Inlägg från: caramia |Visa alla inlägg
  • caramia

    Bf September 2019

    Alltså min ångest över missfall beror just nu på Heikki Vesa! När jag var fjorton (Alltså för 25 år sen) spådde han min framtid via text-TV. Allt har stämt, väldigt specifikt om hur jag skulle träffa min sambo osv. Och han skrev också att jag bara skulle få ett barn. Det här är i mina tankar hela tiden, då jag just nu är gravid med nummer två.

    Överallt på nätet hittar jag bara info om hur bra hans spådomar stämmer också!

    Jag fattar ju att det är löjligt att tänka så här, men...herregud jag kan inte sluta noja över det!

  • caramia

    Ringde MVC idag (4+6) och fick tid för inskrivning precis när jag går in i vecka 11. Det känns såå långt dit!

  • caramia
    Ida1991 skrev 2019-01-24 21:13:51 följande:

    Ringde också idag! (4+3) och de sa till mig att komma på onsdag på den öppna mottagningen ifall att såg ut som det skulle på tisdag när jag har mitt vul + blodprov på gyn.


    Gud vad skönt att få ett vul så tidigt och liksom se att allt är ok så här långt! Kan man se hjärtat slå så tidigt?
  • caramia

    Är ni sugna på nåt särskilt än? Här dricker jag massor av kall Bravo äppeljuice. SÅ gott! Funderar på om det kan vara cravings redan? Brukar aldrig vara särskilt förtjust i äppeljuice annars nämligen. Är i vecka 7.

  • caramia

    Här började jag blöda ganska friskt och har mensvärk. Den stora klumpen har inte kommit ut, men det känns uppenbart att det är över nu. Sån tom känsla ? önskar er andra lycka till med mysiga små bebbar framåt hösten.

  • caramia
    Anonym (chockad!) skrev 2019-02-05 22:51:36 följande:

    [quote=79421157][quote-nick]caramia skrev 2019-02-05 22:05:24 följande:[/quote-nick]Här började jag blöda ganska friskt och har mensvärk. Den stora klumpen har inte kommit ut, men det känns uppenbart att det är över nu. Sån tom känsla ? önskar er andra lycka till med mysiga små bebbar framåt hösten.[/

    Nämen!!! Så ledsen för din skull. Kom det plötsligt? Vilken vecka?


    Är i vecka 7. Det kom lite droppar blod de första timmarna efter lunch, sen har det bara tilltagit och är som en vanlig mens med lätt mensvärk.
  • caramia
    Tösen01 skrev 2019-02-06 08:35:58 följande:

    Neej. Jag är så ledsen för din skull. =( vet inte vad jag ska skriva, tror inte jag kan lindra på något sätt, men tänker på dig. Stor kram


    Tusen tack för omtanken, det värmer verkligen ????
  • caramia
    Elcca skrev 2019-02-06 08:44:13 följande:

    Jag är så ledsen för din skull!! Kan inte ens föreställa mig känslan av detta. Jag hoppas du hittar styrkan att orka fortsätta kämpa på för ett plus som vill stanna! Stor kram <3


    Tack så mycket. Man har ju nån slags fåfängt hopp om att vara en av alla de som blöder och allt går bra. Men innerst inne fattar jag ju. Kram!
  • caramia
    caramia skrev 2019-02-06 19:08:25 följande:

    Tusen tack för omtanken, det värmer verkligen ????


    Alltså det blev frågetecken när jag gjorde en smiley. Ser ut som att jag är ironisk, men jag menar verkligen Tack!
  • caramia
    Lita89 skrev 2019-02-06 17:45:05 följande:

    Vad händer??

    Rosa flytningar när jag torkade mig nyss? Ont i ryggslutet på ett sätt jag inte haft innan, som mensvärk. Inskrivning imorgon. Känns som jag ska gå under just nu!! Samtidigt har både näsa och tandkött blodat idag, försöker intala mig att det är slemhinnorna som är sköra. Kan gynakuten ens göra något? Inskrivning imorgon...


    Vad skönt att du ska på inskrivning imorgon iaf, säkert kan det vara som du tror iom att du har näsblod och tandköttsblödning.
Svar på tråden Bf September 2019