Inlägg från: misil |Visa alla inlägg
  • misil

    Farmen 2019

    Paolo sa väl i början att man inte ville se någon mobbning,antagligen pga kritiken mot förra året.
    Men om farmen drevs exemplariskt utan konflikter så skulle det inte genera många tittare,man ska väl erkänna att utse onda och goda i farmen tilltalar oss flesta och är varför vi tittar.
    Förövrigt var en av höjdpunkterna i veckan att Kim bjöd på sig själv när han satt på dass,då i flera bemärkelser.Men enligt mig var det ett korkat val av Stina att välja Kim som förste kämpe när hon sa att hon ville ha kvar honom,detta eftersom andre kämpen kommer välja gren och då antagligen väljer kunskap,men vem vet Kim kanske inte bara är bra på att jobba och släppa brakare som hörs över hela kommunen,utan även i kunskap.

  • misil
    flygrl skrev 2019-01-11 23:08:56 följande:
    Ja, som sagt klart man vill se konflikter och lite lagom fulspel så man kan reta upp sig hemma framför TVn och även så vi har nåt att diskutera här i tråden. Men alla får ändå försöka hålla sig inom anständighetens gränser och inte börja mobba. Det e ungefär som att man gärna ser lite tuffa närkamper och intensivt spel i fotboll eller ishockey men det ändå finns regler att hålla sig till och inte va som helst får ske.

    Ja, man hoppas ju Kim ska vinna tvekampen men tyvärr finns ju risken han åker ut trots sitt minst sagt goda självförtroende. Vi får se.

    Stackars Masha förresten som råkade ut för två chocker i samband med toabesöket.
    Nandez skrev 2019-01-11 16:18:14 följande:

    Ja, vi håller tummarna för det. 

    Roligt med aktivitet i tråden


    Ja, kul med all aktivitet i tråden. Det ger extra krydda till själva TV-tittandet. Ja, som sagt så måste det finnas vissa gränser man inte får överträda i samspelet på Farmen.

    Inger borde nog aldrig ha anmält sig till Farmen men hon insåg det tydligen för sent. Tyckte lite synd om henne för hon e rätt sympatisk i grunden.
    Deceree1 skrev 2019-01-11 20:11:10 följande:

    Jag måste nog säga att jag inte riktigt håller med er ang Göran.. jag tycker inte riktigt om honom. Han har redan börjat att muttra om att han har erfarenhet för att i nästa sekund ?ge bort? själva jobbet till nån som kan nästan lika bra som han.

    Jag har sett lite för många såna gubbar som anstränger sig till det yttersta i början för att vara ödmjuka samtidigt som dom vill framhäva sina egenskaper, erfarenheter och kunskaper. Sen kommer det smygande mer och mer för att tillslut bli totalkaos när de andra vill vara med och tycka och bestämma. Minst en sån gubbe i varje säsong.

    Men vi får väl se... jag kan ha fel :))


    Jag förstår va för typ av män du avser i ditt resonemang och såna kan va mer än lovligt dryga, det håller jag med om. :/ Men jag tycker inte Göran verkar va den sortens snubbe. Fast det e för tidigt att säga nåt tvärsäkert. Time will tell.Jag gillar också Göran så här långt men vi får se hur han står sig i längden. Tycker det e bra det e med nån lite äldre också som kan tillföra livserfarenhet och viss stadga. :)
    Du har rätt men jag tror att hon från Iran kommer bli en av dom fyra sista.
  • misil
    Deceree1 skrev 2019-01-12 02:42:47 följande:

    För att inte tala om den där gubben som var med Syliana o Inger i skogen! Han va olidlig! Skröt som faan om allt han kunde. Hade minsann varit militär o såå duktig. Förrförra året. O förra året va de ju den där bosniern som va fruktansvärd, så hemsk han skrek o gav order till höger o vänster. Den där Kirsti va inte heller dålig på att trycka ner sin kunskap i strupen på de yngre. Hon va också äldre. Inbland så är det de yngre som är mer ödmjuka inför andra även om vi inte vill se det för jag tror att vi kan känna en slags gemensamhetsdrag med de äldre för att vi är äldre men jag tror att det finns massor massor av vettiga ödmjuka äldre människor där ute i världen men det är inte dom som söker till farmen. De som söker dit är speciella o har alla en egen agenda och syfte de utgår ifrån.


    Var faktiskt ganska roligt med gubben och se hur otroligt svartsjuk han blev när Syliana blev tillsammans med en kille på farmen.
    Om jag inte missminner mig så hade väl gubben inga vänner som kom på besök när deltagarna fick träffa nära å kära,så den gubben är nog inte så lätt att ha att göra med. 
  • misil
    Johannus skrev 2019-01-12 20:09:34 följande:
    Ja säger det samma att det är speciella personer som söker till Farmen. 
    Det har inte funnits någon från Norrland/Norrbotten med på så länge jag kan komma i håg och jag undrar om Tv4 inte vågar ta med någon därifrån då det har funnits massor av lantbruk där uppe så dem är rädda att folket kan för mycket för att få vara med.

    Jag själv kommer från Norrbotten, men bor numera i södra Sverige. Jag skulle kunna leva ett farmar liv, mjölka kor, använda lie, så och skörda grödor, fiska, men däremot är jag så pass gammal och har dragits med fibromyalgi sen tonåren.

    Min önskan är att det i något Farmen kommer att tas in folk från Norrbotten.
    Statsborna som har varit med och är med även i årets program är väl roliga och följa då många av dem inte vet alla redskap eller ens alla djur hur dem fungerar.
    Såg att en av torparna kommer från Norrbotten så din önskan har slagit in.
  • misil

    Jag tyckte om Masha i början men har nu helt ändrat uppfattning,hennes motivering till varför hon valde Göran att han bidrog minst måste vara en av dom mest genomskinliga lögnerna i Farmens historia.
    Tyvärr har Stina visat sig vara en rabiat feminist med sådant tänk dvs när män generaliserar nedlåtande om kvinnor är det sexism enligt feminister,medans när feminister generaliserar nedlåtande om män är det jämställdhet enligt feminister.
    Förövrigt tyckte jag det var lite roligt att Kim som såg sig själv som någon slags superman förlorade tävling efter tävling och åkte ut blixtsnabbt från programmet,hoppas det blir en tankeställare för honom så att han lär sig vad ordet ödmjukhet betyder.

  • misil
    Johannus skrev 2019-02-13 20:19:33 följande:

    Vad hände med Rocco? Han tog sitt pick och pack och stack hem!!!!!

    Hade inte trott att Diana var med på att gömma spetsen som Maxin snodde, men kan man verkligen lita på någon där inne?


    Har sett spekulationer om att det är Rocco som ska gifta sig på farmen och därför försvunnit,vem vet kanske är det så.
  • misil

    Kan vara att Masha och Maxine pratat så illa om Tess att även dom andra deltagarna börjat titta snett på henne,fast dom inte har någon orsak till det.

  • misil

    Eftersom jag tycker att Diana är en av dom mest sansade personerna på farmen väljer jag att tro på hennes berättelse,bra att Rocco blev utkastad från farmen.

  • misil

    Hoppas att Tobbe1 och Emelies plan räcker ända in i mål och att någon av dom vinner,Tobbe2 är lika intressant som att titta på när färg torkar.

Svar på tråden Farmen 2019