Forum Film/TV - Nöje
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Farmen 2019

  Tor 3 jan 2019 17:38 Läst 0 gånger Totalt 1110 svar
  Visar endast inlägg av flygrl - Visa alla inlägg
 • Tor 3 jan 2019 17:38 #2

  Kanske...

 • Mån 7 jan 2019 18:13 #39

  Mitt ?kanske? byttes till ett ?ja? så nu tittar jag med. Första avsnittet va väl inte så mycket att säga om. Det tar alltid lite tid lära känna deltagarna i såna här dokusåpor. Men några kan iaf nämnas som Mahsa som verka oroa sig mest över hur hon ska kunna hålla sig vacker under tiden på Farmen och över att det finns katter där. Kan bara hålla med Johannus & Nandez om att det e lite knepigt med hennes attityd mot kissarna mtp dom väl alltid haft katter med (det ingår ju lite i bondgårds konceptet liksom).

  Sen verkar ju Maria va en vinnartyp. Kunnig & tuff. Stina verkar rätt smart och sympatisk men kanske lite för snäll och velig för storbonde rollen. Fast vi får se.

  Killarna fick jag inte mycket grepp om. Kim verkar ju va lite av en ledartyp och profil - på gott & ont kanske. We?ll see. :)

  Aja, ska bli spännande att följa. Om en dryg timme e det dax igen!

 • Mån 7 jan 2019 20:59 #47
  Nandez skrev 2019-01-07 19:39:33 följande:

  Vad roligt att du också tittar


  Tack! Roligt att se flera bekanta ansikten eller rättare sagt användare i tråden.
  Nandez skrev 2019-01-07 20:05:26 följande:

  Mycket gnäll och tjafs redan.


  Johannus skrev 2019-01-07 20:16:41 följande:

  Ja det kommer att bli massor med tjafs om allt arbete som finns på gården.

  Två killar unga som redan tycker att allt är jobbigt, varmt, inte duschat på två dagar säger den ene!!!! Varför söka sig in i programmet? Om han och den iranska tjejen anser att deras viktigaste uppgift här i livet är att vara kliniskt rena och sminkade då borde dem inte sökt med.

  Och han Tobias som sa att han hade kommit dit för att ha semester! Sola och bada. Hade nog varit bra om någon annan av tjejerna varit storbonde och sagt direkt vad som gäller. Stina är alldeles för snäll.

  Kim kommer att få problem för att han tror att han är starkast och bäst. Undra bara hur bra han är i kunskap?

  Maria kommer nog redan under denna vecka försöka ta ledarskapet av Stina. (tror jag).


  Ja, det e flera där man undrar om dom e helt obekanta med Farmen. Varför öht söka till ett program där det går ut på driva en bondgård och dessutom med gammaldags metoder om man har sån inställning som grabbarna som mest verkar villa lata sig. Och Mahsa med sina hygien & skönhets issues sen...hur ska hon klara sig? :/

  En tuffare storbonde hade sagt ifrån på direkten men Stina e väl alldeles för snäll & konflikrädd va det verkar. Tror hon kommer få det tufft faktiskt.

  Och Kim verkar väl rätt vettig än så länge men lite väl stöddig kanske. Jag e alltid lite skeptisk mot såna som snackar om att dom e bäst och kommer sopa banan med alla redan innan det hela kommit igång ordentligt. :/

  Mina favoriter så här långt e...kattungarna. Dom e ju så söööta.
 • Mån 7 jan 2019 21:42 #50
  Johannus skrev 2019-01-07 21:09:41 följande:

  Jag undrar hur det går för Mahsa och det unga killarna när det börjar tryta på rena underkläder och dem måste börja tvätta dem för hand med tvål. Tror nog att dem aldrig tvättat kläder för hand.

  Och ännu jobbigare blir det när det knappt finns någon mat och man ändå måste upp och jobba.

  Blir nog några som självmant går ur programmet innan det är slut.

  Jag skulle inte kunna vara med i programmet för jag skulle inte klara att vara utan kaffe och mjölk och jag kan inte dricka färsk mjölk då jag bara tål lättmjölk. Sen är jag rökare också så nä skulle inte söka med trotts att jag är uppväxt med kor, kalvar, får och grisar. Katter och hund. Vet hur man sågar och hugger ved. Vet hur man fiskar. Älskar att sitta och meta i timmar.


  Det kommer bli tufft för alla men dom du nämner kommer definitivt få det extra tufft när dom redan nu gnäller över grundläggande saker. Får se om det blir några avhopp... :/

  Du verkar ju ha dom rätta färdigheterna för Farmen men insikt nog att inte anmäla dig. ;) Själv e jag uppvuxen i betongen så har inga såna färdigheter direkt. Fast jag älskar djur! :)

  Men jag skulle inte gå bra ihop med en viss typ av person som gärna söker sig till såna program dvs narcissister och intrigmakare. Dessutom gillar jag inte stå i centrum på det där viset. :/
 • Mån 7 jan 2019 21:44 #51
  Linnis92 skrev 2019-01-07 21:34:41 följande:

  Ujujuj, vad säger man.. lär bli livat på farmen i år. På ett sätt känns de synd att killarna kom in för de drog verkligen ned stämningen till botten


  Kan bara hålla med. Killarna drog ner stämningen. :(
 • Mån 7 jan 2019 22:46 #55
  Johannus skrev 2019-01-07 22:12:25 följande:

  Jag gillar heller inte stå i centrum. 

