Inlägg från: Anonym (Tjej30) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej30)

    Män kring 50, vad gillar ni?

    Anonym (50 Years Of Grey) skrev 2018-11-17 13:55:00 följande:

    Är man på 51 år

    Jag vill vara dominant, binda henne på något vis och behandla henne så hon blir galet kåt, det kan vara att använda div leksaker (dildos, vibratorer eller varför inte något från kökslådorna, har tusen ideer) Fisting hade varit riktigt upphetsande att få ge. temperaturlekar, is eller stearin hade varit kul att testa på någon, wet? smisk? om hon vill så. självklart ska man knulla och ha oralsex med.

    Hur ska hon vara då? tja, en som skulle uppskatta ovanståene ;) jag tror det är lättare att vara dominant mot en yngre, men annars spelar ålder ingen roll, utseende är kanske inte det viktigaste, men en nätt brunett brukar få mina blickar.

    Nu har jag bara haft tråksex i hela mitt liv, dessutom väldigt sällan, kanske därför jag blivit sån här.


    Anonym (50 Years Of Grey) skrev 2018-11-17 23:27:13 följande:

    Just det! Har hört om det men inte riktigt satt mej in i det, har alltid trott det var mest när man strypte brösten med rep, men det verkar ju vara så mycket mer när man googlar på det, mänsklig kassler kanske vore ett bättre namn ;) Nja, själv tänkte jag kanske mer ett par kardborrefängslen i sängramen, men visst, what ever she likes =)


    Du påminner skrämmande mycket om den man jag brukar träffa!

    P.s. Jag älskar träffarna med honom!
  • Anonym (Tjej30)
    Anonym (50 Years Of Grey) skrev 2018-11-17 23:52:15 följande:

    TACK!

    Härligt att det finns tjejer som gillar sådant, å du kanske inte är den ende.....eller?

    Hur träffades ni om man får fråga, å hur gammal är han, har ni förhållanden bägge två?


    Det verkar på honom som att han inte fått uppleva detta med tidigare tjejer.. och för mig är det på samma vis, ingen man har gett mig det han ger mig.

    Han är 17år äldre än mig. Jag är i en relation, inte han. Jag är dock på väg ut ur min relation.
  • Anonym (Tjej30)
    Anonym (50 Years Of Grey) skrev 2018-11-18 00:46:19 följande:

    Låter riktigt trevligt, nästan som ett filmmanus för nästa 50 shades......va fan vad det nu den filmen hette igen? äsch spelar ingen roll.

    Tråkigt att din relation är på väg att ta avslutas, hade det med sexlivet att göra.


    Både ja och nej.. Att jag från första början var otrogen beror förstås bla på att han inte gav mig det jag fantiserade om hemma. Sen föll jag ordentligt för den andra mannen och det fick mig att inse att en separation är det enda rätta. Jag kommer inte kunna inleda något med den andra mannen ändå, men att jag fick så starka känslor för någon annan tar jag som ett tecken på att min nuvarande relation inte är rätt.
  • Anonym (Tjej30)
    Bröstlängtan skrev 2018-11-19 18:37:13 följande:

    Jag gillar kvinnor med riktigt stora bröst!!! När det gäller sex så gillar jag kvinnor som rider mig medan de stora brösten gungar fram och tillbaka. Men mest älskar och drömmer jag om att bli skönt avrunkad medan jag njuter av att smeka, klämma, känna, suga och slicka på ett par stora bröst.


    66Joy skrev 2018-11-19 18:40:35 följande:

    Stora bröst är alltid trevligt!


    Känner mig just nu lite extra glad för mina nya förstorade bröst, haha;)
  • Anonym (Tjej30)
    ödmjukman skrev 2018-11-20 08:04:42 följande:

    Man Född 1973. Har genom åren låtit min dominanta sida utvecklas o tycker om en undergiven partner. Hand i hand med den sidan är att jag gillar bondsge o smisk. Klicket är oerhört viktigt


    Verkar finnas gott om män i eran ålder som börjat upptäcka de fantasierna nu. Tyvärr är ni svåra att hitta:( jag lyckades hitta någon som gav mig bondage, smisk och allt annat jag fantiserat om, men hux flux så ville han sluta träffas så..
  • Anonym (Tjej30)
    66Joy skrev 2018-11-20 11:43:55 följande:

    Tjej 30,hur stora bröst har du?


