• trueblood93

    Han lämnade mig idag..

    Åh stackare. De är så tungt. Man tror att de aldrig ska bli bättre. Men de blir det!!!

    Tillåt dig själv att gråta ut. Gråt allt du kan tills de inte finns några tårar kvar. Gnäll ut allt åt en kompis. En som du har nära och som orkar lyssna utan att avbryta.

    De filmer du mår bra av. Drick lite vin. Ät något du tycker riktigt mycket om. Lyssna på peppmusik. Finns så mkt bra breakup musik. Som får en att må bra. Ut och gå långpromenader. Eller träna. De hjälper dig att må bättre automatiskt.

    Ikväll kommer allt kännas fruktansvärt. Imorgon känns de lite lite lite mindre hemskt. Och om en vecka känns de betydligt bättre. Jag lovar!

    De hela världens män som ett stort jävla smörgåsbord. Karlar som är nysinglar går direkt och vräker i sig allt (alla kvinnor de kommer över...) gör de du också.

    Jag gjorde såhär när jag blev dumpad av min livs kärlek. :) de funkade. Han har en skitnsygg tjej nu som jag dessutom kände sen tidigare. Livet kommer fucka up de många gånger för dig. Mattan rycks den under fötterna och man ramlar ibland omkull totalt. Och ibland lyckas man parera upp det.

    Tillåt dig själv att utse dig själv som En jävla gudinna! De funkar inte ikväll. Men ha de i sikte. De ska bli minnesvärt och ångestladdat för ditt ex att se hur bra du tacklade detta och hur fort du gick vidare. Han är inte värd att få mysa på att du mår skit. Eller gotta sig och tala om för andra "jaaa jg gjorde slut... Hon är helt förstörd.. Smsar och ringer och villa ha mig tillbaka. Lägger upp tragiska insta inlägg. " du är värd bättre än sånt snack! . Gråt ikväll. Och när du känner att du behöver. Men sen - Upp med hakan hela världen finns framför dina fötter nu!!! :D < 3

Svar på tråden Han lämnade mig idag..