Inlägg från: Anonym (chockad!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chockad!)

    Bf September 2019

    Någon som känt nåt som liknar "sparkar"?? Vet att vi alla är rätt tidiga.. antar att den som kommit längst är typ i v 17-18 nångång va?


    Jag har senaste 1-2 v känt nåt som kändes precis som "sparkarna" gjorde i början... inte några tarmrörelser... det är typ på samma ställe varje gång. Är det tarmarna så borde det ju flytta sig lite eller?! Iaf inga tarmrörelser ajg haft förut. Är bara i v 13 så är ju tidigt isf men är 3e barnet om det nu har nån betydelse?!

  • Anonym (chockad!)
    Solrosvind skrev 2019-03-07 19:58:47 följande:
    Jag har ju BF 1 sep (första graviditeten) och är i mitten av vecka 15. Alltså, jag känner ibland en vag känsla av att det är aktivitet där inne, som att den kanske vänder sig eller så, att något är i gungning där inne ungefär, men det är verkligen bara förnimmelser såjag inte vet säkert. Sedan jag började att känns så senaste veckan så har jag även ofta lagt händerna utanpå och försökt känna utifrån och vid två tillfällen har jag känt ett svagt två-tre små ?pet? som om någon petade med ett vuxet pekfinger ungefär, på samma ställe. KAN det vara små sparkar? Ligger den inte för långt in och i sin lilla vattensäck för att det skulle gå att känns något sådant utanpå nu?

    Ni som genomgått senare graviditet med ?riktiga? sparkar får gärna upplysa..

    alltså jag har ju 2 barn sedan tidigare. Riktiga starka sparkar är ju naturligtvis inte samma sak...men nu kan det ju inte direkt vara så hårda sparkar utan är nog isf mer rörelser.


    Jag tycker det känns som det gjorde i början då... som en typ "bubbla som spricker" om jag ska försöka förklara det på nåt konstig, filosofiskt sätt haha ;) 


    det är alltid på typ samma ställe... alltså lika långt ner i magen, typ 5 cm nedom naveln... om det är gaser så borde jag ju känna samma slags "rörelse" fast på olika ställen i magen kan man ju tycka. Nu är det ju BARA där nere... hmm

  • Anonym (chockad!)
    Daphodil skrev 2019-03-07 21:07:24 följande:
    Ibland känner jag fladder eller ryck i magen.

    ...sen påminner jag mig om att fostret är 3 cm och att det ska till ett rätt osannolik kanonkulefärd för att det skulle ge några kännbara rörelser.
    I min vecka står det att bebisen är ca 8 cm så den borde ju gå att känna nu...
  • Anonym (chockad!)

    Ikväll är första ggn jag känt en liten gravidmage. Magen har ju varit större men är ju bara uppblåst men nu känner jag liksom som om det är en liten hård kula. Nästan som lite sammandragningar och den blir lite hårdare då och då.

    Nån mer??

    Går in i v 14 i morgon...

  • Anonym (chockad!)

    Vilken vecka är ni i och har ni gått upp nåt i vikt och isf hur mkt?

  • Anonym (chockad!)

    Mina förra graviditeter gick jag upp totalt ca 13 kg och allt innan v 30. Sista 8-9 v gick jag inte upp nåt.

    Nu har jag nog hållit samma. Gick upp 2-3 kg första 10v pga illamående (blev Bättre när jag åt) men nu senaste 3-4 v gått ner 3-4 kg tror jag...

  • Anonym (chockad!)

    Ska på kub i morgon bitti och är sjukt nervös för jag är så rädd att bebisen dött där inne utan att jag märkt nåt!!

  • Anonym (chockad!)
    Jojjans skrev 2019-03-13 06:56:21 följande:

    Glöm inte att det mest troliga rent statistiskt är att den lever och mår bra! Lycka till idag :) det kommer gå bra! <3

    Jag har mitt kub på fredag och är såklart nervös och orolig men också så förväntansfull. Känner mig nog lite lugnad av att jag såg hjärtat slå senast i onsdags.


    Tack! Är det vanligt ul eller vul?
  • Anonym (chockad!)


    Vanligt ul och allt såg bra ut på kub ???????? flyttad fram. 2 dagar!
  • Anonym (chockad!)
    Jojjans skrev 2019-03-13 11:27:43 följande:

    Åå vad underbart!! Fick du bra resultat med? Är så spänd inför fredag...


    Ja faktiskt. Kromosom 13 och 18 lägsta sannorlikheten och kromosom 21 också väldigt låg. Var lite orolig pga min ålder men bm sa att vi hade väldigt låg risk på allt.
Svar på tråden Bf September 2019