Inlägg från: Astapasta |Visa alla inlägg
  • Astapasta

    Bf September 2019

    Heej, idag är det en vecka sen vi plussade, fast vi anade egentligen långt innan att det skulle bli positivt besked.

    Är idag 5+5, har två tonåringar som är nyss fyllda 14 och snart 16 år så det blir en liten efterlängtad septembersladdis om allt går vägen.

    Har nån av er berättat på jobbet ännu?

    Jag arbetar på ett ställe där det ganska omgående avslöjas pga risker och anpassningsbehov i arbetsuppgifterna så jag är lite nervös inför varje arbetsdag för att vara tvungen att berätta så tidigt som det faktiskt är. Varje dag som går är jag tacksam över att ännu inte behövt avslöja något, än så länge är det bara min man och jag som vet.

    Ska bli spännande att följa allas resa!

  • Astapasta
    Väntarpåpluset skrev 2019-01-09 18:23:59 följande:

    Grattis!

    Jag jobbar på ett sjukhem med många pasienter med multiresistenta bakterier så har pga det varit tvungen att berätta väldigt tidigt för både chef och kollegor som undrar varför jag ?slipper? gå till dom. Är 7+0 och tycker det är lite jobbigt att så många redan vet då det fortfarande är tidigt


    Precis, det känns som att jag vill hålla det i vår lilla bubbla så länge som möjligt. Jobbar på operation och ingrepp där röntgen används har jag än så länge sluppit, likaså patientsövningar med mask. Ska vara på akutoperation imorgon och med dagens halka finns nog en hel del att ta tag i under morgondagen. Har peppat mig själv inför att ev vara tvungen att göra nåt plötsligt personalbyte (vilket ALLTID avslöjar en! ????) Men, har tidigare själv hjälpt kollegor att dölja det så kanske har turen att inte alla måste få veta samtidigt. ????

    Jaja, det är som det är och blir som det blir.
Svar på tråden Bf September 2019