Inlägg från: flygrl |Visa alla inlägg
  • flygrl

    Farmen 2019

    Men oj vilken konflikt det blivit mellan Mahsa och Maria. :/ Jag kan väl förstå det här med att Maria skulle villa ha kompledigt för hon går upp 2 timmar före dom andra varje morgon men tycker däremot inte hon skötte konflikten med Mahsa särskilt snyggt.

    Det va en besvikelse för mig se att också Maria kan va duktigt tjafsig och egoistisk. Maria som hittills vart lite av min favorit med sin va jag uppfattat som kompetens och mogna pondus.

    Endera Maria eller Göran kommer väljas till första kämpe.

    Intressant också att Emelie och Mahsa börjat bli tajta.

    På Torpet bryts gemenskapen hos dom ursprungliga upp lite grann av att Stina blivit så tajt med Neda. Vi får se vart det leder.


    Deceree1 skrev 2019-01-22 19:23:31 följande:

    har ni funderat nåt på vem ni tycker ska vinna? Det är kanske lite tidigt för det. Det kommer ju tre nya me nu. Dom där utmanarna.


    Utmanarna har jag inte fått nåt riktigt grepp om ännu men helt klart kommer dom röra om i Farmen grytan.

    Pasi e nog min favorit bland alla på såväl Farmen som Torpet och om han fortsätter så här skulle jag gärna se honom som slutlig Farmen vinnare. Han känns lugn & rejäl och arbetsam. Gör det han ska utan tjafs och kan lyssna på andra deltagare som nu senast Stinas råd. En riktig klippa enligt mig. :)

    Min andra favorit Maria föll lite i anseende hos mig efter senaste Farmen avsnittet... :/
  • flygrl

    Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Trist som sagt det ska va så mycket hårda konflikter i både Farmen & Torpet.

    Det rörde ju om i grytan när dom nya (Maxine, Tess & Tobias) dök upp. Mest positiv av dom tycker jag Tobias e (alltså den nya Tobias). Snopet för Tobias I att bli petad som storbonde med en gång och få sina planer kullkastade. Men han bondade ju genast med Tobias II och började smida nya planer och nu e han storbonde igen.

    Känns väl sådär att Kim kom tillbaka tillsammans med Rocco... :/

    Jag fick förresten ögonskador när Kim dök upp vid badplatsen iförd f*****g mankini a la Borat. Shit asså va fult. :/

    Tråkigt Göran åkte ut mot Mahsa. Mahsa har blivit riktigt kunnig om gården, det måste man ge henne.

    Ännu tristare att Pasi skulle göra det där bytet och sen åka ut mot Rasmus i Torpet. Fan asså, han va ju min favorit av alla och vinna Farmen. En värdig vinnare.


    Grodis15 skrev 2019-02-04 21:09:02 följande:

    Ingen som nämnt något om att det var Göran som tog sockret? Skönt att Mahsa får upprättelse i tv men trist att inte farmarna vet..


    Visst e det ett rackarspel på Farmen men där blev jag besviken på Göran. Fult gjort enligt mig. :/
  • flygrl
    Grodis15 skrev 2019-02-05 16:21:38 följande:

    Jag har inte sett att hon varit dum mot Göran. Det jag kommer ihåg var att han uttryckte sig rätt klumpigt i början. Han har ju själv sagt vid flera tillfällen att han gjort någon oförätt mot Mahsa och Stina som gör att de inte gillar honom.

    Men oavsett om man är irriterad på någon tycker jag inte att man beter sig som han gjorde när han kom till torpet. En äldre man som inte kan vara en större person och hälsa normalt. Stina hade iallafall vett nog att bete sig som folk.


    Jag håller med om Göran borde ha kunnat hälsa ordentligt och även låta bli pikarna mot Stina i övrigt. Särskilt som han e äldre borde han kunnat bete sig mer moget. Be the bigger man liksom. :/

    På Farmen tycker jag däremot både Stina och Mahsa va på honom rätt mycket. Jag tycker han i stort va sjysst mot dom.

