• Äldre 22 Jan 10:06
    30558 visningar
    3333 svar
    3333
    30558

    Bf September 2019

    Hej.

    Hoppar gärna in här ???? Bf 25 sep och tredje barnet!! Känns maxat, men väntar på mitt illamående som i de tidigare graviditeterna höll mig sjukskriven hela jäkla tiden. Håller tummarna för att det blir mildare denna gången men vem lurar jag egentligen ????



    Bilden är ifrån fredags, då var jag på bim+3, glömde lite bort när jag skulle ha mens ???????????

  • Äldre 27 Jan 05:09

    Hej :)

    Jag är i vecka 6(5+5), mår skitbra än så länge. Mina förra två graviditeter har jag kräkts dygnet runt från plus på stickan men nu är det liksom NADA. Intressant minst sagt? Men tänker iallafall ringa något mvc, kan inte bestämma vart jag vill gå haha, och boka första tiden antar jag.

  • Äldre 28 Jan 16:07

    Jag väntar också mitt tredje, är 39 år och bor i Skåne :)

  • Äldre 31 Jan 17:18

    Jag känner mig inte alls gravid ännu, med känslan av att det inte är ngt kvar. Och veckorna på CB har minskat. Jag vet att det är skit att testa om dem men kunde liksom inte hålla mig ändå. Knäpp msn är..

  • Äldre 3 Feb 12:45

    Här är det fortfarande oförändrat läge. Fortfarande inga symptom eller känningar på något håll. Limbo. Har tid för inskrivning på fredag och hoppas de kan boka ett vul så man slipper gå att undra över om det avstannat eller inte. V 6+5 idag .

  • Äldre 4 Feb 09:44

    Jag har också bruna flytningar sedan igår. Och svagare gravtest så för mig känns det inte så hoppfullt. Vill mest att det ska komma igång ordentligt så att det är över för denna gången på nåt sätt..

  • Äldre 4 Feb 11:16

    Så himla tråkigt, ta hand om dig ??


    GulRödBlå skrev 2019-02-04 10:43:06 följande:

    Jag tänker logga ut härifrån ett tag. Var idag på ett vul i vad som skulle vara v6+4. I livmodern fanns ingenting förutom en tom hinnsäck. Inget flöde eller någonting. Ska tillbaka på torsdag för att få ett "second statement" då gynekologen ville ha det bekräftat av en till.

    Jag känner mig helt förtvivlad och så ledsen över att kroppen ger en alla symptom, men inget foster.


  • Äldre 5 Feb 13:19

    Hej.

    Här har nog missfallet kommit igång med riktiga blödningar efter 2-3 dagar med bruna små flytningar. Jag har inte ont och det är okej. Vi får göra ett nytt försök när kroppen är redo. Jag hoppas och tror att kroppen kan lösa missfallet på egen hand förhoppningsvis..

    Lycka till ALLA med era septemberbarn <3

Svar på tråden Bf September 2019