• My102

    IVF vintern 2018/2019

    Jag går hos Livio i Falun, en toppen klinik. Dom är otroligt trevliga och mysiga där. Jag går samtidigt hos min hemortsläkare där jag också bor. Kommunikationen mellan hemortsläkaren och Livio har varit lite sisådär, jag har fått medlat en del jagat recept när ägglossning kom för tidigt osv. Men det har alltid löst sig, trist med stressen dock. Men jag tror det mesta beror på min hemortsläkare som är ensam på det här området där jag bor och har begränsade öppettider på mottagningen.

    Ruvar nu på fryst embryo nr 2.

  • My102
    Hedblomster skrev 2018-12-02 11:26:06 följande:

    Kul att höra att Falun är bra då vi också ska göra där! Hoppas kommunikationen med hemortsläkaren och Falun ska fungera bara... Vi var hos hemortsläkaren för lite mer än en vecka sen och jag har redan glömt vad som ska hända nu. Jag förstod att hon skulle skicka våra journaler till Falun och sen skulle de gemensamt sätta doser och så skriver hon ut recept på medicinerna sen. Hur många behandlingar vi vill köpa osv skulle vi ta direkt med Falun. Men ringer Falun upp en eller ska man höra av sig själv eller... Jag måste höra mig och fråga så att det inte blir pannkaka, haha.

    Håller alla tummar för ditt embryo! Hoppas det går vägen denna gång!


    Jag tycker du ska höra av dig och fråga direkt till Falun. Dom går sällan att nå direkt när man ringer men dom ringer upp väldigt fort efter att man lämnar ett meddelande. Även om telefontiderna börjar 09 så är dom där innan. Ibland har jag ringt halv åtta på morgon och lämnat meddelande att dom ska ringa upp och då gör dom det bara några minuter efteråt :) så du vet.
  • My102
    becca90 skrev 2019-01-17 06:56:48 följande:

    Råkade skicka utan att skriva haha!

    Åh det låter ju toppen!!, februari förra året??

    Vi bor i Sundsvall men kan ändå ta mig upp på kort varsel så där ska jag skriva upp mig!! Är dom bra i övrigt?

    Tack för svaren!! Hur går det för dig?


    Hej, går ni i Umeå? Vi bor i Östersund och fick Falun.. lika långt till båda ställena visserligen för oss. Skit störigt att bo så långt bort
  • My102
    becca90 skrev 2019-01-17 19:09:08 följande:

    Hej! Nej vi kommer också få välja mellan Umeå och Falun! Så får se.. :) väljer där det är kortast kö.. Ja det är jobbigt att bo långt bort:(


    Vi fick inte välja utan vår hemortsläkare sa bara ?ni ska till Falun? också var det inget mer snack om den saken. Falun har ingen kö i alla fall :)
  • My102
    Mect skrev 2019-01-22 19:56:52 följande:

    Hej!

    Jag vänder mig till er som har genomgått FET. Jag testade imorse positivt på ägglossningsstickor och när jag ringde sa att jag ska dit för återföring på måndag... Jag tycker att det känns sent. När hade ni återföring när ni gjorde FET?


    6 dagar senare :) fick jag positivt på ÄL på måndagen så hade jag insättning söndag :)
Svar på tråden IVF vintern 2018/2019