    Den där oförrätten han nämnt flera gånger uppfattar jag mer som att han inte vet exakt va han skulle gjort dom för få dom att ogilla honom. Att dom liksom hakat upp dig på nån smågrej enligt honom.
  • flygrl
    Grodis15 skrev 2019-02-05 20:17:54 följande:

    Det kan vara så, kommer inte exakt ihåg vad som hände i början mellan dom men kommer ihåg att jag reagerade på att han pratade som en riktig gubbe om sysslorna. Men det kan vara så oxå att tjejerna överreagerade och att det blev en större grej än det var. Jag kommer dock inte ihåg hur dom varit på honom annat än det där när dom badade.


    Jag har nog aldrig tyckt Göran e nån direkt mansgris som flera verkar tycka. :/ Däremot har han väl haft mer erfarenhet och tyckt sig veta bäst i flera lägen vilket väl provocerat särskilt Stina & Mahsa. Tyvärr kommer jag inte på några exempel nu när Stina & Mahsa tjafsat med Göran men att det vart så e min bestämda uppfattning.
    Johannus skrev 2019-02-05 23:27:03 följande:

    Tror det är två som Göran vunnit. PÅ den tredje åkte han ut....Tycker gubben gör bra i från sig trots åldern.

    Ja det är händelselöst på farmen. Väldigt jobbigt och lyssna på Rocco.....Jag har varit kock och så kunde han inte ens göra plättsmet. 


    Med dagens vinst har han vunnit 3 kamper och förlorat en, 2 vinster & en förlust på Farmen, en vinst på Torpet. Visst e han duktig, absolut. :) Men det va en rätt jämn kamp idag mot Linus ändå. Känns lite vemodigt att endast Neda e kvar av dom trevliga original torparna. :/
  • flygrl
    Johannus skrev 2019-02-05 23:27:03 följande:

    Väldigt jobbigt och lyssna på Rocco.....Jag har varit kock och så kunde han inte ens göra plättsmet. 


    Tycker faktiskt Rocco känns rätt charmig än så länge MEN håller helt med om det va skrattretande han inte kunde göra pannkaksmet när han nu sa sig va kock.
    Deceree1 skrev 2019-02-06 01:57:15 följande:

    En annan sak som jag stör mig på är att Kim alltid sitter med bar överkropp vid middagsbordet. Superäckligt. Han är ju så svett så det rinner om honom. Jag hade aldrig klarat att sitta vid samma bord som honom. Lite vett o etikett får man väl ändå ha, även om man är farmare. URK !!


    Kan bara hålla med. :/ Det handlar om hänsyn att ta på sig en tröja vid matbordet.
    Deceree1 skrev 2019-02-06 08:35:30 följande:

    Nu är de inget torpet förrän på söndag va..?


    Torpet e på söndag igen ja. ;)
    Grodis15 skrev 2019-02-06 08:14:16 följande:

    Ja du låg ett avsnitt före mig :) när jag kollade gårdagens avsnitt såg jag det du menade i slutet. Men tyckte nästan inte att det lät som Görans röst? Tänkte att det kanske var den som kommer som frågar: vad gör du här? Till Göran.. men det blir intressant att se vem det är!


    Jag tycker också det e svårt avgöra vem som säger det där, Göran eller nån annan (den nya?)...
  • flygrl
    Johannus skrev 2019-02-06 20:42:42 följande:

    Ja precis Göran vann tävlingen på Torpet....Ingen hade nog väntat detta :), men kul att han vann.

    Det är Torparnas eget fel att dem utsätter sig själva att tävla när det egentligen är den som kommit från Farmen som ska tävla med nästa som kommer från Farmen.


    Ja, kul att Göran vann men synd det va Linus han slog ut.

    Och visst har både Pasi & Linus vart dumdristiga som inte låtit dom utslagna från Farmen ta kamperna. Aja, dom får skylla sig själva men ändå tråkigt. Särskilt att Pasi e borta. :(
    Johannus skrev 2019-02-06 21:01:27 följande:

    I kvällens Farmen blev jag verkligen irriterad på Rocco....Vilken människa! Man kan väcka det andra på ett lite bättre sätt.....Och ska han vara i köket så är det han som ska se till att köket är rent innan dem går och lägger sig.