    70D. Hade gärna haft större men tydligen skulle det se "oproportionerligt" ut på min nätta kropp, enligt kirurgen;)
  • Anonym (Tjej30)
    66Joy skrev 2018-11-20 11:51:36 följande:

    Aha,ja D-kupa är ju rätt stort ändå! Längd o vikt på dig? Lockar äldre män?


    Jag har ett bmi på 20 så jag är inte överviktig iaf;)

    Äldre män är det ENDA som lockar!
  • Anonym (Tjej30)
    66Joy skrev 2018-11-20 12:01:43 följande:

    Aha.Intressant! Pm?


    Vi har nog ingen nytta av att pma varandra, du bor garanterat väldigt långt ifrån mig:)
  • Anonym (Tjej30)
    ödmjukman skrev 2018-11-20 18:56:13 följande:

    Anonym (Tjej3­0)

    #36 Idag 09:00

    ödmjukman skrev 2018-11-20 08:04:42 följande:

    Man Född 1973. Har genom åren låtit min dominanta sida utvecklas o tycker om en undergiven partner. Hand i hand med den sidan är att jag gillar bondsge o smisk. Klicket är oerhört viktigt

    Verkar finnas gott om män i eran ålder som börjat upptäcka de fantasierna nu. Tyvärr är ni svåra att hitta:( jag lyckades hitta någon som gav mig bondage, smisk och allt annat jag fantiserat om, men hux flux så ville han sluta träffas så..

    Mmmm o det är underbart även om jag levt så många år, men blir fortfarande överraskad o upptäcker gärna ännu mer. Har lärt mig hur man gör bondage på ett ännu bättre sätt med rep o det kittlar mig..

    Vart letar du? Hur letar du? Att bara söka på krogen går nog inte om man inte har tur... bor du i en mindre stad kanske ?


    Det är inte ens en stad. Tänk dig en väldigt liten kommun mitt i Norrlands skogar;)

    Jag letar inte. Jag är i en relation, som jag försöker ta mig ur. Och så har jag haft en annan på sidan om. Han var den som gav mig allt det där jag fantiserar om. Jag överraskade honom ofta med snygga underkläder, buttplug med diamanter osv.. han fick binda mig hur han ville, piska mig, olja in mig, använda massa leksaker. Men så blev det en massa känslor inblandade och han valde att avsluta allt förra veckan för att han inte tror att jag kommer lämna min relation. Så jag har två "relationer" att försöka komma över nu, innan jag ger mig ut på jakt igen.
  • Anonym (Tjej30)
    ödmjukman skrev 2018-11-20 19:42:42 följande:

    Anonym tjej 30, ojoj Norrlands skogar låter mysigt för mig som storstadsbo. När jag läser din beskrivning vad du gillar så låter det som att ni hade det bra, men såklart är det svårt så svårt när känslor blandas in. Då kanske det är bättre o gå men det får ju var o en besluta..

    På väg ur ditt första förhållande med ? Ojoj hur hittar man en partner eller lekkamrat i så små jaktmarker i Norrland då?


    Vi hade det VÄLDIGT bra, helt magiskt sex. Jag har fortfarande inte riktigt fattat vad fan som hände, men jag verkar ha tappat min chans med honom:(

    Ja, mitt förhållande här hemma har varit skakigt länge men jag har varit för feg för att lämna. Det var den andra killen som fick mig att inse att det finns mer, men nu när han lämnade mig tappade jag luften igen. Så kan det vara..

    Hur man hittar någon här? Det gör man inte, haha
Svar på tråden Män kring 50, vad gillar ni?