Inlägg från: Saruski |Visa alla inlägg
  • Saruski

    Bf September 2019

    Hoppar in här jag med. Bf 18/9 för mig.

    Har inga fysiska symptom förutom svullna och ömma bröst. Däremot så mår jag sjukt dåligt psykiskt. Jag har lång erfarenhet av psykisk ohälsa men har mått bättre det senaste året. Nu dom senaste 3 dagarna har jag knappt klarat mig på jobbet och sedan vrålgråtit i hysteri hemma hela kvällarna. Trots att barnet är planerat och jag är väldigt lycklig över att vara gravid så mår jag piss och har självmordstankar. Någon annan som vart med om liknande?

  • Saruski
    Frkhallon skrev 2019-01-11 23:52:04 följande:

    Jag har inte varit med om något liknande men vill ändå svara dig.

    Har du någon att prata med sedan tidigare för din ohälsa så tycker jag du ska ta kontakt med personen. Bara för dina tankar är du inte en sämre person men tror du behöver få rätt stöd i detta som är nytt. Det kommer komma nya infallsvinklar och tankar varje dag som kan ta din energi(både upp och ner) och då kan ser vara bra att prata om det. Du kan nog även få stöd via MVC.

    Jag har som nämt inga egna erfarenheter av psykisk ohälsa MEN vet i min förra graviditet att man börja ifrågasätta sin egen kapacitiet kring allt med kommande barn. Osv osv.

    Styrkekram till dig!


    Hej och tack:) Jag har kontakt hos psykiatrin och ska under graviditeten gå på samtal varannan vecka för att följa upp måendet och för att undvika extrema "dippar" i humöret. Får även kontakt med läkare på mvc redan nu i vecka 5 för att kunna remitteras vidare till specialist mvc. Så stöd finns det gott om, känns bara knasigt att hormonerna kan vara Såhär starka redan så tidigt????????
Svar på tråden Bf September 2019