    Kim nä han kan jag inte med heller....baddräkten han hade på sig i går (löjligt) så sliskar han med tjejerna.....


    Rocco e som han e.

    Kim har jag också svårt för. Undrar om det enbart va taktik i armbrytningen eller om han faktiskt va så skraj och förlora mot Tobias?
  • flygrl

    Jaha, Mahsa förste kämpe. Som ni andra e jag också övertygad om att hon kommer välja Tess som andre kämpe som förmodligen väljer säcken. Får se hur mycket Mahsas händer kommer avgöra kampen.

    Lite fascinerande med såna som Rocco som påstår sig ha vart kock och sen inte kan fixa så simpla grejer som f*****g pannkaksmet eller gröt. Jag fattar inte att han inte själv tycker det e pinsamt. Helt otroligt.


    Grodis15 skrev 2019-02-07 12:04:19 följande:

    Jag tror det är såhär:

    Dom har kommit in på torpet i tron om att dom skulle till farmen, det måste vara en stor besvikelse. Nu har dom suttit där i flera veckor utan att göra nånting förutom att bygga lite. Man har ju sett hur dom legat och sovit mycket, 4 personer som tillslut inte har något att prata om. Måste vara sjukt långtråkigt. Dom vet nog också att deras chanser att komma in på farmen är rätt små och den som väl kommer in blir nog inte så respekterad sv farmarna när den berättar att den suttit på ett torp i flera veckor utan att göra nånting. Dessutom får de väl medaljerna från den de slår ut? Tror dom resonerat som så att hellre tävla så något händer plus försöka vinna en medalj för större chans på farmen än att bara sitta där. Tror dom känner att dom inte förlorar så värst mycket på att åka ut.


    Typ så e det nog, ja.
  • flygrl
    Grodis15 skrev 2019-02-08 11:54:22 följande:

    Är det ingen annan som tycker det är dåligt och elakt att Tobbe medvetet vill minska Mahsas chanser att vinna genom att tvinga henne mjölka hela veckan? Jag tycker det är riktigt osportsligt av honom.


    Håller med dig här. Visst, det e inte mot reglerna det Tobbe gör MEN jag tycker ändå det e lågt och osportsligt. :/ Jag e definitivt inte Mahsas största fan men tycker ändå hon ska behandlas med samma grundläggande respekt som alla andra på Farmen.
    Johannus skrev 2019-02-08 16:17:34 följande:

    Det var ingen som tyckte synd om Göran när han blev kämpe och hade ont i ryggen.

    Den som sig i leken ger ska också leken tåla har jag hört sen barns benen.


    Fast som Grodis15 redan påpekat e det ju viss skillnad iom att ingen medvetet tillfogat Göran hans ryggsmärta. Tvärtom slapp han ju vissa sysslor just av hänsyn till ryggen. Hade nån satt honom på vissa sysslor med syftet förvärra hans ryggskada hade jag tyckt det vart lågt och osportsligt det med.
  • flygrl

    Så Mahsa åkte ut till slut. Hon va ju chanslös i tvekampen.

    Jag tror också hon väljer Maxine till storbonde och det e väl nästan självklart hon i sin tur kommer sätta Tess som första kämpe.

    Rocco må va jobbig men han e rätt underhållande också enligt mig. :D Antar jag e ensam i tråden om den åsikten.

    Och så hann verkligheten ikapp Göran på Torpet när Mahsa dök upp och berätta sanningen om hur han åkte ut från Farmen. Tror den lögnen skadar Göran mer än den gav fördel.

    Med det sagt hoppas jag ändå det går bra för Göran på Torpet. :)

    Det verkar segla upp nån konflikt kring Kim i kvällens Farmen eller missförstod jag previewen i gårdagens avsnitt?

Svar på tråden Farmen 2019