• Anonym

    Killar! Hur ska din drömkvinna vara utseendemässig?

    Som Sarah Baartman fast tjockare.

  • Anonym
    Anonym (Bara?) skrev 2018-12-09 15:45:24 följande:


    Är det bara blonda tjejer killar gillar


    Vi gillar alla hårfärger. Blont är fint.
  • Anonym
    Anonym (Klasse) skrev 2018-12-09 17:11:21 följande:

    Förrut så var det blonda i min ungdom.Jag är själv svensk brunhårig kille.Blir SÅÅÅÅ besviken när jag vaknar bredvid dessa blonda tjejer som var otroligt vackert sminkade på kvällen, för att på morgonen dagen därpå vakna med fräkniga yoghurt ansikten !!.Nu är det naturligt solbrända latino tjejer som gäller!!!


    Du får gärna skicka dessa fräkniga osminkade tjejer till mig, SÅÅÅÅ fint, gulligt och sött med fräknar!!! Tjejer är finast helt osminkade.
  • Anonym
    Anonym skrev 2018-12-12 15:05:30 följande:


    Ful


    Så att du får behålla henne helt för dig själv med låg otrohetsrisk?
    Eller tror du hon är mer tacksam då?
    Hur ser en ful kvinna ut enligt Dig?
  • Anonym
    Anonym (M) skrev 2018-12-12 21:26:44 följande:


    En del av era svar är så specifika att det får mig att undra om män är mer visuella än kvinnor. Har nämligen med åren kommit på att det egentligen inte är främst utseendet på en man som attraherar mig, vilket jag tidigare trott, utan utstrålningen och energin samt något mer jag inte kan sätta fingret på.


     


    Jag tror att män är sämre på att identifiera, uttrycka och förmedla saker som de inte kan sätta fingret på, saker av mer psykologisk natur. Därför pratar de istället mer om specifika saker gällande utseendet. Dessutom ser kvinnor rent objektivt oerhört mycket bättre ut än män gör (oavsett smink, frisyr, klädsel osv). Så vill man motivera sig till varför man ser en man som attraktiv måste man till stor del fokusera på annat än det yttre.
Svar på tråden Killar! Hur ska din drömkvinna vara utseendemässig?