• Anonym (chock­ad!)
    Äldre 9 Jan 08:45
    29458 visningar
    3333 svar
    3333
    29458

    Bf September 2019

    Jag och min man har försökt få barn i 2 år. Varit allt från lite potensproblem, till utredning på fertilitetsenheten som visade "få och slöa spermier".


    Vi påbörjade IVF i nov men tyvärr blev det inget. Vi hade inga stora förhoppningar om att klara det på egen väg och inte speciellt mkt med hjälp av IVF heller. Speciellt eftersom jag närmar mig 40 med stormsteg! 

    Vi bestämde oss för att försöka med de IVF försök vi får och sedan köpa äl test för att kunna passa in naturligt också så gott det går.


    Jag har barn sedan tidigare och har alltid haft lätt att bli gravid, men inte nu då... min man har dock inget barn sedan tidigare!


    Har ni inväntat mensen för att som sagt påbörja försök nr 2... men den kommer aldrig. Har oregelbunden mens så lite svårt att veta när jag ska ha, men idag när det är dag 30 och min genomsnittliga cykel är 27 dagar, testade jag... hade INGA förhoppningar alls men ett STARKT sträck!! Nästan lika starkt som teststräcket!!! :) 


    Är i total chock och jag vet inte om jag vågar tro på det!!! DIrekt börjar man naturligtvis att oroa sig för MF då jag haft det 2 ggr tidigare men inte med min nuvarande man! :o 


    Så om detta stämmer så har jag BF den 14 september!!!!!

  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 9 Jan 13:04

    [quote=79347338][quote-nick]Jsv17 skrev 2019-01-09 09:57:42 följande:[/quote-nick]Va häftigt! Blir alltid lite extra glad när någon som kämpat länge äntligen får sitt plus! Stort grattis!!! [/

    Tack!!!

  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 9 Jan 16:08
    gulligamolnet skrev 2019-01-09 14:27:16 följande:
    Bf 7/9, enligt en app.
    Fick reda på att jag var gravid för en vecka sedan efter att ha försökt i ungefär 16 månader med min man. Vi blev överlyckliga men jag har svårt att inte vara orolig hela tiden, är rädd att det inte ska gå bra.
    usch känner samma!! speciellt första månaderna... tiden går ju i slowmotion och man är orolig varje gång man går på toa och varenda symtom som INTE kommer...
  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 10 Jan 18:28
    September89 skrev 2019-01-10 18:09:57 följande:

    Det känns som att mina symptom försvunnit nu. Utom tröttheten, sover typ 10-11 timmar på natten haha. Men har inte känt av växtvärk och lider inte så mycket av illamående just nu. Är istället konstant vrålhungrig! Blir dock lite fundersam över att inte känna av växtvärk, oroar mig lite för att graviditeten stannat av.


    Jag har ännu inte ett enda symtom :/  Känns väldigt olustigt. Hade det in mina förra graviditeter men var ett tag sedan så minns kanske inte precis när det började. Kanske inbillar mig att det var tidigt!! Men man blir verkligen orolig!


    (såg nu att det ligger i kategorin "första barnet" så antar att jag inte bör vara med här! :o )

  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 10 Jan 19:06
    Spader10 skrev 2019-01-10 19:02:37 följande:

    Jag mår också oförskämt bra. Känner ingenting......med de två andra barnen började jag må illa i v7 och nu är jag knappt i v6 ännu så det kanske kommer. När illamåendet kom i mina förra graviditeter kom det med besked. Jag tålde inga lukter, inget matos och hade någon parfym på sig i bussen fick jag stiga av. Inget att längta efter......bara man viste att lilla "ärtan" mår bra.


    Det kan säkert vara väldigt olika. JAg har två grabbar sedan tidigare men detta är mitt första med min nuvarande man. Han har inga sedan tidigare.


    Jag har som sagt två grabbar och deras graviditeter var rätt lika, mådde lite mer illa med min yngsta men kan inte säga att jag mått mkt illa med någon av dom.


     


    Det enda jag börjat känna i dag är illamående och uppblåst men kanske bara är en slump för är ju i 4+4 så känns alldeles för tidigt för att få symtom...

  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 11 Jan 08:33
    Karma91 skrev 2019-01-11 08:12:08 följande:
    Fick en sådan attack igår när jag skulle lägga mig! Gick över ganska snabbt, tror det kan bli så från och till utan att det är någon fara :)

    Här kom första kräken nu på morgonen efter veckor av illamående, fördelen var ändå att det lättade efteråt!
    vilken vecka är du i?
  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 11 Jan 21:19

    Enda symtomet hittills, förutom ev illamående men jag är lätt illamående annars också så svårt att veta, är uppblåst mage!! ser lika stor ut nu som jag var i 4e månaden förut!! haha haha


    Jag är i 4+5 bara så känns märkligt!

  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 12 Jan 07:50

    Jag är lite orolig över att jag inte känner NÅT i mina bröst :o konstigt kanske men när jag varit gravid förut så har jag alltid haft ont i brösten. Kan kanske inte komma ihåg om det kom såhär tidigt men min känsla är att det kom tidigt och att mina bröst blev ordentligt större i de graviditeterna....kan det betyda att jag har ett MF på g???

  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 12 Jan 11:25

    Jag har inte ett endaste symtom typ... känner mig mer än orolig!! Speciellt då jag alltid haft ont i brösten när jag varit gravid tidigare...


     


    Tänker dock att jag har 2 grabbar förut, kanske är en tjej nu ;)

  • Anonym (chock­ad!)
    Äldre 12 Jan 12:27
    Tilicum37 skrev 2019-01-12 12:03:59 följande:

    Hoppar in jag med!! Bf 15 september. Går in i vecka 6 imorgon. Tre syskon finns sen innan i åldrarna, 9,5 & 4 :)

    Symptom jag har är illamående, uppblåst mage, ont i brösten. Samt humörsvängningar gr 1000 xD hoppas det blir bättre längre fram.

    Hur mår ni? Hur långt gånga är ni?


    Vi är exakt lika långt gågna! Jag går också in i v 6 i morgon (5+0) med bf 15/9. Har två barn sedan tidigar 10 och 12 år. Ny man som inte har några barn.


    Inga direkta symtom. Idag har det börjat med lite "stickningar" i livmodern. Kände också när jag var ute och sprang när det var kallt att det "stack" lite i brösten, men inte ont eller svullna som jag haft föregående graviditeter. Lite tröttare kanske men svårt att värdera då jag haft en del trötthetssymtom av andra orsaker senaste året

Svar på tråden Bf September 2019