• Sat 10 Nov 2018 22:34
  2709 visningar
  28 svar
  28
  2709

  jag och mamman två olika nivåer

  Varifrån tror du barnen har lärt sig att man uttrycker sig genom skrik och att bli fysiska i uppspelta situationer? Backa ett par steg och fundera över hur du influerar din familj. Såklart säger jag inte att din fru gör rätt, det är svårt att bedöma. Men barn gör inte som man säger, de gör som man gör.


  Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
 • Sat 10 Nov 2018 22:46
  #5
  Tow2Mater skrev 2018-11-10 22:39:52 följande:

  Bull. Har man fler än ett barn, bråkar de med varann och skriker, oavsett vad föräldrarna gör. Aven i familjer ingen skriker. Du tror barnen t ex viskar om föräldrarna viskar? ha.

  TS, lås in frugan och ungarna i sovrummet, tills hon kan bestämma sig att ni måste båda delta i uppfostran av dem, inte bara du.


  Såklart barn bråkar, men en sån situation som TS beskriver där det bråkas och vrålas så till den milda grad att TS blir arg och aggressiv mot barnen, samt i efterhand blir ledsen och gråter, tror du på riktig att barnen inte formats av det?

  Det TS ägnar sig åt är ju inte uppfostran, det är ju enbart reaktion i affekt. Såklart tror jag inte TS alltid agerar på det viset men utgår från det han skrivit.
  Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
 • Sat 10 Nov 2018 23:06
  #8
  Tow2Mater skrev 2018-11-10 22:58:29 följande:

  Att man som vuxen man blir ledsen och gråter (??) for att man tog ett barn i armen (varken hårt eller brutalt) för att få barnet att stanna till och lyssna, är ju inte alls stabilt nånstans. Så de behover nog båda hjälp.


  Absolut,på vilket sätt skulle att låsa in frugan och ungarna hjälpa till att åstadkomma det? Jag tycker Tomellillas tips är bra, och anser att det vore bäst att prata genom det hela och få ta del av varandras bild av situationen i lugn och ro, tillsammans.
  Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
Svar på tråden jag och mamman två olika nivåer
Logga in
Bli medlem