Inlägg från: Tigerkvinna |Visa alla inlägg
  • Tigerkvinna

    Bf September 2019

    Hejsan hoppar in här

    Plussade idag på ÄL+11, BIM -4 säkert plus då jag testade med cb digitalt på dags urin..


    Vi är 30 och 35 år, första barnet. Försökt ett år men har haft jätte mycket strul med min mens sedan tonåren. Vi plussade på första försöket med Letrozole. 


    Har inskrivning den 5:e och tidigt VUL den 15:e. Har BF 9/10 egentligen men vill absolut ha snitt så det blir snarare någon gång i slutet på september =) 


    Så med en så stark start från lilla knytet hoppas vi att det stannar och går vägen. 

  • Tigerkvinna
    Jojjans skrev 2019-01-26 16:34:13 följande:
    Ja tiden går så sjuuuukt sakta! En vecka tar en evighet, sitter och stirrar på min gravidapp och inget händer känns det som. Så små delmål får tiden att gå fortare för mig.

    Jag är dessutom mellan två jobb så går hemma och bara väntar på att tiden ska gå haha. Men ja skönt att få följas åt! Här i gruppen händer ändå nåt varje dag som får det att kännas liiite verkligare.

    Bra ide at ha milstolpar! Sedan jag plussade igår så känns det som det är en evighet till BIM och att få glädjas över att inte få någon mens haha. 


    Men ska nog också börja sätta upp små milstolpar föratt få tiden att gå fortare. Jag vill bara förbi vecka 14 för fram tills dess så vet jag att det är skit tråkigt iallafall för mig :P

  • Tigerkvinna
    Jojjans skrev 2019-01-26 17:07:29 följande:
    Ja jag tänker att det blir extra psykande för dig i den här gruppen där dom flesta är flera veckor längre gångna än dig. Jag som har BF i slutet av sep blir till och med frustrerad haha ^__^

    Men ja, milstolpar hjälper en iaf att känna att tiden går framåt. BF är ju evigheter bort det kan man inte fokusera på...

    Ja gud nej BF kan man verkligen inte fokusera på. 


    Men jag tror jag kommer få BF i slutet på september eftersom jag absolut vill snittas. Enligt appen är det vecka 4(3+2) nu =) Men har ändå lite milstolpar redan när jag tänker efter. Ska på introduktionsträff på min MVC på måndag, har inskrivning den 5:e och tidigt VUL den 15:e =)


    Men jag var gravid en gång som tonåring gick då till vecka 14. Visste inte ens om att jag var gravid och hade total missat det om inte en sjuksköterska frågat och satt tankarna i rullning när en influensa inte gav med sig...Och än så länge har även denna graviditet börjat likadant inte en enda känsla. 


    Jag vet att jag har högt progesteron men känner inte alls av de i brösten som man ska göra vid högt progesteron. Jag är typ immun eller nåt:P

  • Tigerkvinna
    Jojjans skrev 2019-01-26 17:46:01 följande:
    Jo kag läste det, men ditt egentliga BF är ju i oktober det var så jag menade. När folks bebisar sen föds kan man ju inte alltid veta med vanliga förlossningar heller. Jag tror jag tex mest troligt kommer föda i okt om jag går över en vecka :) hopas du får ditt planerade snitt! Lyssnade på senaste avsnittet av förlossningspodden idag där det diskuterades.

    Märkligt det där hur olika man kan reagera på hormon. Jag har i perioder haft sjuklig pmds och behövt ta ssri flr det, och i andra perioder inget alls. Men under graviditet alltid mått toppen.

    Ah jo =) Det är väldigt sant vore praktiskt om man själv kunde bestämma så starta värkara nu haha. 


    Ja jag kommer kämpa för ett snitt. Har ospecifiseradt reumatiskt tillstånd så jag har kroniskt ont och är jätte stel i rygg och många leder. Ibland kan jag inte ens ha sex i missonärsställning för höften gör så ont :P Och sen har jag rätt stor förlossningsrädsla också så kommer verkligen inte signa upp för en vaginal förlossning!


    Ja det är också märkligt hur man kan förändras med att reagera på hormon. Har ju hört många som förändrats efter att de fått barn exempelvis.


    Jag måste vara typ hormon immun. Reagerar inte på hormon alls.

  • Tigerkvinna

    Kan man verkligen må dåligt tidigt i graviditeten? Är på (3+3) idag och mår så fruktansvärt skit! Huvudvärk from hell, lätt illamående och en enorm trötthet, men inte så att jag vill somna utan bara så sjukt trött och omotiverad! 


    Känns som jag bara inbillar mig...

  • Tigerkvinna
    Laann skrev 2019-01-28 11:22:53 följande:

    Är det någon annan som har BF runt 25/9 med sitt första barn?

    Det skulle vara så roligt att träffa någon och kunna bolla lite med. Jag är 28 år, bor med sambo och hund lite norr om Stockholm. ????


    Jag kommer nog ha det =) Är 30 och bor ca 10 mil ifrån Stockholm =)
  • Tigerkvinna

    Ny vecka för oss =) Går in i vecka 5 nu. Illamående har jga nästan som bara ligger sådär lite lite i bakgrunden. Däremot får jag ont i magen i jämna intervall över dagen och natten. Svårt att säga om det är tjejmagen eller vanliga magen. Vad det än är som bor där inne så möbleras det om rejält. Är jätte bubblig och hård i magen. 


    Sen är jag super trött. Efter jobb så är det sängen som gäller för resten utav kvällen :P

  • Tigerkvinna
    Lbem skrev 2019-01-31 12:53:34 följande:
    Absolut! Jag var för ca 2v sedan men då syntes endast en liten hinnsäck. Hoppas på att få se mer idag. Är nervös för ma då jag haft ett och då blev jag så himla ledsen
    Vilken vecka var du i då? enligt dina beräkningar?
  • Tigerkvinna
    Lbem skrev 2019-02-01 06:17:09 följande:

    Jag fick lergigan comp utskrivet och tog första tabletten nu på morgonen, känner mig lite såsig i huvvet. Är det detta man har att välja på alltså, illamående eller såsig haha. Mitt besök hos bm var lyckat, visste ni att man till o med ibland kan höra fostrets hjärtljud så tidigt? Jag hörde :) coolt. Hoppas denna graviditeten går vägen.

    Hur känner ni andra inför att vara höggravida i sommar? Jag var höggravid -09 och var så tjock och svullen, mina fötter kom inte ens i ett par Foppa! Tänker hur varm förra sommaren var och hoppas verkligen att kommande blir bättre


    Åh vad härligt för dig! Vad spännande att man kan höra hjärtljuden. Ska på mitt tidiga VUL den 15:e hoppas också på hjärtljud då =) 


     


    Just nu känner jag att jag kommer typ gå naken eller nåt i sommar haha. Har redan enorma porrbröst. Men jag har också silikonbröst från början, så silikon+ graviditet blev enorma porrbröst..Hur dom ser ut i sommar vill jag inte ens tänka på :P

Svar på tråden Bf September 2019