  Jag har varit mobbad sen lekskolan till gymnasiet så nä jag skulle inte platsa i såna här sammanhang.


  Jag förstår dig. Har också vart mobbad i skolan. :/
  kokosnötmjölk skrev 2019-01-07 22:28:50 följande:

  Jag tror att jag ger upp att se farmen på tv, får titta på tv4play i fortsättningen. Det har gått två (?) avsnitt och jag har redan glömt bort att titta när det sänds på tv. Jag tror helt ärligt att mitt minne är obefintligt... 

  Tycker i alla fall hittills att deltagarna har väldigt olika personligheter. Men tv4 parar väl ihop olika personligheter med flit för att det ska bli lite drama av något slag? Jag undrar om det kommer brinna något i år... det är i mina ögon ingen omöjlighet i alla fall...


  Själv kommer jag varva mellan tablå-TV och C More beroende på vilket som passar bäst för stunden. Kan du inte använda mobilen för att påminna dig om att kolla på Farmen och/eller sätta upp lappar? Bara en tanke.

  Det e säkert ett väldigt medvetet pusslande med personer från TV4s sida för att få ut max drama ur det hela. Aldrig att dom enbart skulle välja ut personer med samma bakgrund och lågmäld personlighet. Och i ärlighetens namn vill vi väl inte heller ha det så. OK, rena svin och mobbare går fetbort för mig men jag vill ju det ska hända lite också. ;)
 • Tis 8 jan 2019 19:07 #65
  kokosnötmjölk skrev 2019-01-08 03:33:30 följande:

  Jo, absolut kan jag ha alarm i mobilen. Det fungerar ju för de flesta, men mitt minne är som en krattas (dvs obefintligt) så även om jag har alarm 5min innan det börjar och skriver som "titel" att jag ska titta på Farmen kommer jag stänga alarmet och tänka "jag gör det snart" för att glömma bort det :/ lappar vore något, kanske kan tapetsera hela hemmet med dem, fast risken finns väl att jag slutar läsa på dem då men jag kommer titta på tv:n om jag bara kommer ihåg det :)

  Javisst rena svin och mobbare går totalbort här med. Efter att själv varit mobbad önskar man ingen annan samma skit liksom. Nä, gud vad tråkigt det hade blivit om alla var blyga, lugna, introverta personer som ska vara alla till lags hela tiden... något måste det hända om det ska vara kul, men inom rimliga gränser. Jag trir absolut att det finns en mening bakom vilka som är utvalda att delta.


  Ja, du känner ju naturligtvis dig själv bäst och får försöka finna ett system för påminnelse som funkar bäst för dig. Låter jobbigt med så dåligt minne... :/

  Tråkigt att också du vart mobbad. Att vi e tre i tråden som skriver om det visar att det e ett alltför vanligt problem.
  Nandez skrev 2019-01-08 18:41:33 följande:

  Ja, det är roligt att se bekanta användare i tråden

  Håller med i det övriga.


  Nandez skrev 2019-01-08 18:47:03 följande:

  Det kan nog bli avhopp, det gnälls så mycket redan

  Kattungarna är också mina favoriter


  Ja, vi får se hur länge somliga härdar ut.
  Nandez skrev 2019-01-08 18:50:36 följande:

  Trist att du har blivit mobbad


  Tack för din medkänsla!
 • Ons 9 jan 2019 17:32 #82
  Nandez skrev 2019-01-08 19:42:52 följande:

  Avhopp efter två dagar, en del verkar inte ha sett farmen tidigare. Mycket gnäll.


  Johannus skrev 2019-01-08 19:44:39 följande:

  Vad var det jag sa från dag ett? Alla passar inte in där och tror man att man har kommit till lyxhotell med sol och bad så tror man fel....Första  unga killen tog sitt pick och pack för att dra hem redan efter 2 dagar.

  Gnället har börjat och snart drar nästa ut tjej eller kille det får vi se.


  Så e det.
  Johannus skrev 2019-01-08 20:00:49 följande:

  Fattar inte varför folk söker in då dem har begränsningar. Har man astma så söker man inte med sig i farmen där det är dammigt vilken syssla man än gör. Mygg, knott, bromsar, getingar, fästingar finns på hela området. Nä man ska vara så gott som stark och kry för att orka vara med.


  Så e det nog. Det krävs att man e frisk och kan hugga i. Inger blir nog inte långvarig på Farmen. :/
  Linnis92 skrev 2019-01-09 05:36:18 följande:

  Han jobbar absolut, men han gnäller en hel del också och han har dålig attityd mot kvinnor.


