• Äldre 23 Oct 23:56
    1094 visningar
    1 svar
    1
    1094

    Bör vi separera?

    Hej

    Jag har varit ihop med min tjej i 15 år och i början hade vi sex varje gång vi sågs och sedan när vi flyttade ihop nästan varje dag, efter att vi fick ett barn blev det en till max två gånger i veckan och efter andra barnet blev det en gång i månaden och ett år efter andra barnet kom sover vi inte ens i samma säng förutom ibland och då kanske vi har sex en gång i månaden som det ser ut just nu, ibland kan det passera 2 månader utan sex och då kanske vi har två gånger, sedan börjar det om...

    Min tjej pratar väldigt mycket om sitt jobb, hon gör inte mycket annat än att jobba och göra det vanliga med barnen och hemma vilket vi hjälps åt med också.

    Jag går och funderar ofta om vi inte borde skiljas så att jag och även hon kan hitta någon som vi kanske trivs bättre ihop med? Det förekommer ofta att vi inte är övernes om saker så det blir en hel del tjafs. Det kanske är så att hon har skaffat en annan men varför säger hon inte det eller varför lämnar hon inte mig? Jag känner mig låst och kan/vill inte skaffa en annan för att jag officiellt har min tjej...vill inte gå bakom ryggen på henne.

    Frågan är också vad borde jag göra, hur har andra löst liknande problem? Jag tror att vi båda skulle må bättre av att separera men barnen skulle säkert må sämre.

  • Svar på tråden Bör vi separera?
  • Anonym (..)
    Äldre 24 Oct 10:39
    #1

    Ja.

    Annars kommer du bara gå o fundera o dra ut på de några år till innan de sker

Svar på tråden Bör vi separera?