Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez

    Farmen 2019

    kokosnötmjölk skrev 2019-01-11 05:40:23 följande:
    Någon pratade om Farmen 2018 (för övrigt tror min hjärna fortfarande att det är 2018 -.-) och jag vill också göra det. Något måste jag ju ha att göra när jag inte kan sova smile5.gif

    Jag minns inte vad som hände iofs så det kanske blir lite problematiskt (och OT från Farmen 2019). Men generellt tyckte jag dem alla betedde sig barnsligt. Det var, som någon sa, typ bara massa bråk och tjafs för att inte ens nämna gruppindelningen. Vissa var givetvis mognare, men jag tycker att de drogs ner till samma tönt-nivå som de övriga (för att "man måste ge igen").

    Juste ja, mobbningen. Förra säsongen var full av mobbning, och om det blir samma i år tror jag faktiskt inte jag kommer vilja fortsätta titta. Är det något jag är riktigt allergisk emot är det mobbning (det grundar sig säkert i mina egna upplevelser). Speciellt när det är vuxna individer som står bakom det, barn har ingen anledning att mobba, men många saknar konsekvenstänk. (De flesta) Vuxna däremot har konsekvenstänk och fungerande hjärnor. De borde kunnat lista ut själva att det dem håller på med är mobbning och inget annat. (För att vara lite ond.. hoppas de såg sig själva i tv sen och skämdes riktigt jäkla mycket över sitt vidriga beteende!)

    En person fastnade i alla fall i mitt minne: Göteborgaren, en kille, typ 20-22 tror jag och pratade "riktig" göteborgska. Jag minns honom som dubbelmoralisk. Han sa typ "jag vill inte bråka med någon och jag kommer inte snacka skit bakom ryggen någon" för att sedan göra precis det han sa att han inte skulle göra...

    Helt ärligt vet jag inte om förra säsongen egentligen är så mycket att se, det kändes typ som att vara mitt emellan två parter i en pajkastning.

    Jag tror inte jag kan tillägga så mycket om Farmen 2019 just nu, gårdagens avsnitt har jag inte sett än, men ska se det senare idag. Dock kan jag lista ut lite av det ni skrivit här smile1.gif men jag ska inte yttra mig för mycket om det innan jag sett programet...

    (Ännu mer OT: Jag borde skriva om Farmen på nätterna! Jag blev trött av detta :)
    Hoppas att det inte blir någon mobbing denna säsong.
  • Nandez
    flygrl skrev 2019-01-11 11:54:21 följande:
    Usch och fy som sagt. :/

    Eller hur! smile1.gif
    Vi håller tummarna för att det inte ska bli så.
  • Nandez
    misil skrev 2019-01-11 12:26:11 följande:
    Paolo sa väl i början att man inte ville se någon mobbning,antagligen pga kritiken mot förra året.
    Men om farmen drevs exemplariskt utan konflikter så skulle det inte genera många tittare,man ska väl erkänna att utse onda och goda i farmen tilltalar oss flesta och är varför vi tittar.
    Förövrigt var en av höjdpunkterna i veckan att Kim bjöd på sig själv när han satt på dass,då i flera bemärkelser.Men enligt mig var det ett korkat val av Stina att välja Kim som förste kämpe när hon sa att hon ville ha kvar honom,detta eftersom andre kämpen kommer välja gren och då antagligen väljer kunskap,men vem vet Kim kanske inte bara är bra på att jobba och släppa brakare som hörs över hela kommunen,utan även i kunskap.
    Du har en poäng men det är bra om det är en balans i konflikterna så att det inte urartar i ren mobbing.
  • Nandez
    Linnis92 skrev 2019-01-11 13:34:40 följande:
    Håller tummarna att han är bra i kunskap. Han kommer bidra med mycket arbetskraft om han får stanna kvar.
    Ja, vi håller tummarna för det. 

    Roligt med aktivitet i tråden
  • Nandez
    kokosnötmjölk skrev 2019-01-11 19:17:49 följande:
    Ja, Paolo sa typ "*någonting* men ge fan i att mobbas". Jag tror också att det beror på kritiken från förra året, men även att det beror på att man inte ska mobbas och det borde vara inprogrammerat i allas hjärnor. Det är en svår avvägning, som det sagts, någon form av drama måste ju ske för att generera tittare. Frågan är bara var gränsen går. 

    -------------------------------------------------- -----
    Vilka är det Kim får välja på som andrakämpe? Jag tror inte riktigt att jag hängde med på det. 

    Jag tycker att Inger (eller vad hon heter, den 51 åriga kvinnan i alla fall) åkte hem, hennes motivering kändes inte logisk i min hjärna. Insektsbett borde hon ju förstått att hon kommer få, lika väl som att hon inte kommer vara vän med alla. Men jag förstår att hon inte mår bra i en miljö där det är bråk och tjafs dagligen och att allt inte blev som hon tänkt sig, hon kan ju ha något i det förflutna som påminner henne där så jag ska respektera hennes beslut - man ska följa sitt hjärta (eller vad är det inte så man säger)? Det lär ju dock inte bli några spelare kvar efter halva spelet om de ska fortsätta droppa av i denna takten smile4.gif  
    Verkar vara många som inte visset vad Farmen går ut på.
  • Nandez
    Deceree1 skrev 2019-01-12 00:09:09 följande:
    Stefan. Han va min elev på gymnasiet så lite stolt blev jag allt över honom :)))
    Jag hade svårt för Stefan, tyckte han var lite obehaglig på något vis.
  • Nandez
    Deceree1 skrev 2019-01-12 00:26:30 följande:
    Jag tycker ju också att det är roligt när det är lite äldre människor med i Farmen men hittills har dom äldre blivit såna som gärna trycker ner dom yngre efter ett tag och vill vara bäst på allt o de e jättetråkigt. Minns ni han som va äldre gråhårig som va så snygg? Minns inte namnet. Han va så himla hemtrevlig jättelänge men sen blev han storbonde och det steg honom åt huvudet, precis som många av dom andra äldre när de blir storbonde. Ett undantag va ju Niklas från Kalmar som vann ett år. ( förrförra året) (det va nog där den äldre gråhåriga snygga va me) iaf... Niklas va bussig, lugn och rättvis både som vanlig farmare och som storbonde.
    Det ska absolut vara en blandning i ålder.
  • Nandez
    Deceree1 skrev 2019-01-12 02:42:47 följande:
    För att inte tala om den där gubben som var med Syliana o Inger i skogen! Han va olidlig! Skröt som faan om allt han kunde. Hade minsann varit militär o såå duktig. Förrförra året. O förra året va de ju den där bosniern som va fruktansvärd, så hemsk han skrek o gav order till höger o vänster. Den där Kirsti va inte heller dålig på att trycka ner sin kunskap i strupen på de yngre. Hon va också äldre. Inbland så är det de yngre som är mer ödmjuka inför andra även om vi inte vill se det för jag tror att vi kan känna en slags gemensamhetsdrag med de äldre för att vi är äldre men jag tror att det finns massor massor av vettiga ödmjuka äldre människor där ute i världen men det är inte dom som söker till farmen. De som söker dit är speciella o har alla en egen agenda och syfte de utgår ifrån.
    Ja, Rocco var jobbig.
  • Nandez
    Johannus skrev 2019-01-12 13:34:03 följande:
    Nej jag tänkte inte på han. Då kanske det var året innan....han heter Niklas
    Honom minns inte jag, lite vimsig just nu.
  • Nandez
    Johannus skrev 2019-01-12 13:55:40 följande:
    Om du söker vinnaren av Farmen 2017 så kommer du nog i håg han. Han var hela programmet sig själv och gnällde inte, bråkade inte. 
    Åh, honom gillade jag
Svar på tråden Farmen 2019