Inlägg från: flygrl |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Farmen 2019

    misil skrev 2019-02-15 17:38:49 följande:

    Kan vara att Masha och Maxine pratat så illa om Tess att även dom andra deltagarna börjat titta snett på henne,fast dom inte har någon orsak till det.


    Låter inte omöjligt att det kan va så. Sorgligt isf! :(
    Johannus skrev 2019-02-15 19:37:16 följande:

    Läste en artikel på FB om Bröllopet. Wincent hade velat överraska både frun och deltagarna med denna enkla bröllop.


    Ok ja, en del vill ju av olika skäl ha små bröllop och Wincent med fru (fru Wincent :) e väl då några av dom. Och iofs det e ju inte min sak att säga hur andra människor ska gifta sig.

    Jag önskar dom all lycka!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Johannus skrev 2019-02-16 01:25:11 följande:

    Jag önskar dem också lycka ...Jag tyckte det var fint att dem gifte sig på Farmen.


    Absolut!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Johannus skrev 2019-02-16 23:39:25 följande:

    Vet inte om ni har läst en artikel Diana skrivit på FB......Säger bara fruktansvärt :(


    Har kollat på Farmens FB-sida men hittar inget. Kan du länka till artikeln?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Johannus skrev 2019-02-17 00:28:47 följande:

    Har du hittat texten?


    Japp, har läst den nu.

    Vilket svin han e Rocco. Inte bara att han snuskade sig mot Diana utan också det där hotet mot Tess. Helt sjukt ju! Ger mig fan psykopat vibbar. Det räcker inte att han åkte ur Farmen utan han borde fan polisanmälas för det där jue.

    Svagt av TV4 också att låta honom lämna Farmen under respektfulla former. Paolo borde ha kommit och tydligt sagt att han grovt brutit mot reglerna och därför blir hemskickad. Jmf med hur det va när Maria åkte ut. Fuck alltså va lack jag blir.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Johannus skrev 2019-02-17 00:55:27 följande:

    Håller med dig.....Detta förstörde min kväll oavsett att jag aldrig gillat Rocco....Många här har sagt att han är underhållande, men jag har inte hållit med.

    Han bör anmälas för sexuella angrepp mot Diana och mot Tess ett hot...alvarligt hot.

    Verkar med Tv4 som med politikerna att inget kan göras bara låta han gå som om inget hänt....

    Min kväll är förstörd och vet inte om jag i fortsättningen kommer att titta på Farmen mer eftersom Tv4 inte agerar när brott sker i programmet.


    Jag tillhör ju dom som gillat Rocco och tyckt han vart underhållande. MEN då har vi ju inte sett den här obehagliga sidan av honom utan enbart sett clownen Rocco. Det som kommit fram nu e ju sexuella trakasserier och t o m dödshot. :/

    Som sagt Rocco har inte bara brutit mot Farmen reglerna utan också Sveriges lagar och han borde polisanmälas för det. TV4 har skött det här dåligt och låtit honom komma undan med hedern i behåll. Bra att Diana drog fram sanningen i dagsljuset.

    Jag kommer nog ändå kolla Farmen & Torpet imorgon men det här gav definitivt en äcklig bismak jag gärna hade vart utan.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Johannus skrev 2019-02-17 01:28:16 följande:

    Jag är lite orolig för att detta kom fram före programmet är klart så lite orolig för Diana att hon gått ut med detta, men helt klart förstår jag henne att hon inte orkar hålla inne detta...Det tär på henne....Hoppas bara att hon anmält så även Tess.

    Jo jag vet att du har tyckt att Rocco varit underhållande.....Jag däremot hade redan när han var med första gången svårt för han.

    Håller till 100% med att Tv4  har skött detta dåligt, men om man följer dagens politik så vet man att ingen sanning får komma fram....

    Kommer också att kolla resten av programmet, men även jag har illamående hur det egentligen kan få pågå i ett seriöst program för familjer i svensk tv.

    Skulle det vara så att Rocco fick en tredje chans att vara med i Farmen då skulle jag protestera...för han har skrivit i någon tidning att han kan tänka sig att vara med fler gånger.


    Du menar att Diana skulle kunna få fan för hon berättar om detta? Fast det har ju redan hänt i Farmen plus att TV4 väl aldrig hade tänkt berätta sanningen varför Rocco lämnade. Ja, hoppas både Tess & Diana polisanmäler äcklet.

    Ja, sanningen kan va svår att hantera för somliga... :/

    Att Rocco efter det här säger han kan tänka sig va med fler gånger säger väl tyvärr allt. En skamlös människa som inte inser var gränsen går.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Johannus skrev 2019-02-17 02:17:37 följande:

    Vad är Farmen plus???...?.Varför skulle Tv 4 aldrig berättat sanningen ?.(hur dum får man bli) ?????...Både Diana och Tess måste anmäla Rocco för vad han gjort.....Sanningen skulle vart annorlunda om ?.

    Skulle jag höra om att Rocco var med i fler program skulle jag vägar kolla....Det skulle visa att tv 4 är som politikerna ?.Ju fler brått desto kändare blir du....


    Plus = och

    TV4 berätta ju aldrig sanningen utan lät Rocco gå med hedern i behåll (hans snack om ?personliga skäl? fick ju stå oemotsagt). TV4 kommer knappast berätta sanningen vid ett senare tillfälle om dom inte gjort det nu.

