• Livsbalans

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej, jag är klar att gå över till ÄD efter 1.5 år av misslyckade försök med egna ägg.

    Får jag fråga hur många försök ni har gjort? Står inför valet av att chansa på enskilda försök eller ett paket med pengarna tillbaka-garanti.

    Stort tack på förhand och story grattis alla ni som lyckats!

  • Livsbalans
    PeeWee44 skrev 2020-05-15 12:52:49 följande:

    Vi lyckades på 11:e insättningen. Äd och sen ed.

    Vilken klinik tittar du på?


    På O.L.G.A. jag har fått den rekommenderad från olika håll så jag kommer nog att köra på den. När det nu går att resa igen... oerhört segt att behöva stanna upp efter 1.5 års försök. Det verkar ju kunna krävas några försök också.
  • Livsbalans
    Frazze skrev 2020-05-15 12:15:41 följande:

    Med rätt förberedelser så lyckades jag på mitt andra försök. Blev gravid på första oxå, men mf i v 7. Gjorde serums mensblodtest först och tog antibiotika i 25 dagar, tog mycket vitaminer samt borago. Sen körde jag som en ivf med 100 ie gonal f i 5 el 7 dagar. Sen skulle jag tagit en äl spruta, men mina folliclar blev ej så stora så vi hoppade det. Tog blodförtunnande och kortison och sen började jag med lutinus någon dag innan.

    Lycka till!


    Jag ska kolla upp de medicinerna, sett andra skriva om mensblod-testet också så det ska jag fråga om på min konsultation. Tack!
  • Livsbalans
    PeeWee44 skrev 2020-05-16 08:15:42 följande:

    Olga Fertility är bara bäst! Utan dom hade jag aldrig blivit gravid. Jag blev inte godkänd för babygaranti då min livmoder var t formad och andenomyos. Jag började dessutom på Ava Peter där var det hårdare att få garantipaketet. Vi hade sparat tid, energi och pengar om vi hittat dit tidigare. Så bra val!

    Vi är tre tjejer som varit hos andra kliniker och inte lyckats men gjort det hos Olga, sista bebisen har nog kommit nu eller kommer idag. Dom är helt överlägsna med sina team.

    Jag lyckades på tredje försöket hos dom. Dom andra två på första försöket. Många lyckas inom tre försök där. När du väl bestämt dig finns en Facebook-grupp.

    Lycka till! Kramar


    Tack! Nu har jag haft ett par Skypesamtal med dem och bestämt mig för att köra där samt att gå direkt över till ÄD (DD för mig). Vad är det för FB-grupp? (PM gärna om du vill).

    Jag är så tacksam över alla fina historier från er som genomgått dessa funderingar, val och försök innan, det har verkligen underlättat processen fram till valet. För tre månader sedan kändes ÄD totalt främmande och skitläskigt men nu känner jag faktiskt en stor lättnad i.o.m. att beslutet är taget och även hopp och glädje igen då chanserna plötsligt blir enormt bättre.

    Grattis igen!

    Kram
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019