  Tycker det e mer än en av killarna som har lite små taskig attityd mot kvinnor men när det gäller Göran va det inte så att han kritiserade Stina utan dra in att hon e kvinna? Att han kritiserade mer i sak så att säga? Min poäng e att om en man kritiserar en kvinna måste det inte nödvändigtvis handla om sexism. Fast jag kanske minns fel.
 • Tor 10 jan 2019 15:18 #103
  Linnis92 skrev 2019-01-09 20:48:00 följande:

  Vad tror ni för i morgon? Vem blir förstekämpe?


  Jag skulle bli förvånad om det inte blir Kim. Ska bli intressant se om han e så överlägsen som han påstår. Iofs hoppas jag ju att han tar ut nån av killarna, Tobias t.ex. :)
  kokosnötmjölk skrev 2019-01-10 00:44:34 följande:

  Efter att jag funderat ytterligare lite till tycker jag att det är konstigt att Kim ska låtsas att hans finger är brutet när det inte är det (eller missuppfattade jag något?). Om de andra får reda på det kommer dem definitivt vända det mot honom. Och som jag skrev i början av tråden är jag redo att hata vilt främmande människor nu... jag hatar inte, men jag gillar Kim mindre. 

  Även Inger. Äsch, tror inte jag gillar någon av dem speciellt mycket och tycker ingen gjort "rätt" hela tiden. Men jag kan verkligen inte släppa det med Kims finger nu... 


  Du missuppfattade inte. Kims finger e tydligen så där by default. Jag tror som du att det kan komma slå tillbaka mot honom om/när det kommer fram att han bluffat. :/
  Deceree1 skrev 2019-01-10 03:14:36 följande:

  Hej igen allihop!:)

  Eftersom Stina vill ha kvar båda så borde hon välja Kim eftersom han är säker på att slå ut bensin helst av killarna och kommer då tillbaka.

  En sak som slog mig efter första avsnittet är att dom valt lite mer efter kvalite i år. Förra årets farmare var ju inkompetenta människor som knappt klarade av nånting.

  Tjejerna drog igång direkt med hästhagen och visste precis vad dom gjorde och arbetade väldigt bra. Stor skillnad mot förra året.


  Hej!

  Nu såg ju inte jag förra omgången av Farmen men tycker du verkligen det e så mycket kvalité över årets deltagare? Särskilt bland killarna e det väl lite si & så med det tycker iaf jag. :/
  Nandez skrev 2019-01-10 10:43:09 följande:

  Tobias verkar inte ha någon trevlig kvinnosyn.


  Instämmer. Det va ju han som sa det där med att ?såhär blir det när fruntimmer styr?. :/
  Nandez skrev 2019-01-10 10:44:39 följande:

  Tror att det var Tobias som sa det.


  Japp, det va det.
  Nandez skrev 2019-01-10 10:45:49 följande:

  Tycker inte att alla killarna har sagt så.


  Jag håller med.
 • Tor 10 jan 2019 23:47 #108
  Johannus skrev 2019-01-10 20:17:21 följande:

  Börjar fundera om någon åker ut oavsett att Kim blev förste kämpe och ska välja andre kämpe och tävla eftersom 2 st redan har gått ut självmant.

  Jag hoppas i alla fall att Kim väljer Alex och att han åker ut då han gnäller om allt och inget. Som han säger jag måste göra allt. Pyttsan alla jobbar på med nåt.


  Du menar att ingen skulle åka ut pga att 2 stycken redan hoppat av?

  Ja, kanske det eller så kommer det 2 nya som ersätter avhopparna. Vi får se.

  Alex gnäller mycket men det gör Tobias och Rasmus med. Nån av dom 3 får gärna slås ut. Tycker däremot det vore tråkigt om Göran åker ut. :/
  Deceree1 skrev 2019-01-10 21:06:19 följande:

  Jag tyckte det dom första dagarna när det bara va tjejerna. Jag förklarade ju det med hästhagen. Jag föreslår att du kollar på förra säsongen då du kommer att märka att skillnaden är enomrm. De kunde verkligen ingenting. De va helt inkompetenta och handlingsförlamade.


  Ja, det e bättre kvalité på tjejerna, helt klart. Flera av killarna e både slappa & gnälliga som fan. :/

  Får se om jag kollar förra säsongen med. Du har gjort mig lite nyfiken. ;)
  lövet2 skrev 2019-01-10 22:54:32 följande:

  Det verkar vara fler latmaskar bland killarna än bland tjejerna. Lite ovanligt i Farmen! Hoppas i alla fall att inte Kim åker ut, för jag tycker han är lite tjyvrolig. Jag tror han fejkade fingerskadan lite för att få en fördel i tvekampen.


  Flera i killaget e riktiga latmaskar & gnällspikar, ja. :/

  Jag tror som du varför Kim bluffade om fingret men tror tyvärr det kommer slå tillbaka om det kommer fram. Vi e nog många som håller på Kim i tvekampen, både på Farmen och hemma framför TVn. :)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll