Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2019

    Fattar inte varför folk söker in då dem har begränsningar. Har man astma så söker man inte med sig i farmen där det är dammigt vilken syssla man än gör. Mygg, knott, bromsar, getingar, fästingar finns på hela området. Nä man ska vara så gott som stark och kry för att orka vara med.

  • Johannus
    Linnis92 skrev 2019-01-08 20:45:46 följande:
    ÅÅÅH vilka idioter. Ärligt talat, det är ju tjejerna och Kim som jobbar, de andra grabbarna släpar bara fötterna efter sig. Och badar.
    Göran jobbar ju trots att han är äldst av killarna så där håller jag inte med dig. :)
  • Johannus
    Linnis92 skrev 2019-01-09 05:36:18 följande:
    Han jobbar absolut, men han gnäller en hel del också och han har dålig attityd mot kvinnor.
    Den uppfattningen har inte jag fått.
  • Johannus
    Linnis92 skrev 2019-01-09 18:50:52 följande:
    Vet inte vem av dom som sa att "så här blir det när fruntimmer styr" eller liknande. Kändes som en kommentar från stenåldern, haha. Ska bli spännande att se fortsättningen kväll.
    Det flesta av killarna har sagt att " så här blir det när fruntimmer styr"


  • Johannus
    Linnis92 skrev 2019-01-09 20:48:00 följande:
    Vad tror ni för i morgon? Vem blir förstekämpe?
    Jag tror Stina väljer Kim för hon tror att det blir styrka, men ingen av oss eller dem vet vad han kan i kunskap. Om han i sin tur väljer Alex som det pratats så tror jag att Alex nog också är bra i styrka, men samtidigt hoppas jag att Alex åker ut.
  • Johannus
    kokosnötmjölk skrev 2019-01-09 22:30:31 följande:

    Tittar ikapp både gårdagens och dagens avsnitt nu och jag förstår inte Alexander. Åka hem efter två dagar för att han inte förväntade sig att gruppen skulle vara så och för att han saknar familjen. Jag känner bara: Har du ens tittat på Farmen innan din kokosnöt?! Liksom, för tusan... kan han inte räkna ut med sin egen hjärna (han var egenföretagare också va?) att det kommer bli bråk och att han kommer vara utan familjen? Jag stör mig redan på honom... 

    De två killarna som svarade att "vi tänker inte göra ett skit, vi är inte här för att arbeta" eller vad det nu var. Där undrar man ju också lite om de öht sett Farmen tidigare...

    Sedan de två tjejerna, Inger och Masha. Jag stör mig som tusan på dem, utan vettig anledning. Men det började i deras bråk... jag förstår inte hur de redan hunnit börja bråka... 

    Och Stina, hon sa själv att det inte är kul att leda gruppen nu , nej, vem tycker det är kul att leda en grupp med massor av bråk? Det borde hon ju också kunnat räkna ut för egen maskin. 

    Jag kom och tänka på att det var ju extremt varmt i somras. Så det kan säkert ha påverkat någons sätt att agera... men det är fortfarande ingen ursäkt för att bete sig hur som helst. 

    Aja, alla har säkert redan sett och pratat om detta. 

    Angående första/andrakämpevalet har jag ingen aning om vad jag tror. Jag har inte lärt mig alla namn heller. Men hur vissa agerar nu kommer säkert få konsekvenser senare i spelet. 


    Jag tror att det som söker in söker för att dem tror att vinstpengarna är lätt att få och tänker inte på oavsett dem sett tidigare års Farmen eller inte att det innebär att jobba, slita och ha lite mat. Verkar inte som någon av dem är fiske intresserade ännu heller, ingen söker örter eller bär. 
    Många av killarna är väl med i tv för att visa sin styrka i tävlingarna, men även styrka innebär att dem måste skaffa mat för att orka jobba och tävla. Vinsten kommer inte i fickan utan hårt arbete.

  • Johannus

    Börjar fundera om någon åker ut oavsett att Kim blev förste kämpe och ska välja andre kämpe och tävla eftersom 2 st redan har gått ut självmant.

    Jag hoppas i alla fall att Kim väljer Alex och att han åker ut då han gnäller om allt och inget. Som han säger jag måste göra allt. Pyttsan alla jobbar på med nåt.

  • Johannus
    lövet2 skrev 2019-01-10 22:54:32 följande:
    Det verkar vara fler latmaskar bland killarna än bland tjejerna. Lite ovanligt i Farmen! Hoppas i alla fall att inte Kim åker ut, för jag tycker han är lite tjyvrolig. Jag tror han fejkade fingerskadan lite för att få en fördel i tvekampen.
    Killarna har väl jobbat för skjulet är klart (dock verkade ju taket svaja) eftersom storbonden sa att det inte behövdes någon mitten bjälke.

    Kim har gjort staket runt hela odlingsområdet så nog har killarna jobbat, men Alex har gnällt och jobbat.

    Kim sa ju själv om att han skadat fingret långt tidigare och att den var därför sned.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-01-10 23:56:31 följande:
    Alex, Tobias och Rasmus har jobbat med skjulet men också gnällt konstant och kört med offerkofta om att det bara e dom som jobbar. Dom beter sig otroligt omoget. Göran har synpunkter på storbonden men jobbar flitigt va jag kan se och gnäller inte konstant. Kim e ju en klippa som jobbar hårt utan och gnälla det minsta och verkar se till lagets bästa.
    Jag håller med dig att Göran inte ska åka ut. Hoppas att han vågar säg till åt killarna mer. 
    Kim är duktig, men jag får inte som något grepp om han hur han är som person...bara lite att han verkar som själv god.

    Rasmus, Tobias och Alex verkar jobbar, men som sagt gnälliga (jobbigare än tjejerna) som annars i det tidigare programmet så har det varit tjejerna som gnällt.

  • Johannus
    misil skrev 2019-01-11 12:26:11 följande:
    Paolo sa väl i början att man inte ville se någon mobbning,antagligen pga kritiken mot förra året.
    Men om farmen drevs exemplariskt utan konflikter så skulle det inte genera många tittare,man ska väl erkänna att utse onda och goda i farmen tilltalar oss flesta och är varför vi tittar.
    Förövrigt var en av höjdpunkterna i veckan att Kim bjöd på sig själv när han satt på dass,då i flera bemärkelser.Men enligt mig var det ett korkat val av Stina att välja Kim som förste kämpe när hon sa att hon ville ha kvar honom,detta eftersom andre kämpen kommer välja gren och då antagligen väljer kunskap,men vem vet Kim kanske inte bara är bra på att jobba och släppa brakare som hörs över hela kommunen,utan även i kunskap.
    Jag håller med dig att konflikter vill man sebara det inte går ut i mobbning. Det är så mång olika människor med olika bakgrunder så det vore konstigt om det inte blev konflikter.

    Kim vet man inte nåt om....Kanske han pluggat även kunskap så han klarar sig får vi hoppas.
Svar på tråden Farmen 2019