Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    Farmen 2019

    Hej igen allihop!:)

    Eftersom Stina vill ha kvar båda så borde hon välja Kim eftersom han är säker på att slå ut bensin helst av killarna och kommer då tillbaka.

    En sak som slog mig efter första avsnittet är att dom valt lite mer efter kvalite i år. Förra årets farmare var ju inkompetenta människor som knappt klarade av nånting.

    Tjejerna drog igång direkt med hästhagen och visste precis vad dom gjorde och arbetade väldigt bra. Stor skillnad mot förra året.

  • Deceree1
    Deceree1 skrev 2019-01-10 03:14:36 följande:

    Hej igen allihop!:)

    Eftersom Stina vill ha kvar båda så borde hon välja Kim eftersom han är säker på att slå ut bensin helst av killarna och kommer då tillbaka.

    En sak som slog mig efter första avsnittet är att dom valt lite mer efter kvalite i år. Förra årets farmare var ju inkompetenta människor som knappt klarade av nånting.

    Tjejerna drog igång direkt med hästhagen och visste precis vad dom gjorde och arbetade väldigt bra. Stor skillnad mot förra året.


    Alltså, det skulle inte stå att Kim skulle slå ut bensin utan

    Han kan ?slå ut vem som helst?
  • Deceree1

    Jag tyckte det dom första dagarna när det bara va tjejerna. Jag förklarade ju det med hästhagen. Jag föreslår att du kollar på förra säsongen då du kommer att märka att skillnaden är enomrm. De kunde verkligen ingenting. De va helt inkompetenta och handlingsförlamade.

    Nu såg ju inte jag förra omgången av Farmen men tycker du verkligen det e så mycket kvalité över årets deltagare? Särskilt bland killarna e det väl lite si & så med det tycker iaf jag. :/Instämmer. Det va ju han som sa det där med att ?såhär blir det när fruntimmer styr?. :/Japp, det va det.Jag håller med.[/quote]

  • Deceree1
    flygrl skrev 2019-01-10 23:47:51 följande:

    Du menar att ingen skulle åka ut pga att 2 stycken redan hoppat av?

    Ja, kanske det eller så kommer det 2 nya som ersätter avhopparna. Vi får se.

    Alex gnäller mycket men det gör Tobias och Rasmus med. Nån av dom 3 får gärna slås ut. Tycker däremot det vore tråkigt om Göran åker ut. :/Ja, det e bättre kvalité på tjejerna, helt klart. Flera av killarna e både slappa & gnälliga som fan. :/

    Får se om jag kollar förra säsongen med. Du har gjort mig lite nyfiken. ;)Flera i killaget e riktiga latmaskar & gnällspikar, ja. :/

    Jag tror som du varför Kim bluffade om fingret men tror tyvärr det kommer slå tillbaka om det kommer fram. Vi e nog många som håller på Kim i tvekampen, både på Farmen och hemma framför TVn. :)


    Har du inte sett förra säsongen då har du missat nåt:) herregud alltså! Det va botox och löshår blandat med missbrukare och annat pack. Ingen av dom hade kunskap om nåt. Om inte annat så kan du få dig ett gott skratt. Elaka som satan va dom me och mobbade. Ingen i produktionen satte stopp för mobbingen, ja de va hemskt. De va så fruktansvärt synd om en tjej när de andra mobbade henne. De delade upp sig i två gäng från dag ett som hatade varann. En riktigt cool kille vann iaf.
  • Deceree1
    Nandez skrev 2019-01-11 11:42:14 följande:

    Tror inte att Kim kan välja Rasmus.


    Dessutom är Rasmus det minsta hotet så varför ta honom. Om han är smart så slänger han ut dom som antingen är ett hot( ingen av dom är nog det) eller nån som inte tillför gruppen nåt.
  • Deceree1

    Jag måste nog säga att jag inte riktigt håller med er ang Göran.. jag tycker inte riktigt om honom. Han har redan börjat att muttra om att han har erfarenhet för att i nästa sekund ?ge bort? själva jobbet till nån som kan nästan lika bra som han.

