Inlägg från: happylovemusic |Visa alla inlägg
  • happylovemusic

    Bf September 2019

    Hej! Jag hoppar väldigt gärna in här också :)

    Plussade på juldagen (tidigt) och bf 9/9. Mitt andra barn (har även en treårig son). Vi har försökt sedan maj/juni så det tog ett litet tag (första gången gick det på första försöket), så känns väldigt efterlängtat. Dock vågar jag inte heller tro på att det kommer gå vägen så jag har inte riktigt kunnat glädjas än, vilket är tråkigt såklart. Var tvungen att berätta för 3 kompisar på nyår dock, eftersom det så tydligt märktes (var champagne i förrätten, och bjöds på så mkt alkohol), känns ju kul att ha berättat men nu har jag lite ångest för det samtidigt liksom. Kommer nog inte våga tro på det riktigt tills KUB-testet.

    Har börjat få en del symptom såsom ömma bröst, värk i magen (och att det drar och trycker), samt illamående. Sen även hjärtklappning? Och lätt andfådd. Konstigt. Kräktes varje dag i min förra graviditet så det känns lite jobbigt att ha framför sig.

    Oj, nu vart det lite långt och bara en massa om mig, men ville bara berätta lite :)

    Grattis alla och hoppas att det kommer gå vägen så att vi står där men våra bebisar i september!

  • happylovemusic

    Hej igen! Jag är så himla illamående och har varit det sen ca 1 vecka tillbaka. Det är så jobbigt och påverkar hela dagen, dessutom är jag väldigt trött också och känns som jag ligger i soffan hela dagen. Deppig är jag också pga detta och det är inte alls likt mig.

    Känner mig så usel och lat som inte orkar göra någonting, inte städa, kan inte laga mat, knappt leka med min 3-åring (ligger typ i hans lekrum och försöker anstränga mig lite). Har världens bästa fästman som alltid ställer upp men känner mig ändå bara så dålig.

    ALL energi har gått till att försöka hålla fasaden uppe på jobbet, och sen är jag helt slut när jag kommer hem. Var ju så här illamående i förra graviditeten också (och var sjukskriven några veckor) så jag vet ju att det kommer kännas bättre men det är som en yrsel/karusell/magsjuka 24/7.

    Nån mer som är så illamående? Hur klarar ni jobb och familj? Kram till alla er!

Svar på tråden Bf September 2019