Inlägg från: flygrl |Visa alla inlägg
  • flygrl

    Farmen 2019

    Grodis15 skrev 2019-03-13 19:27:00 följande:

    Men helt seriöst, folk här i tråden skriver att dom är vidriga människor och att dom går över lik för att vinna. Haha ta det lugnt nu... dom har sagt till några andra deltagare att dom spelar tillsammans och sen inte gjort det samt att Emelie startat nått bråk typ det är allt. Tycker att folk är väldigt känsliga om dom kallar det ?gå över lik?.

    Sen en till sak som inte har med farmen att göra men med den här tråden. Det är många som är snabba på att skrika mobbning om det mesta som händer på farmen men tar sig själva friheten att kalla Maxine för exempelvis ?miss botox?, ?årets botoxläppar? osv. Det om något tycker jag är vidrigt, att göra sig lustig och klanka ner på någons utseende. Usch.


    ?Att gå över lik...? e ett uttryck och ska förstås inte tas bokstavligt. Självklart menar vi som sagt så Stina inräknat inte att Tobbe I & Emelie skulle va några potentiella mördare men däremot att dom gör nästan va som helst för vinna.

    Dom ljög om andra deltagare som Diana & Tess för få andra tycka illa om dom, dom såg att Tess va väldigt ledsen och låtsades va hennes vän och ljög henne rakt i ansiktet, Tobbe I t o m lovade och tog i hand utan minsta avsikt hålla löftet, Emelie moraliserade en massa över att Diana skulle ha ljugit när hon själv konsekvent ljugit sig genom Farmen, dom moraliserade över att Diana skulle ha tagit mat när Tobbe I själv tidigare förätit sig på stulet käk. Så, ja jag tycker absolut dom beter sig vidrigt.

    Mahsa verkar också tycka man inte e en värdig vinnare om man spelat fulspel. Om Emelie nu ändå lyckas få Mahsas, Stinas och Nedas stöd beror det enbart på att dom e naiva och går på Emelies fortsatta lögner.

    Håller helt med om det e fult håna folks utseende MEN det kan jag bara påminna mig hänt en enda gång i tråden och då va det mot just Maxine. I Flashback tråden däremot som du tidigare nämnde hånas deltagarnas utseenden i vart och vartannat inlägg. Jag tycker det e skönt att vi i den här tråden sluppit sånt (med ett undantag).
    Johannus skrev 2019-03-13 20:07:26 följande:

    Bra skrivet håller med dig i allt.

    Jag hoppas att Emelie inte får några röster från det andra deltagarna så att hon åker ut direkt. Vill helst se Tobbe 2 slå ut Tobbe1 i finalen på styrka så det ryker.....Det skulle kännas snopet för Tobb1 att falla på målsnöret.


    Tack.

    Ja, Tobbe II måste göra sin plikt och ta hem spelet och gärna genom besegra Tobbe I i en avgörande kamp.
  • flygrl
    Deceree1 skrev 2019-03-13 23:41:18 följande:

    Det som deltagarna gjorde mot Diana anser iaf jag va mobbing o utfrysning. Den som inte ser det... ja då vet jag inte vart mänskligheten är på väg...


    Word!
    Johannus skrev 2019-03-14 00:19:10 följande:

    Håller med dig. Plus att Maxine rotade i Dianas väskor anser jag som brott som jag hoppas togs upp efter inspelningen.

    Jag kunde förstå att Maria och Diana inte ville komma till Farmen nu när alla deltagare skulle samlas där. Skulle inte heller kommit efter det dom fått utstå.

    Mänskligheten verkar bortblåst i årets Farmen.


    Håller med om att somligas attityd vart omänsklig i årets Farmen.

    Däremot tror jag faktiskt inte Maria eller Diana va inbjudna att komma till Farmen nu på slutet beroende på dom blev diskade pga att dom brutit mot reglerna. Att dom sen kanske ändå inte skulle dykt upp e en annan sak.
  • flygrl
    Grodis15 skrev 2019-03-14 10:19:34 följande:

    Jo tack jag vet vad uttrycket ?gå över lik? innebär och tycker fortfarande att det är helt överdrivet i denna situation.

    Jag har sett tre olika användare skriva nedvärderande om Maxines utseende i denna tråden, vet vilka som skrev det men kommer inte skriva deras namn. Självklart tycker jag att det är lika fel i Flashback tråden, vad nu det har med saken att göra.


    Vi har uppenbarligen olika syn på Tobbe I:s & Emelies beteende i Farmen och då också om man kan säga dom går över lik.

    Flashback tråden har med saken och göra för där till skillnad från här skrivs det nedlåtande epitet om så gott som samtliga deltagare i så gott som varenda inlägg. Tycker det e skönt vi håller en bättre ton här.

    Jag tycker nog du får ta och exemplifiera om du menar hånandet av Maxine vart så framträdande i den här tråden. Med det sagt så tycker jag varje hån mot deltagares utseende e fel.
  • flygrl
    Deceree1 skrev 2019-03-14 11:57:46 följande:

    Men varför behöver dom inte bevisa för dom gamla deltagarna att dom kan sköta alla sysslorna på en gård ?!?!?

