Inlägg från: Corneliass |Visa alla inlägg
  • Corneliass

    Missfall efter hjärtslag

    Fundersammast skrev 2018-10-31 21:42:02 följande:

    Förra veckan började jag få ljusrosa/ljusbruna flytningar. Det håller fortfarande i sig. Inte hela tiden men ungefär 3 gånger om dagen, men bara när jag torkat mig.

    I måndags var jag på VUL och fick se ett hjärta slå, tillbakaflyttad 4 dagar. Är idag i vecka 7+5. Gyn kunde inte se vad flytningarna beror på.

    Mina symtom började bli svagare redan före ultraljudet och idag har jag bara lite ömma bröst och känner avsmak för viss mat, inte regelrätt illamående dock. Idag har jag haft huggande smärta i livmodern dessutom.

    Jag har två missfall innan denna graviditet och är så fruktansvärt orolig. Börjat isolera mig och tänka på abort för att slippa oron, och till och med självmordstankar har börjat komma. Snälla, ge mig stöttning..


    Hej! Jag förstår din oro. Jag hade också rosa/bruna flytningar runt den vecka du är i. Jag fick förklaringen att min moderkaka satt lite lågt och att det antingen var den som blödde lite eller sköra slemhinnor. Det behöver inte vara någon fara. Idag är jag gravid i vecka 25 (24+4). 
    Det behöver inte betyda någonting och som ovanstående skrev så är det ytterst ovanligt att få missfall efter att ha sett ett tickande hjärta i den vecka du är i. Försök njuta av din graviditet och ta det som det kommer OM det händer någonting. 
    Kram <3 
    Gravid med första barnet
  • Corneliass
    Fundersammast skrev 2018-11-02 21:29:34 följande:

    Den här märkliga graviditeten verkar fortsätta och jag tänker att jag uppdaterar tråden åtminstone fram till nästa VUL.

    Efter den röda, slemmiga blödningen igår (som enbart kom på toalettpappret så här till och med de färgade flytningarna upphört. Vårtgårdarna har mörknat lite och illamåendet något starkare.


    Hur har det gått för dig? <3
    Gravid med första barnet
  • Corneliass
    Fundersammast skrev 2018-11-06 01:22:45 följande:
    Gravidsymtomen är fortfarande svaga, inget illamående men fortfarande avsmak för mat och tycker att sambon luktar SÅ illa!

    De färgade flytningarna kommer allt mer sällan, men idag, nu på kvällen, fick jag en mörkt brun flytning. Efter det har det övergått till vanliga, genomskinliga/vita flytningar igen.

    Försöker hålla mig borta från att googla. Misslyckades dock nu på kvällen så nu är jag övertygad om att nästa ultraljud kommer visa på MA..
    När är nästa ultraljud? 
    Gravid med första barnet
  • Corneliass
    Fundersammast skrev 2018-11-06 08:37:46 följande:
    Om exakt tre veckor.
    Åh vad jobbigt att gå runt och vänta i 3 veckor till.. :/ 
    Gravid med första barnet
  • Corneliass
    Fundersammast skrev 2019-01-23 20:57:19 följande:

    Här kommer jag med en uppdatering om någon är intresserad, eller dyker på tråden i framtiden och är orolig.

    Är idag i vecka 20 (19+4) och känner fortfarande inga rörelser. Men idag har jag varit på RUL och sett en helt frisk liten bebis. Min moderkakan ligger i framvägg och bebisen ligger med ryggraden utåt. Det är alltså inget konstigt att jag inte känner rörelser och det kan dröja ett tag till.

    Tänk, det verkar faktiskt som att det kommer en litet bebis till sommaren!


    Vad härligt att höra! <3 
    Gravid med första barnet
Svar på tråden Missfall efter hjärtslag