    Nej, jag vill inte heller se Rocco nåt mer i Farmen. Det räcker fan nu.
    Deceree1 skrev 2019-02-17 08:23:23 följande:

    Men fy faan, jag har också läst nu! Jag har alltid tyckt illa om Rocko. Ända sen förra säsongen. Men nu mot slutet typ sista avsnitten har jag tyckt att han va ganska harmlös. Fy faan så fel man hade. Konstigt att inget av detta har kommit fram i programmen då det verkar ha hållit på ett tag. Nåt måste ju kamerafoljet ha sett. Visste verkligen inte ex Kim nåt, han verkade ju chockad?

    Tur att fanskapet åkte ut. Och bra att Diana gick ut med det. Såna som han hör definitivt inte hemma på farmen.


    Vi har missbedömt Rocco helt enkelt. Den fula sidan kom ju aldrig fram i TV, inte ens i samband med att han åkte ut. Hade inte Diana berättat nu hade vi väl aldrig fått veta sanningen. Hade vart intressant att höra ex. Kims åsikt när han (förhoppningsvis) fick reda på den verkliga anledningen att Rocco åkte ut men det kommer TV4 inte att visa. Dom har uppenbara problem att hantera the ugly truth. :/
  • Anonym (Kaffedraken)
    Johannus skrev 2019-02-17 12:16:02 följande:

    Tv 4 borde komma med sanningen då artikeln nu kan läsas överallt. Jag hoppas även att Maria reagerar då hon blev hämtad av Paulo, men inte Rocco...

    Som sagt jag har aldrig kunnat med Rocco inte ens när han var med första gången. Hans påträngande sätt om att han kan allt och har jobbat med allt gör att jag inte har kunnat med han tidigare heller....Kommer han att få komma med i andra program då är det konstigt för dessa reglerbrott han har gjort nu så tror jag inte många vill se han mer i tv.

    Ok Plus= och....dumt av mig och inte fatta det :)


    Vi får väl se om TV4 säger nåt men jag tvivlar.

    Rocco e nog slut som dokusåpa stjärna nu skulle jag tro. :/
    molly50 skrev 2019-02-17 12:51:50 följande:

    Att han lämnade pga att en vän hade gått bort är väl en sak.

    Men frågan är om man kan tro på det. 

    Han sa inte ett ord i artikeln om vad han hade gjort mot Diana och Tess.

    Men det är klart att han inte står för det.


    Självklart, hade han inte begått grova regelbrott utan lämnat pga verkliga personliga skäl som en avliden vän hade man ju haft all förståelse. Men nu förstår man ju allt det där enbart va och e skitsnack. Jag förstår att Diana & säkert Tess med blir provocerade av hans snack.
    Grodis15 skrev 2019-02-17 12:55:52 följande:

    Jag tycker att Rocco gjort fel och det var bra att han fick lämna. Men självklart kan inte TV4 i programmet gå ut med att han åker ut pga sexuella trakasserier och dödshot. Tänk på att hela hans familj påverkas utav detta och det finns galningar som kanske skulle söka upp honom och misshandla honom (sen kan man givetvis tycka att han förtjänar det) och det vill nog inte TV4 förknippas med. Nu har det kommit ut ändå så kanske kommer TV4 att kommentera det men jag tycker att det är rätt förståeligt att dom inte tar upp det i programmet.

    Sen säger ju faktiskt Diana att hon inte ville vara anledningen till att Rocco åkte ut så hon kan ju faktiskt ha bett dom att tona ner allt.

    Förstå mig rätt, tycker det är vidrigt av Rocco men förstår TV4 agerande.


    Jag förstår din poäng och även det om att det kan tänkas pågå en polisutredning som du skrev i ett annat inlägg. Men oavsett hänsyn till brottsoffren (ja, dom e ju det!), Roccos familj mm så tycker jag ändå TV4 hade kunnat ta dit Paulo som tydligt fått säga att han skickas hem pga grova regelbrott. Då hade man åtminstone antytt att han inte lämnade frivilligt pga personliga skäl.
    Deceree1 skrev 2019-02-17 13:53:46 följande:

    Kim är ju äcklig han med. Han har säker kommit med antydningar o gliringar. Jag hade kräkts rakt ut i en strut om han hade sagt nåt till mig. Det är så jävla patetiskt med såna som Kim som tror att de är sexiga o att alla tänder på dom men i själva verket blir tjejerna äcklade av honom. Varför fattar han inte. Likadant med Rocko, varför fattar han inte att han inte är så het som han tror. Har han ingen verklighetsuppfattning sim inte fattar att tjejerna blir äcklade av honom.....?

    Förlåt jag blev lite upprörd.........


    Håller med om att Kim e lite småäcklig MEN det e ändå långt ifrån Roccos sextrakasserier och hot om att stycka en annan deltagare. Rocco gick ju över alla jävla gränser.
    Johannus skrev 2019-02-17 17:14:46 följande:

    Det är egentligen inte konstigt att Tess har betett sig som lessen och arg om man tänker efter. 

    Få se i kväll vem hon väljer till andre kämpe och om hon vinner även denna gång med tanke på vad hon upplevt.


    Ja, Tess e ju i ett utsatt läge. Sen Roccos läskiga hot har väl skakat om henne än mer. :/
Svar på tråden Farmen 2019