    Jag har sett lite för många såna gubbar som anstränger sig till det yttersta i början för att vara ödmjuka samtidigt som dom vill framhäva sina egenskaper, erfarenheter och kunskaper. Sen kommer det smygande mer och mer för att tillslut bli totalkaos när de andra vill vara med och tycka och bestämma. Minst en sån gubbe i varje säsong.

    Men vi får väl se... jag kan ha fel :))

  • Deceree1
    Johannus skrev 2019-01-11 20:16:41 följande:

    Jag gillar Göran (kanske för att han är ungefär i samma ålder som jag själv) Och att han är lugn av sig tycker jag är bra. Kommer ni inte i håg förra årets vinnare? Han var lite för sig själv och snäll med alla. Bråkade inte, tjaffsade inte och tog hem hela Farmen vinsten...Kommer bara inte i håg vad han hette.


    Stefan. Han va min elev på gymnasiet så lite stolt blev jag allt över honom :)))
  • Deceree1
    flygrl skrev 2019-01-11 23:08:56 följande:

    Ja, som sagt klart man vill se konflikter och lite lagom fulspel så man kan reta upp sig hemma framför TVn och även så vi har nåt att diskutera här i tråden. Men alla får ändå försöka hålla sig inom anständighetens gränser och inte börja mobba. Det e ungefär som att man gärna ser lite tuffa närkamper och intensivt spel i fotboll eller ishockey men det ändå finns regler att hålla sig till och inte va som helst får ske.

    Ja, man hoppas ju Kim ska vinna tvekampen men tyvärr finns ju risken han åker ut trots sitt minst sagt goda självförtroende. Vi får se.

    Stackars Masha förresten som råkade ut för två chocker i samband med toabesöket. Ja, kul med all aktivitet i tråden. Det ger extra krydda till själva TV-tittandet. Ja, som sagt så måste det finnas vissa gränser man inte får överträda i samspelet på Farmen.

    Inger borde nog aldrig ha anmält sig till Farmen men hon insåg det tydligen för sent. Tyckte lite synd om henne för hon e rätt sympatisk i grunden.Jag förstår va för typ av män du avser i ditt resonemang och såna kan va mer än lovligt dryga, det håller jag med om. :/ Men jag tycker inte Göran verkar va den sortens snubbe. Fast det e för tidigt att säga nåt tvärsäkert. Time will tell.Jag gillar också Göran så här långt men vi får se hur han står sig i längden.

    Tycker det e bra det e med nån lite äldre också som kan tillföra livserfarenhet och viss stadga. :)


    Jag tycker ju också att det är roligt när det är lite äldre människor med i Farmen men hittills har dom äldre blivit såna som gärna trycker ner dom yngre efter ett tag och vill vara bäst på allt o de e jättetråkigt. Minns ni han som va äldre gråhårig som va så snygg? Minns inte namnet. Han va så himla hemtrevlig jättelänge men sen blev han storbonde och det steg honom åt huvudet, precis som många av dom andra äldre när de blir storbonde. Ett undantag va ju Niklas från Kalmar som vann ett år. ( förrförra året) (det va nog där den äldre gråhåriga snygga va me) iaf... Niklas va bussig, lugn och rättvis både som vanlig farmare och som storbonde.
  • Deceree1

    För att inte tala om den där gubben som var med Syliana o Inger i skogen! Han va olidlig! Skröt som faan om allt han kunde. Hade minsann varit militär o såå duktig. Förrförra året. O förra året va de ju den där bosniern som va fruktansvärd, så hemsk han skrek o gav order till höger o vänster. Den där Kirsti va inte heller dålig på att trycka ner sin kunskap i strupen på de yngre. Hon va också äldre. Inbland så är det de yngre som är mer ödmjuka inför andra även om vi inte vill se det för jag tror att vi kan känna en slags gemensamhetsdrag med de äldre för att vi är äldre men jag tror att det finns massor massor av vettiga ödmjuka äldre människor där ute i världen men det är inte dom som söker till farmen. De som söker dit är speciella o har alla en egen agenda och syfte de utgår ifrån.

Svar på tråden Farmen 2019