• Anonym (don't do it)
    Äldre 31 Oct 00:27
    9054 visningar
    39 svar
    39
    9054

    Vad händer om man hämnas på en psykopat?

    Råkade bli vän med en psykopat ett tag. Hen förstörde en annan persons rykte genom att smutskasta personen inför dennes familj, vänner, kollegor och på sociala medier. Gillrade även fällor för denne så att hen fick nytt material för smutskastning. Drog denna personen inför rätta flera gånger.

  • Anonym (don't do it)
    Äldre 31 Oct 00:31
    #14
    Anonym (Frågetecken) skrev 2018-10-30 23:24:28 följande:
    Jag tror dock att psykopater kan känna sig förödmjukande eftersom att de har en extremt självcentrerad världsbild. Så det borde nog inte vara några problem för dem.
    Precis.
  • Anonym (don't do it)
    Äldre 31 Oct 19:45
    #22

    Min före detta vän gör fortfarande allt hen kan för att sabba för personen som sårat hen, flera år senare.


    I och med att din kusin har barn med exet borde det kunna utgöra ytterligare motivation, att inte göra något ont mot barnets andre förälder, hur mycket han än förtjänar det.

  • Anonym (don't do it)
    Äldre 1 Nov 16:07
    #34
    Du kan skrev 2018-10-31 22:47:24 följande:

    Ibland undrar man vad som är värst? Psykopaterna eller dom som lyssnar & tror på allt utan att ifrågasätta eller ta reda på fakta? Man borde undra om allt står rätt till när en människa säger saker som förstör leverbröd & relationer för någon annan.


    De kan vara väldigt skickliga. Blandar sanning med halvsanning och lögn så att allt verkar trovärdigt. Trycker på rätt knappar och utmålar sig själva som offer, får en att känna sig som en svikare om man inte väljer (deras) sida.
Svar på tråden Vad händer om man hämnas på en psykopat?