• Äldre 21 Jan 20:23
    12655 visningar
    1110 svar
    1110
    12655

    Farmen 2019

    Det var inget torpet idag....bara fortsättningen från i går,

  • Äldre 21 Jan 21:09
    lövet2 skrev 2019-01-21 21:03:58 följande:
    Jo, men jag sitter och tittar på Torpet nu. Avsnitt 5.
    Ok ska kolla om den kommit fram 
  • Äldre 21 Jan 22:15

    Oj vad snabbt några reagerade på Stina på Torpet....(hon hör när man vaknar till man går och lägger sig)

    Vad tyckte ni om att Masha blev storbonde....eller det var väntat då Stina kulle välja.

  • Äldre 22 Jan 19:48

    Macha kommer garanterat välja Göran som förste kämpe, men vem han väljer blir svårare eftersom killarna är tajta.
    Eller så väljer hon Maria då hon inte tål henne heller.

  • Äldre 22 Jan 22:09
    Deceree1 skrev 2019-01-22 21:14:37 följande:
    Men om hon väljer Maria så slår nog nog ut vem som av tjejerna och då blir hon kvar som störta hotet. Även för Mischa sen. Fast hon kanske inte tänker så..
    Om Micha väljer Maria som i sin tur måste välja en tjej oavsett vem så åker en av dem ut från Farmen till Torpet och där kommer den tjejen att slå ut Stina från Torpet då hon måste kämpa.....Dumt val av Stina att välja Micha till storbonde, men hon viste inte att hon var tvungen att tävla för att komma tillbaka till Farmen.
  • Äldre 23 Jan 20:42

    Det är helt klart att Macha och Maria inte fungerar och vara på samma gård, men däremot tycker jag att det är och har varit Macha som ser till att det blir intriger. Maria går upp tidigare och jobbar vad jag ser massor och utan mat så har man ingen ork i längden. Macha ville ha köket då hade hon sett till att alla fick sin lunch, men nä det är hon som ser till att det blir bråk.

    Killarna tyckte jag också var fega när dem inte vågade säga att även dem var hungriga och hade velat ha sin lunch i tid.

    Göran anser jag att han är som han är och hela tiden varit. Lite klantig i ordvalet, men ganska vanligt för en karl i den åldern.

    Vet inte vad jag ska säga om Torpet gänget för det verkade i går att Linus verkligen är född bland betongen och inte vet så mycket om lant liv.
    Neda ja om hon slutade och prata om att hon vill ha en spegel och sminkbord för på 1800-talet hade inte bondmoran tid att sminka sig.
    Pasi verkar vara en trevlig peson så ja han hoppas jag kommer till Farmen och kanske vinner.

    Utmanarna nä gillar än så länge ingen av dem, men samtidigt så har vi inte fått se mer av dem heller.

  • Äldre 24 Jan 10:48
    kokosnötmjölk skrev 2019-01-24 00:36:51 följande:
    Jag kom att tänka på en grej såhär mitt i natten. Nästan alla killarna på farmen klagar på den helvetiska värmen, vilket jag förstår. Vi alla vet ju hur olidlig den var i somras, men varför bär de SVARTA kläder?

    Jag vet att de har problem med bromsar eller vad det var, och insektsbett. Men till exempel Göran hade väl en svart t-shirt på sig? Hade den varit av en ljusare färg hade det inte blivit lika varmt. Det finns ju ljusare färger på kläderna även på långärmade kläder och det borde ju inte vara någon direkt nyhet för någon av dem att solen brukar visa sig på sommaren och att de inte kommer ha något solskydd. Det kan ju då vara passande med ljusare färger på kläderna. Visst, på ljusa kläder syns fläckar tydligare, men de är inte heller där för någon som helst anledning relaterad till mode och/eller att klä upp sig. 
    Vad jag har hört så lockar ljusa kläder till sig insekter, men helt klart ät det varmare att jobba med mörka kläder.
    Dem kunde ha en hink med vatten från sjön och en mugg så dem kan hälla vatten över sig.
  • Äldre 24 Jan 18:49

    Det ska bli kul och se i kväll vem Macha väljer som förste kämpe. Troligen Maria, men Maria åker inte ut så grälet fortsätter tills Macha är ute.

    Men jag tycker killarna har blivit elaka mot Göran som vill ha ut honom....Han jobbar i alla fall.

  • Äldre 24 Jan 22:07

    Ja det var ett skrikande avsnitt, men jag förstår att Maria är trött på Micha och många andra med. Om hon tror att hon kommer vidare i tävlingen med att hela tiden få ha sista ordet så tror hon helt fel.

    Göran kommer nog att vinna den som han väljer som andre kämpe hoppas jag eftersom killarna har pratat i hop sig att Göran borde åka. Men egentligen spelar det ingen roll vem av killarna åker för den som kommer till Torpet slår ut Stina.

    Jag är verklige förvånad över Diana för när hon kom med i programmet så trodde jag att hon skulle vara den första att gå ut. Men efter första veckan så ändrades hon helt till en underbar hårt jobbande tjej.
    Bra att Diana vågade säga emot Macha för snart har inte Macha någon som gillar henne, men säkert kommer hon då påstå att alla mobbar henne oavsett att det är hon som mobbar det andra.

    Skulle vela se Maria och Macha mot varann där Maria får välja gren vid senare tillfälle.

  • Äldre 25 Jan 11:28
    Pripps Vichy skrev 2019-01-25 06:31:23 följande:
    Förstår verkligen inte hur folk kan titta på sådant skräp. Det händer ju just ingenting i programmen, förutom att det tjafsas lite om vem som har gjort det och det och vem som inte har skött sig eller gjort det han /hon ska, vem som tagit sylten till gröten, vem som bara latar sig osv.

    Verkligen antiklimax om det är underhållning man hade förväntat sig. Skräpprogram som tar upp sändningstid som kunde ägnats åt roligare saker.
    Det finns massor av kanaler så man behöver inte titta på Farmen om man inte gillar det. Programmet tar inte pp sändningsdit från nåt annat.

    Jag gillar inte alla program på tv, men då byter jag kanal eller stänger av tv:n så inga problem för mig.

    Låt oss som gillar Farmen diskutera den här.
Svar på tråden Farmen 2019