• Äldre 9 Jan 00:48
    92715 visningar
    3835 svar
    3835
    92715

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Frazze, Albert hotell är stängt. De bygger om. Jag var nere en vecka sedan och det år byggställningar runt hela hotellet. Ruvar just nu????. Bodde på Radisson blu i närheten istället den här gången.

  • Äldre 9 Jan 14:21

    Har varit nere flera ggr:) tycker mycket om Riga. har en liten snart 2 årig äd-ängel därifrån! Tog på tredje försöket... nu är förhoppningen ett syskon:) Oxå alltid bott på Albert tidigare, men Radisson var jättefint. Runt 1000 lappen. Bara två kvarter bort. Tydligen ska man ha ngn rabatt om man är ivfriga kund men jag kollade aldrig upp det. Fixade allt mitt i julledigheterna och var ju där precis när de öppnade. Oxå haft Jelena tidigare men nu var det marina istället.

  • Äldre 11 Jan 10:08

    Har ju inte varit så aktiv här men känner ju igen flera av era namn. Även från trådar tidigare år även om jag inte skrivit. Men eftersom jag berättade att jag ruvade så måste jag ju oxå berätta hur det gått:) fick lov att tjuvtesta lite på ruvdag 6... å tusan om det inte var positivt... man är ju lite luttrad efter kemiska graviditeter och utomkveds under åren, men ett bra steg på väg:) blodprov nästa vecka:) vore ju fantastiskt om det blev ett helsyskon till min sötnos som tog mååånga år att få till:)

    Kram på er som kämpar å lycka till!

  • Äldre 11 Jan 18:17

    Som tur var fanns det ett embryo kvar! Har väl inte haft så stora förhoppningar att det ska gå vägen.. tänkt att de använder bästa kvalitén först. Så det kanske inte skulle va så bra kvalité på det som var kvar. Och inser ju att jag inte skulle kunna räkna med att få samma donatorer igen.. (dubbeldonation)

    Så funkar det här vore det ju så klart toppen.:)

  • Äldre 11 Jan 21:09

    Jag är bara jag.. låter hoppfullt att ni lyckades på sista embryot! Man hoppas ju att det är ett lyckoembryo:)

    Frazze, 11 blastisar låter ju ändå som det finns en väldigt god chans! Speciellt om du som jag har skruttiga egna ägg.. jag har ju gjort 6 misslyckade försök på egna först oxå.

    Skillnaden när man började med äd var för mig jättestor! Nu har ju du iofs lyckas en gång med egna ägg. Men jag fick bara ut ett ägg per plock och aldrig tillstymmelse till plus.

    Med äd har jag ju även om jag fått ngn kemisk graviditet och ett utomkveds ändå fått något som händer. Och till slut ett mirakel! Skulle det bli ett till så är det ju bara ett superplus. Jag är så tacksam för att jag har lyckats en gång! Men för hennes skull ville jag ändå prova att ge henne syskon som hon kan dela sin bakgrund/ historia med.

  • Äldre 17 Jan 00:07

    Intressant med alla olika behandlingar. Jag mådde så dålig av nedregleringssprayen under ivf försöken å långa protokollet att en av anledningarna till att jag valde ivf Riga var att de inte nedreglerade.. det kanske dom gör då det behövs oxå, men när jag sökte info så verkade de inte vara standard.. jag fick oxå alldeles för tunn slemhinna de ggr jag fick sprayen.. så trodde inte nerreglering var för mig..

    Roligt med fler som fått plus, blå lilja! Grattis!

    Och va häftigt att få se hjärtslag bappen!

    Grattis till dig oxå!

    Jag har fått min hcg stegring från 210-360.. hoppas det är ok. Verkar gå åt rätt håll iaf.

  • Äldre 17 Jan 09:33

    Tack! Jag tog blodprov ruvdag 11 och 13. Och då med femdagars. Så ganska tidigt kanske?

  • Äldre 18 Jan 09:34
    +1

    Oj va häftigt Evylina!

    Sånt man inte tror händer:) håller alla tummar att det går vägen för båda!

    Blå lilja. Ja nästa steg för mig är ul. Blir nog två stycken. Kliniken vill ju se ul för att se hjärtslag men då jag haft utomkveds tidigare så är jag också rekommenderad sedan tidigare från Sverige att göra ul redan nästa vecka för att se att graviditeten faktiskt sitter i livmodern.

  • Äldre 23 Jan 09:56

    Börjat blöda en del idag.. vet att det är vanligt men ändå oroväckande... kliniken tycker jag ska öka urogestdosen och sluta använda fragminet. Känns läskigt att sluta så på en gång dock? Någon av er som har erfarenhet av det?

  • Äldre 23 Jan 12:45

    Tack för många bra tips! Ja jag vet ju att det är vanligt med blödning under äd.. och hade det själv sist oxå.. för mig oxå fortfarande liten oro oxå för utomkveds eftersom jag haft det förut. Men jag tänker inte oroa mig för mycket än... går hos ivf Riga. Har ingen känd blodkoaguleringsproblematik vad jag vet.... men blev iofs efter blodprov ordinerad fragmin vilket jag inte blev förra gången. Jag frågade faktiskt inte om vad de hittade heller. Accepterade snällt sprutorna:)

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019