• OrangeOrange

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej! Jag är ny ÄD-försökare och har nyligen presenterat mig i tråden "Vi som planerar äggdonation 2020", men eftersom jag vet att det finns många ÄD-erfarna även här i 2019-tråden vill jag gärna fråga här också.
     
    Finns det andra kliniker än Olgas som kan hjälpa till/har en plan för att akut förhindra missfall. Jag tänker på Olgas "plan B" som tas till vid blödningar, kramper, kräkningar/diarré etc. Är det bara vid denna klinik som man kan få denna hjälp med att försöka förhindra missfall? Eller är det så att det finns även andra kliniker som har något att ta till, men att bara Olgas har blivit känd för detta?
     
    Jag skulle bli jättetacksam om ni vill berätta om era erfarenheter. Vad har ni som har gått på andra kliniker fått för hjälp för att förhindra missfall vid ÄD? Hur har det gått för er? Har någon fått liknande "plan B"-hjälp eller någon annan hjälp i t.ex. Danmark, Tjeckien, Lettland eller Grekland? Eller ni som planerar ÄD-behandling framåt - har kliniken berättat vad de har för plan om det skulle behövas?
  • OrangeOrange
    PeeWee44 skrev 2020-09-04 08:37:23 följande:
    Dr d i Aten hade inte någon plan b när jag gjorde sista insättningen i feb 18. Utan st Petersburg hade vi nog inte haft vår son då jag fick en kraftig blödning i vecka 7+1, blödde igenom trosor, jeans så att det kom på golvet. Plan b var vår räddning.
    Ett sent, stort tack för ditt svar, PeeWee! Grattis till din son Vad innebar er Plan B, vad fick ni göra? Varför för man blödningar likt din vid ÄD? Jag är ju newbie på ÄD, har bara erfarenhet av IVF med egna ägg än så länge.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019