerna överlag är rätt noga om att behålla sitt goda rykte.

    Lycka till, vi är jättenöjda!
  • Äldre 9 Jan 21:55
    Evylina skrev 2019-01-09 14:30:29 följande:

    Hej Bappen! Vi är väldigt nära i tid vi två! Jag har ultrajud nästa vecka den 17/1. Förstår din oro! Ruvandet är tortyr men detta innan man ser ett hjärta eller väntan till vecka 12 är nästan ännu värre, tycker jag. Jag har haft spottings nu i söndags och idag. Väldigt lite, men man blir ju livrädd. :( någon mer som har haft det så? 

    Har dock varit väldigt illamående i vågor och har mycket molvärk så något är där ju. Ändå jobbigt med spottings :( äter trombyl så det kan ju vara det. 

    Håller tummarna för oss alla nygravida!!

    Kram


    Jag blödde också en del mellan v6-10, inte roligt!

    Men jag fick också höja dosen progynon och ta extra progestronsprutor. Allt gick ju vägen ändå men man vågade ju knappt gå på toa:(

    Ingen fara ska du se, tydligen väldigt vanligt vid ÄD!

    Försök ta det lite lugnt också:)
  • Äldre 14 Jan 08:24
    Frazze skrev 2019-01-14 06:51:20 följande:

    Alltså nu måste jag fråga varför en del får använda p-piller innan äd och vissa får ta procren sptuta.

    Jag är bara jag varför skulle du ta en ägglossningsspruta? Jag får så många funderingar i huvudet och jag vill ju verkligen ha bästa möjliga behandlingsplan när jag ska iväg. Idag är det jag som ringer min gyn i alla fall och snackar lite om vul och infektionstester Nu börjar förberedelserna. Börjar sakta bli hoppfull om en resa i mars/april.


    Ja, djungel bland allas behandlingsplaner:)

    Jag tog både procren och p piller men det var kanske för att vi gjorde färskförsök? Då var jag ju tvungen att synka med donatorn. Gör man FET behöver man väl bara ta hänsyn till ägglossning? Men det är ändå olika vilka mediciner och hur mkt man tar.

    Kul att ni är på gång igen!!

    Jag ska kontakta kliniken och kolla hur deras upplägg för FET ser ut, vi tänkte ta det på hemvägen från bröllopsresan:)
  • Äldre 16 Jan 08:26
    BlåLilja skrev 2019-01-16 07:47:19 följande:

    Dom odlades i tre dagar, frystes ner andra dagen, sen tinades upp och återinfördes tredje dagen. Jag har inte vågat testa p.g.a att jag saknade symptom. Men i natt hade jag sådan värk i magen.... så jag testade i morse. Det blev ett starkt plus .


    Åh, grattis!! Många gravida i tråden nu, vad kul:)

    Vart har ni gjort ÄD?
  • Äldre 16 Jan 08:52
    BlåLilja skrev 2019-01-16 08:45:24 följande:

    Tack så mycket! Jag hoppas det går bra hela vägen. Jag är dock rejält osäker eftersom jag har haft så mycket strul med min livmoder. Opererat bort två myomer men har en kvar som sitter i livmoderväggen. Jag är rädd att detta kommer göra så embryot inte får den näring den behöver. Vi får se! Hoppas det går bra!

    Vi gjorde ÄD i Köpenhamn på kliniken Vitanova. 


    Oj, ja hoppas det inte ställer till några problem! Men då finns det chans till twins alltså:) Ert första barn? Vi ska göra syskonförsök till sommaren, har 2 embryon som är bra men inte topp, funderade på att sätta in båda men vågar nog inte det:) 3 barn verkar lite jobbigt, haha:) plus att jag har högt BT och är över 40 så onödig riskgraviditet för mig kanske.. Aja, har ett halvår på oss att fundera. Ska du på tidigt VUL?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019