Inlägg från: Röjarralf |Visa alla inlägg
  • Röjarralf

    Bf September 2019

    Ömma bröst, molvärk till och från och lätt illamående. Enooorm trötthet och värnevallnigar. Oplanerat. Inne i en "depression", av många anledningar. Började precis med antidepressiva. Börjar studera på måndag. Vill behålla! Hoppas jag fixar studierna med tanke på mitt otroliga illamående samt kräkningar i väntans tider med mina 2 tidigare barn.

    Har ni några symptom redan?

  • Röjarralf

    Grattis allihopa ???? Jo plugget för mig innebär heltidsstudier på skolan och är väldigt praktiskt lagd så jag kan inte köra distans. Vet att jag kommer må illa och vet att jag kommer att spy. Så snälla högre makt, hoppas jag klarar detta. 3e barnet här med. Mina är 10 & snart 7.

  • Röjarralf


    Hej! En liten krabat på 5 cm ??

    Nyss gjort KUB. 11+6 enligt mätning. Det hon kunde se utifrån ultraljudet såg bra ut. Men jag fick inga svar på några sannolikheter för kromosomavvikelser, då blodproverna från min barnmorska inte kommit fram.

    Hoppas på ett samtal med positivt besked i veckan.

    För övrigt upptäcktes ett myom på över 3 cm! ???? Känns ju sådär. Fler som haft eller har myom här? Konstigt det inte setts tidigare.

    Hur kan hon vara helt säkra på att det är myom? (Godartade muskelknutor i livmodern). Jag blir ju extra oroad då jag haft grava cellförändringar i livmodertappen som dock avlägsnats och återkollats. Men ändå liksom. Oroar mig också huruvida detta kan komma att påverka graviditeten. Enligt barnmorskan ofarligt men bör kollas till även på nästa UL.
  • Röjarralf

    Mammamuu jag gjorde proverna i Torsdags, sen har det ju varit helg och idag gjordes Ultraljudet. Men är mellan två landsting också. Vet inte om det kan bero på det. Kass kommunikation verkar det som iallafall.

  • Röjarralf

    1. Vilken vecka är du i, och enligt vilka beräkningar?

    11+6

    2. Barn sen tidigare?

    2 stycken

    3. Tidigare graviditeter som inte gått vägen?

    Väldigt tidigt missfall

    4. Antal försök för att få till denna graviditet?

    Oplanerat men hade nyligen tagit ut p-staven

    5. Hur berättade du för din partner?

    Han fick se testet direkt efter. Dagen efter nyår. Sen mens. Ömma bröst som fan.

    6. Vilka andra har du berättat för hittills?

    De närmast typ, och en och annan bekant.

    7. Cravings?

    Nej

    8. Krämpor?

    Illamående. Har kräkts mycket. Legat inne på dropp. otrolig trötthet. Anfådd för ingen. Ingen ork. Allt luktar fan och triggar illamåendet och kväljningar.

    9. "Känning" om visst kön?

    Inte en aning!

    10. Det är tidigt, men har ni funderat på namn?

    Jodå litegrann :)

  • Röjarralf

    Har någon av er känt rörelser tidigt nu? Jag tycker mig känna av lite små sprattel ibland.men är bara i vecka 12+0. Tredje barnet. Kan ju också vara tarmarna. Är ju äckligt "gasig" numera ????????

  • Röjarralf

    Asså igår kröp jag under ett staket i ren panik då jag hade brottom till bussfan och tryckte då benen upp emot magen väldigt hårt för att det var så trångt att komma under. Efter det smärtade det som mensvärk i flera flera timmar. Har skapat en kanske onödig oro hos mig. Vad vet jag!? Hur skyddar ligger liten där inne? Värken släppte dock under natten och inga blödningar.

    Och dessutom är jag i ett "tycka synd om mig själv stadie". Tvi vad jag är oändligt trött. Tröttheten började iof innan graviditeten men enligt prover är jag frisk säger dem på VC. Fast i och med graviditeten är jag helt bedövad av trötthet. Kan vakna, käka lite frukost sen sova hela dagen. Och hela natten igen. Väldigt ofta! Mår också illa och kväljer, har ingen aptit. Ingen psykisk eller fysiskt ork heller. När fan ska det här vända :(

    Finns det någon som känner igen sig? Tappar livslusten.

    Vecka 13

  • Röjarralf

    Ja känner inte för någonting. Allting är jobbigt när jag mår såhär. Så stundtals är det som att man tappar lusten till livet. Ja. Fast jag vet att det är övergående och därför kämpar jag på. Det tar enormt på psyket med hyperemesis men ser ändå ljuset där framme. Men fan vad det tär! :( Känner sig handikappad.

Svar på tråden Bf September 2019