• Anonym (FYI)
    Äldre 27 Nov 22:26
    859 visningar
    65 svar
    65
    859

    Jag vill prata med honom men hur?

    Anonym (Hjälp) skrev 2018-11-27 22:20:24 följande:

    Jag jobbar i ett organisation där många grupper jobbar med olika saker. För att förkorta långa historien så blev jag små kär i en man som tidigare arbetade med min man, alltså vi vet vem vi är. Det började jag skriva anonymt till honom då och då och skicka lite kärlek fraser och men en gång blev det fel och meddelandet skickades från mitt eget nummer ( dumma iphone). Det var bland det värsta jag varit mrd! Han svarade att han trodde och hoppades att meddelandet var fel skickat!Jag svarade aldrig och skickade aldrig mer anonym text till honom. Så ingen hans att han inte förstod att det var jag som va anonymus! Sedan dess försöker vi undvika varandra,

    NU

    Jag bestämde mig att prata med honom och reda ut det men

    men det finns två problem 1- hur ska jag ta kontakt med honom, om han inte svarar allt blir sämre! Än vad det är

    2- hur kan jag säga att jag är ledsen för vad det som hände när jag fortfarande är förtjust i honom och det enda jag vill är en kyss från honom( kommer inte hända)

    HJÄLP MIG och kom med råd och tips om mina frågor


    Om jag minns rätt och inte är helt ute och cyklar hade du en tråd om detta för ett tag sedan.
    Varför inte fortsätta på den ?
  • Anonym (FYI)
    Äldre 27 Nov 23:14
    #4
    Anonym (Hjälp) skrev 2018-11-27 23:01:47 följande:

    Nej du har helt rätt, jag har två inlägg från tidigare! Har inte bara tänkt på att skriva på samma tråd! Sedan jag tycker inte om fördommar heller, ibland folk kan bli obehagliga!

    Varenda inlägg jag har skrivit tagt ork och kraft ifrån mig då är jag så påverkade av allt detta! Att höra jag sviker min man, jag är psykisk, sjukt etc hjälper inte eftersom jag vet redan det inte är ett norm vad jag gör. Det är svårt, mycket svårt att hantera känslor, och jag är förvånad hur jag kan ha så känsla( eller vilja att ha ) flr honom när jag älskar så mycket min man?! Men jag verkligen borde göra något åt det, det är INTE BRA på det sättet jag och han har på jobbet,


    Tja..Det är ju du som verkar ha problemen. Möjligtvis din man också..men det vet han ju inte.
    Men det är klart att din mans f.d chef vet att det är du som skickat meddelandet. Världen enklaste sak när telefonnumret kommer i displayen.
    Tycker du skall skita i att prata med honom, det blir bara pinsamt, både för dig och honom.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 28 Nov 00:28
    #6
    Anonym (Hjälp) skrev 2018-11-27 23:44:07 följande:

    Anledning till att jag skulle prata med honom var bara för att tvinga mig stå för det jag gjorde och låta resten gå som det går, men du kanske har rätt, jag kanske ska låta det gå bara, Men vi kommer att vara på samma ställe minst i ett par år till, fy va svårt kommer att bli med en sånläge!


    Bara att bita ihop...
  • Anonym (FYI)
    Äldre 28 Nov 17:13
    #11
    Anonym (Hjälp) skrev 2018-11-28 16:42:18 följande:
    Varför tror du det är bättre om jag inte prata med honom face to face? Jag är verkligen förtvivlad och vill inte göra hela situationen värre än vad det är! Och vill gärna höra olika åsikter utifrån.

    Min resunemang är att jag får skärpa mig, sitta och faktiskt se hur det är att sitta i ett annat ställe och prata om mina känslor, och avsluta hela på ett snyggt sätt. Är dwt inte mer ärligt?
    Nej jag tror faktiskt inte det är en god ide att prata med honom i detta läget.
    En annan sak om han tar upp det, då kan du kanske be om ursäkt och förklara varför o.s.v, o.s.v
    Vad skall du säga liksom..."Förlåt att jag skickade anonyma kärleksförklaringar till dig anonymt". Säg inget till min man...?

    Har för mig att det var någon som anklagade dig för att vara stalker i förra tråden, och eftersom han skrev som han gjorde med att "hoppas det var felskickat"???
    tycker jag du skall glömma. Låtsas som inget.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 28 Nov 23:36
    #25
    Anonym (Hjälp) skrev 2018-11-28 22:35:22 följande:

    Så enkelt är ju inte! Man har känslor som är ostyrda och de finns kvar även som gift. Ja båda är i ett förhållande med barn, men vad har med saken att göra? Ingen riskerar hans liv.


    Prata duger ju inte om du nu är så förälskad..
    Vad konkret vill du skall hända ?
    Skilja dig från din man om dina känslor är besvarade ??
    Bara ha en affär, knulla, kyssas, kramas eller vad...??

    Har du tänkt på att din man kan ha nämnt detta för honom och sagt till honom att han skall dra sig tillbaka ? Det är kanske det han gör nu när han gör sig osynlig. Din man vet ju..Du har ju berättat och han kanske har agerat.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 3 Dec 16:36
    #45
    Anonym (Förstår inte) skrev 2018-12-02 20:37:57 följande:
    Nej jag överdriver faktiskt inte. Vad får dig att tro att jag tror att du flirtar och hånglar runt? Att göra det är knappast ett problem så länge det sker hyfsat diskret och båda är med på det.

    Du har skrivit till honom anonymt och därmed utan gensvar, sen när du råkade skicka från ditt riktiga nummer så var han ju tydlig med att han inte var intresserad. Om du fortsätter så jo det kan komma till den punkten att det räknas till sexuella trakasserier vilket i många fall är nolltolerans på på arbetsplatser. Om ni BÅDA är med på tåget och flirtar med varandra är det en helt annan sak, men han undviker dig ju?!

    Ditt beteende är ju bara obehagligt.
    Nja, det är väl jädrigt fel mot ts man... Det finns väl även en hustru med i bilden.

    Dessutom har ts man och föremålet för hennes attraktionen en arbetsrelation med varandra, så jag förstår mycket väl att han vill hålla sig borta. Det kan sluta i en katastrof både privat och professionellt..! 
Svar på tråden Jag vill prata med honom men hur?