• Anonym (Ella-Nora)

    Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!

    Jag är gift och har haft en flört med en gift man en ganska lång tid. Nu tar vi det steget längre och har bestämt tid och plats för en första träff.

    Jag har tänkt väldigt mycket kring detta (relationer, livet, känslor, svek, skuld, skam, moral, passion, kärlek, normer och så vidare) och kommit fram till några viktiga insikter. Men spånar gärna vidare och får frågor som jag kanske inte har tänkt så mycket kring.

    Så fråga precis vad ni vill men gör det respektfullt och försök att lyfta blicken för nya perspektiv även om ni tycker att vissa handlingar är förkastliga.

    Glad

  • Svar på tråden Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Wtf) skrev 2018-11-09 17:01:06 följande:

    Tror du han är en bättre älskare än din man?

    Varför i så fall?


    Jag blir kåt av hans närhet. Av att prata med honom. Att få små textmeddelanden. Av att träffa på honom i barnens skola och veta att han och jag delar hemligheter som inte någon har en aning om. Av att fantisera om honom.

    Han är säkert inte en bättre älskare. Men han är just en älskare. Inte en person som jag lever ihop med i en vardag och vet allt om. Han är inte en person som jag har legat med 500 gånger. Utan en person som jag kan upptäcka min sexualitet med på nytt.

    En mytisk, jävligt snygg och spännande person som tar höga risker för att ha sex med just mig. Det är eggande. Det gör mig kåt.

    Det är bara så det är.
  • Anonym (H)
    Anonym (Ella-Nora) skrev 2018-11-09 17:01:23 följande:

    Jag blir nog faktiskt lite road :)


    Haha, i så fall fortsätter jag en gång till.

    Vad sa ungarna när du kissade på dig på studsmattan (gissar att de hoppade med dig)? Och vad sa du själv?
  • Anonym (Undrar)

    Om vi bara fler ett ögonblick antar att din man går med på detta för att du kanske ska få upp intresset för honom också sexuellt....och det inte sker utan du fortsätter att undvika sex med din man och han ställer ultimatum älskaren eller honom....lämnar du din man då eller?

  • New  Dawn
    Anonym (Ella-Nora) skrev 2018-11-09 17:09:21 följande:

    Du menar att det skulle vara trevligt om jag blir kåt och min man och jag ligger när det har inträffat? Det är en av stark önskan hos mig.

    Jag tänker inte ställa upp torr och ointresserad (som jag tyvärr gjorde förr för att vara snäll) då det dödar sexlivet mellan oss ännu mera. Dessutom så får jag ont när jag inte är kåt. Det är inte trevligt för någon av oss. Särskilt inte när det leder till urinvägsinfektion och blödande och inflammerad slemhinna.

    Det är ett tips jag vill ge till alla: ligg inte om ni inte är kåta. Det har förstört ganska mycket. Det blir en betingning- sex= obehagligt. Och så förstör det faktiskt underlivet. Man kan i värsta fall få vestibulit.

    Min man får ligga med vem han vill annars och det är många människors stora önskan att ha det så. Det är inte så synd om oss. Vi kommer mycket bra överens och har lätt för att prata och dela saker med varandra.

    Det ska bli spännande att se hur det här utvecklar sig!


    Tror du på fullaste allvar att du plötsligt kommer tända på din man bara för att du haft sex med en man du är förälskad i? Handen på hjärtat. Blir det plötsligt spännande och passionerat att ha sex, när du tyckt det varit så tråkigt och smärtsamt i flera år?

    Tror du verkligen att sex, som bygger på att du tänder på någon ANNAN, glädjer din MAN? Jag tror inte det.

    Jag tror utsikterna för det är ganska små.

    Jag tycker du ska vara ärlig mot dig själv och mot din man.

    Jag vet par som har sex med andra, men de har också bra sex med varandra. Då kan det fungera som en krydda.

    Möjligen skulle det funka om ni båda kände lika. Alltså om båda hade mer vänskapliga känslor för varandra , lever ihop för barnen, och har sex med andra.