    Det har ju gått till att bara handla om tävling, det sociala spelet, ljuga, luras, prata skit osv osv.....

    Det handlar ju ingenting om gårdens sysslor längre....

    vilken skitserie de här har blivit. Tragiskt..


    Kan bara instämma. Visst, det sociala spelet e en del av tävlingen tillsammans med sysslorna på gården men numera tycks allt bara handla om det. Vem sa vad till vem typ.

    Då e norska Farmen trevligare kolla på där fokus ligger mycket mer på att sköta diverse sysslor och att arbeta hårt. Kolla på det vetja! Du e förresten välkommen till den tråden också!
    Deceree1 skrev 2019-03-14 12:04:40 följande:

    Jag erkänner. Det va jag. Jag råkade skriva botoxläppar men enbart för att jag inte kom ihåg vad hon hette. Det va nog precis i början o de va rörigt med alla namn.


    Ok, jag kunde inte minnas det va mer än en gång men ok då. Inte så bra men för min del e det överspelat.
  • flygrl
    Grodis15 skrev 2019-03-14 12:58:18 följande:

    Ja det har vi.

    Nej den har inget med det jag skrev att göra för det jag ville belysa handlade just om den här tråden. Det jag ville säga men kanske inte framgick var att några i denna tråd tycker det är mobbning när en person konfronterar en annan, Emelie och Diana. Samma personer tycker samtidigt att det är helt okej att dom själva hånar någons utseende anonymt på nätet. Jag har sett 3 göra det, du fick svar från 1. Jag tycker det är dubbelmoral och motsägelsefullt.

    Huruvida just denna dubbelmoral skett i Flashback tråden vet jag inte och därför har det inget med det jag skrev att göra. Jag har sett hur många skriver i den tråden och tycker inte heller att det är ett okej beteende.


    Ok, då har jag väl missat att det förekommit fler gånger. Jag tycker iaf INTE man ska håna deltagares utseende öht och att det e fel vem som än gör det.
  • flygrl
    Deceree1 skrev 2019-03-14 12:04:40 följande:

    Jag erkänner. Det va jag. Jag råkade skriva botoxläppar men enbart för att jag inte kom ihåg vad hon hette. Det va nog precis i början o de va rörigt med alla namn.


    Du tog fasta på ett framträdande kännetecken hos Maxine för att vi andra skulle veta vem du menade och inte för att håna henne, e det så du menar?
  • flygrl

    Tobbe I & Emelie fortsatte ljuga och manipulera som vanligt i kvällens avsnitt. Skönt iaf att dom gamla deltagarna valde att skicka Tobbe II rakt in i finalen.

    Undra om det Tobbe I påstod att Tobbe II sagt om Tess verkligen stämde eller om han ljög i vanlig ordning? Kändes inte riktigt som nåt Tobbe II skulle säga om jag ska va ärlig. Obehagligt om det där bara va påhitt från Tobbe I:s sida för vinna över Tess till sin sida. :/

    Det va ju fö flera av dom gamla deltagarna som vände sig mot fulspel. Undra va dom tänker när dom nu fått hela bilden av hur Tobbe I och Emelie hållit på...


    Grodis15 skrev 2019-03-14 19:34:36 följande:

    Då är vi överrens om något iaf


    Alltid nåt. :)
    Deceree1 skrev 2019-03-14 21:05:09 följande:

    Typ, o det va i början så ja kom inte ihåg vad alla hette.


    Jag förstår.

    Såg du förresten det jag skrev till dig lite längre upp i tråden om Farmen Norge?

    Det börjar bli lite ensamt i den tråden... ;)
  • flygrl
    Johannus skrev 2019-03-14 23:45:56 följande:

    Jag tänkte också på det Tobbe1 sa till Tess.....Drog han till där också för att få poäng till sig själv? För jag har aldrig hört Tobias säga nåt ont om det andra. Ja det var väldigt obehagligt om det var så att han ljög. Sanningen kommer fram när programmet är slut. Jag tror inte att Tobbe1 och Emelie kommer så bra överens med det andra deltagarna efter programmet. Många av dem kommer att fråga dem vad dem har hållit på med.

    Blev även förvånad över Macha då hon sa åt Emelie att hon vill se henne som vinnare och krama om henne, men sen välja Tobias till Finalen.....Jag tror att även Macha hade förstått fulspelet med Tobbe1 och Emelie.

    Undrar om någon av deltagarna kommer att ha kontakt med varann efter inspelningen.


    Nej, Tobbe II känns som en rätt sansad och balanserad person som inte bara vräker ur sig såna grova grejer om andra deltagare. För det va ju väldigt fula saker och som måste ha känts väldigt kränkande för Tess att höra. :/

    Visst kan man tänka sig att fulspelet väckt mycket agg hos dom andra så här efteråt när det kommer fram.

    Jag blev också förvånad när Mahsa sa så där till Emelie och kramade och pussade henne. :/ Undra va som hände sen eftersom hon ändå inte la sin röst på Emelie till slut.
Svar på tråden Farmen 2019