Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2019

    Usch fasen vad jag ogillar denna Kim. Han lyssnar på tjejerna och väljer Göran eftersom dem vill ha ut honom.
    Hoppas Hoppas att Göran slår ut Kim.

  • Johannus
    Linnis92 skrev 2019-01-13 22:22:59 följande:
    Trist tycker jag att kom åkte ut, men bra han fick komma till torpet! Vad tycker ni om torpet deltagarna efter första titten?
    Jag tyckte det var bra att Kim åkte ut då han verkade så tuff med att han skulle slå andre kämpen i alla grenar. 

    Jag hann då inte se nåt rån Torpet några ord med deltagarna var allt.
  • Johannus

    Blir så förbannad för jag kommer inte in på tv4 play....går inte att sätt in nytt konto hur man än försöker och inte får jag det gamla att fungera.

  • Johannus
    Grande Rock skrev 2019-01-14 20:53:10 följande:
    Tror det går att se på CMORE också, men jag vet inte om den tjänsten är kostnadsfri
    Kan inte komma in på tv4 paly och cmore vill ha kortuppgifter trots att det står att det ska vara fritt 2 veckor.....Grrrrr
  • Johannus
    Grande Rock skrev 2019-01-14 20:57:35 följande:
    Vad är det som inte lirar på tv4play?
    Den godtar inte mitt konto som jag har och den låter mig inte heller göra nytt konto då den säger att jag redan har ett konto.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-01-14 21:41:58 följande:
    Så, nu har jag sett båda Torpet avsnitten och dagens Farmen. Jag tycker torparna ger ett sympatiskt intryck, ett skönt gäng som verkar ivriga att jobba och e sjyssta mot varandra. Och så har dom en söt katt där också förstås. smile1.gif

    Idag kände jag bara att Kim e lite too much med sin stöddighet och vilja att framstå som hård. Först skulle han ju sopa banan med vem som helst på Farmen, sen blev det inte så och nu går han på om att Torpet hela tiden vart del av hans smarta strategi och att han minsann skulle göra som han ville med Farmen deltagarna när han väl kom tillbaka. Asså, lite jobbigt att höra på i längden e det allt. :/

    Tack för infon och klippet. Intressant historia.

    smile5.gif

    Kim sa ju att han valde Alex som storbonde just för att han ville det skulle bli kaos. Alex verkade ju ha stora problem fatta Wincents instruktioner så vi får se om han kom ihåg allt rätt. Själv skulle jag förresten också ha problem komma ihåg allt från en sån genomgång, dels för jag skulle va väldigt nervös dels för jag kan ha lite problem med uppmärksamheten.

    Antingen körde inte Kim grova sexskämt för jämnan på Farmen ELLER så handlar det om hur programmet e klippt. Man ska ju inte glömma att producenten skapar en viss dramaturgi genom att klippa friskt och vinkla bilden av dom olika deltagarna.
    Men hur som helst så tycker jag Kim börjar bli lite småjobbig. :/

    Va e problemet? Tittar du i datorn eller i surfplatta eller mobil?

    Skulle tro CMore vill ha kortuppgifterna för att senare kunna börja dra pengar (139 spänn/månad) men att dom under dom första 2 veckorna inte kommer dra nåt. Men du kanske öht inte vill lämna ut kortuppgifterna till TV4 eller?
    Jag har dator som jag tänkte kolla med...har fungerat tidigare, men inte nu.
    Jag skulle aldrig ge mina kort uppgifter. Står det att man kan titta 2 veckor utan kostnad då ska man inte behöva ge kortuppgifter för då sitter man där och får fortsätta att betala oavsett man kollar eller inte.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-01-14 22:13:19 följande:
    Du lär ju kunna undvika fortsatt debitering om du säger upp CMore-abonnemanget i slutet av dom 2 fria veckorna. Men risken e ju att man missar det och sen får betala för åtminstone en månad till. Men men så e det. Dom vill tjäna pengar helt enkelt och fria veckorna e ett sätt fånga in nya kunder.
    Har du testat skapa nytt konto med ny mailadress som Grande Rock föreslog?
    Har man en gång gett kort nr så dras pengarna...så nä jag är gammaldags så inga konto nr från mig. :)

    Ska prova med nytt mailadress....Håll tummarna.
  • Johannus
    kokosnötmjölk skrev 2019-01-14 22:15:30 följande:
    Fungerar inte tv4play utan att logga in? Jag vill minnas (kan vara fel) att jag kollat massor på tv4play innan jag fick för mig att skapa ett konto. 
    Nej den fungerar inte utan konto.
  • Johannus

    Tack till er alla som sa att jag skulle byta mail adress Hjärta Nu har jag sett båda Torpen avsnitte, men jag får då inte ännu något grepp om personerna där. Maria som ska vara från Norrbotten verkar inte ha samma dialekt som Norrläningar har, men hon kan vara från södra Norrbotten.

    Pasi och Linus verkar fatta i alla fall hur man bygger däremot tror jag att Neda eller vad hon heter kommer få det jobbigt som inte alls är van vid farmarliv.....Men ok dom verkar fungera i hop i alla fall än så länge sen får vi se vem av dem som kommer att komma till farmen.

    Önskar redan att dem kommer att slå ut Kim då jag inte kan med hans ego på hur stark han tror sig vara 

Svar på tråden Farmen 2019