    Däremot betyder inte det att du i stället ska ha sex fast du inte är kåt. Det är inte heller något alternativ.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Lånehajen skrev 2018-11-09 16:41:11 följande:

    Jag har också läst sådana historier och om det är något båda tänder på så kan det säkert leda till ett bättre sexliv även inom förhållandet. Nu har ju ni dock inget sexliv att tala om till att börja med och du skriver att du inte tänder på honom alls vilket är något helt annat. De flesta slutar inte attraheras helt av sin partner eller se denne som en vän utan vad som ofta händer över tid är att det blir mer slentrian eller mindre ligga i perioder. Känns som du snarare försöker normalisera er situation eller släta över de problem som finns mellan er. Jag tvivlar starkt på att det kommer hjälpa i det här fallet att ligga med andra.

    Sen har du nu skrivit i tråden att han också tänder på det här och det är förstås bra om han är med på det av fri vilja. Vad du skrev i trådstarten kvarstår dock och det intryck man får är fortfarande att han främst är positivt inställd för att han hoppas på att det ska bli bättre mellan er. Vilket inte är att undra på då han fortfarande tänder på dig och har sagt att han bara vill ha dig. Måste vara en väldigt tråkig situation att befinna sig i där ens partner inte längre vill ha en själv på det sättet. Jag hade aldrig stannat kvar om min partner känt så för mig.

    Jag tänker inte moralisera över det hela och vill du/ni göra det här så är det förstås er sak. Däremot tycker jag du ska fundera på dessa punkter och om det verkligen är bäst för alla involverade att stanna kvar i en relation under rådande omständigheter.


    Anyone can hate. It costs to love.
  • Cunnilingus18
    Anonym (Ella-Nora) skrev 2018-11-09 15:51:46 följande:

    Fast min man tänder på tanken att jag ska ligga med någon annan.

    Vi har inte glidit ifrån varandra, vi utvecklas tillsammans hela tiden.

    Mina känslor för min man är mycket vänskapliga och mycket starka. Det är inte illa att två bästa vänner bor ihop, skrattar har kul tillsammans i familjen, hjälps åt med saker och är ett emotionellt stöd för varandra samtidigt som de också kan få lite äventyr med andra emellanåt om de vill.

    Vilka delar saknas för att det ska vara ett bra liv?


    Jo men så kan man med se på det. Livskamrater, men lät lite tragiskt när du skrev att du inte tände på honom längre? Finns ju en stor risk att du fatta mer tycke för någon av dina älskare istället?

    Men visst är det en het tanke att ens partner har sex och njuter med någon annan, även att se henne göra det är väldigt upphetsande ;)
  • Anonym (Undrar)

    Håller med om att du och din man har olika känslor för varandra, vilket ALDRIG är bra i ett förhållande.

    Öppet förhållande kan ju vara helt ok för vissa par annars men er variant låter inte riktigt sund...

  • Anonym (Lovisa)

    Hur gamla är era barn? bor ni i Skåne? Vad för jobb råkar denna mannen ha? Är han tatuerad och skallig?

  • New  Dawn
    Cunnilingus18 skrev 2018-11-09 18:37:41 följande:

    Jo men så kan man med se på det. Livskamrater, men lät lite tragiskt när du skrev att du inte tände på honom längre? Finns ju en stor risk att du fatta mer tycke för någon av dina älskare istället?

    Men visst är det en het tanke att ens partner har sex och njuter med någon annan, även att se henne göra det är väldigt upphetsande ;)


    Skulle du tycka det även om din kvinna inte längre tände på dig och inte velat ha sex med dig på länge?

    Skulle du verkligen tycka det, när du vet att det inte bara handlar om sex, utan förälskelse?... Och du möjligen, möjligen fick rida på den eftersvallande vågen av det?
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Anonym (Hm..)

    Svara gärna Hur skulle det kännas för barnen om det kommer fram att mamma och bästisens pappa knullar varandra ?

Svar på tråden Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!