Inlägg från: UndrandeSökare |Visa alla inlägg
  • UndrandeSökare

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Frazze skrev 2019-01-29 09:24:10 följande:

    Ok! Ja jag vet ju inget sånt här. Tur man har er att fråga!

    Jag får gå in där och kolla. Jag tänker ju dock inte betala pengar för något jag inte är nöjd med, så de får ju helt enkelt ge med sig och ge mig det jag vill ha. Men jag ska absolut gå in och kika på detta. Har inget hört än om mitt mensblodtest. Har väl gått en vecka nu, så jag hoppas höra något i veckan nu. Annars har väl tullen tagit det för att jag fick skriva tulldeklaration!


    Googla på ivfSerum Aten så hittar du deras hemsida. Längst ner på sidan hittar du där det står Questionaire.

    Hör av dig om du inte hittar så kan jag hjälpa dig vidare sen.
  • UndrandeSökare
    nypan78 skrev 2019-01-29 09:48:55 följande:

    Jag har skrivit till båda, vi får se hur bemötandet är. Ingen av dem verkar ha väntelista iallafall och man kan komma igång hur snabbt som helst. Vi ska ju köra 3pack IVF i Sverige först så det är inte bråttom ännu men det är skönt att ha ett alternativ om vi verkligen orkar gå så långt...


    Ok, hoppas det räcker med ivf i Sverige, men alltid bra att ha en plan B.
  • UndrandeSökare
    Frazze skrev 2019-01-29 13:06:06 följande:

    Alltså, nu när vi skrivit fram och tillbaka så blir jag bara mer och mer förbannad. Nä jag skulle då visst inte få kortisontabletter i förberedelsen utan jag skulle ta vitaminer etc. Då blev jag förbannad och skrev att jag ångrade valet av klinik och om de bjöd oss på en transfer och biljetter över och hotel om det blev missfall igen då.

    Då frågade hon varför jag skrev så, och att dr Fodina måste ha missförstått mitt mail och önskemål. Eh!? Min engelska kanske inte är perfekt, men så dålig är den inte att jag inte kan framföra mina önskemål och förklara varför! Så skrev hon att ja då kan du ta kortison från mensen, precis som att ja men ta det då för hel**** om du nu så gärna vill ha det!


    Tråkgt att du skulle behöva bli förbannad på din klinik. Så vad händer nu? Kommer de att skicka dig en ny behandlingsplan där trombyl, kortison och antibiotika ingår? Eller kommer de skicka dig EU-recept?
  • UndrandeSökare

    Frazze- Hoppas du och kliniken kan komma överens om en behandlingsplan. Om du ska ta kortison, trombyl och antibiotika så behöver du ju veta hur mycket du ska ta och hur länge. Du behöver börja med allt innan embryoinsättning.

  • UndrandeSökare

    SusieZ-Vill du söka ersättning genom Fkassan så får det EJ vara anonym donator. Danmark, Finland, island och USA är de länder jag känner till där de har öppen donation.

    I Lettland (Riga) finns ENDAST anonym donation enligt lag, och jag tror det är samma sak i Ryssland.

  • UndrandeSökare
    Frazze skrev 2019-01-30 13:05:56 följande:

    Min klinik har fortfarande inte svarat på mitt mail igår. Om de inte svarar så vad gör man då? Jag har 11 st Blastocyster där och om hon blev sur och vägrar svara, vad gör jag då? Har hört att de vägrat svara på mail till andra kunder förut.


    Kanske pröva att ringa kliniken?
  • UndrandeSökare
    AnnaLa skrev 2019-01-30 22:37:59 följande:

    Nä det gick inte vägen det här.. började blöda kraftigt.. klumpar, inte en chans ngt fanns kvar. Och fick sedan missfall bekräftat på vul..:(

    Men tänker inte ge upp.. finns inga embryon kvar så får ju börja om, men vet ju när jag tittar på min ängel hemma att det är värt allt slit när det till slut lyckas.

    Det hoppas jag ni alla får chansen att uppleva.


    Beklagar att det blev missfall denna gång. Jag hoppas det går bättre för dig nästa gång. Kommer du göra en ny dubbeldonation hos ivfRiga? Har du frågat kliniken om du kan få samma äggdonator och samma spermadonator igen?
  • UndrandeSökare

    Frazze och Elise-Man måste berätta för sin barnmorska att man gjort ÄD och vilka mediciner man använder. Vill man inte berätta för kompisar och släkt om ÄD får man väl göra som man vill. Men jag tycker att man bör berätta för barnet om det, så det inte av misstag råkar få reda på det som tonåring.

  • UndrandeSökare
    Solhällan skrev 2019-01-31 23:31:39 följande:

    Ni som har gjort skrapning inför transfer... på vilken cykeldag har ni gjort det?

    Har ni hört/läst om att det måste göras på en viss dag/dagar, isf vilka?

    Jag har gjort en tidigare (i cykeln precis innan transfer) och de sa att det måste göras på cykeldag 11-13.

    Ni som har gjort skrapning... tror ni det har hjälpt?

    Läst någon artikel om att det i deras studie gav något högre sucess rate, men har även läst på annat där det inte gjorde det (dock glömt var jag läste detta).

    Är detta något Alan Beer tar upp i sin bok förresten?

    Och finns det inga risker med skrapningar? Tex att det ska bli ärr alt infektioner eller komplikationer?


    Solhällan- Sök på LEI på nätet för mer info.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019